So sick

Visst är det underbart med lov? Speciellt när man är så förkyld att man inte kan prata. Lägg till enorm hosta på det så har man ju härligaste lovet någonsin. Anyway, finns inte så mycket att göra åt saken.

Så är jag jäkligt trött, har knappt sovit något på hela natten. Vaknade vid 6 med värsta huvudvärken, och kunde inte somna om, det gillar vi. Inte. Så nu sitter jag och tittar på Våra bästa år. Och jag tror inte att det finns någon sämre serie.

Sen har jag också hittat en ny mobil, från LG. Nu är det bara några hundringar som fattas. Man kan ju inget annat än att älska att bara ha 1050 kr i månaden. Tur att jag har lite sparat, då dröjer det nog inte så jättelänge innan jag kan köpa den ^^ Men nej, nu ska jag fixa lite te, och hoppas att det lättar lite i halsen.

Puuuussssssss


Puss på lov :*

Soo, helg. Söndag kväll. Har inte ett piss att göra, kul.
Men iaf, igår va jag hemma hos Sebbe med massa folk, väldigt trevlans. Träffade Jasmins tjej Tiffany också, väldigt trevlig tjej :) Helgen efter lovet (?) ska vi hem till hennes värdfamilj för att rida o så :D Underbart! Det var så himla länge sen jag red, har saknat det så förbannat mycket. De har det tydligen asflott, han hon bor hos har tydligen designat Gallerian i stan, och andra hus i centrum. Det är häftigt.
"Deras matsal är typ lika stor som hela min lägenhet"
Kan man säga flott? xD

Och så idag så var jag hemma hos min moster, träffade familjen och så :) Min kusins barn har blivit så stora :o de fyller 3 om någon vecka. Och de är ju huuur söta som helst! Tvillingarna Sofie och Louise, underbara :*


Dagens outfit:
Linne - Wear It
Tröja - Fruit of the Loom
Jeans - JC


Från vänster: Veronica, jag, Elin och Tiffany :)

HAPPINESS IS NO MYSTERY

Lov, jäklar vad skönt! Så har man en systemkamera hemma också, lovely! Har knäppt bilder hela dagen, haha (a) Och om det hade varit bättre väder hade jag gått ut och fotat lite, men det blir inte så jätteroliga bilder när himlen är grå och vädret allmänt tråkigt. Nu tankar jag iaf in bilderna i datorn, så får se om det blev några bra :)
Och eftersom jag inte har Photoshop på datorn än så blir alla bilder jag lägger upp här eller på bdb helt naturliga, haha.
Ska kanske vara med några polers idag också. Verro skulle höra av sig senare :)
Anyway, nu ska jag tvätta håret!
Puuusss!

Felix - oredigerad.


ANTICIPATING

Step up baby
Don't be shy
I know you're feelin' me
'Cause you're
Givin' me the eye
And I
Don't wanna play around
Baby watch me move
Check this
Let's make a scene
Don't need to
Wait another
Why you wanna
Make me long for you?
Move it baby over here
So we can set it off

Haha, yeah :D

Jag visste att jag kände igen mig, på Blackebergs gymnasium alltså. Och nu vet jag, det var där de spelade in Hip hip hora! :O Det är häftigt, haha! Sitter och glor på den nu, kul att se att man varit där. Man märker av saker man inte såg annars. Typ sprialtrappan och massor. Det är najs :D
Mamma trodde att det var Ondskan som blivit inspelad där, men jag trodde faktiskt att det var Hip hip hora från början (lite stolt är jag över att jag hade rätt, haha!)
Och imorn ska jag och mamma till tre och försöka fixa mobilen. Det är ju något pissfel på den. Kanske blir lånemobil nu igen, jag måste ju ha en som inte formaterar om sig själv och stänger av sig stup i ett. Aja, nogbloggat för idag.
Puuussss

P.s.
Tråkiga som inte tror mig kan lika gärna gå in här:
http://193.10.144.135/(S(bp30032vi3ak3hy4bvie5k55))/faktablad.aspx?Id=55745
Sök på Blackeberg

FUCKFUCKFUCK

Ibland hatar jag teknik. Nej, det där var en lögn. Jag hatar alltid teknik. Varje dag (okej, nästan) ska någonting krångla. Om det inte är datorn så är det iPoden, och om det inte är den så är det mobilen. Idag var det mobilen. Den där jävla skiten har formaterat om sig själv ! Jag lackar som fan. Alla bilder, musik, spel och hela fucking skiten är borta. Snacka om att jag är pissed. Så har den stängt av sig 4 gånger, än så länge. Fyfan, så måste man plugga till fucking naturkunskap- och psykologiproven jag har imorgon. Just nu hatar jag allt. Inte ens när katten kom och ville kela (det vill han aldrig) blev jag någorlunda glad. Det var länge sen jag var såhär sur. Nu orkar jag inte med cpmobilen längre. Snart kastar jag den in i väggen. Fy helvete. Nu ska jag duscha, sen plugga till proven jag kommer köra på som fan.

When the stars go blue

Multimedia.är.det.segaste.ämnet.någonsin.
Punkt slut.
Linda sitter och rättar Andrés engelskauppsats, och jag kollar facebook, haha. Man kan bara älska dessa lektioner. "Haha ja David är en fin kille han =)" Helt klart rätt x)
Nu kommer Dan och stör.
Pussss

"I'm walking on sunshine"

Wooh, tisdag. Slapp dag i skolan, text i 3 timmar, sen engelska, inställd naturkunskap, och sen mediekommunikation, som bara jag och Malin var på x) B-gruppen är duktig (Y)
Det var najs i skolan iaf, såg en person 6 gånger, ahah ;> Nejmen det har inte hänt så mycket. Färgade håret igår, rött. Så det blev najs.

(Veronica till vänster, jag till höger) :)

BLACKEBERG

Soo, helgen spenderades som sagt i Stockholm, riktigt kul hade jag!
Först käkade vi på donken, sen tog vi tunnelbanan till Blackeberg och gick vidare till Blackebergs gymnasium. Där träffade vi på Medhane och checkade in. Sen blev det lite föreläsningar, sen käk på kvällen. Efter det var det lite Guitar Hero, dansmatta och sånt runt om i skolan. Mestadelen av tiden spenderades vid Guitar Hero. En kille från Linköping (tror jag) var jäkligt (läs:extremt) duktig. Körde på expert och missade typ inget :o Jag blev jäkligt impad, haha! Så ville Medhane spela, så jag föreslog att den av oss (mig själv och Matilda) som vann nästa låt skulle spela mot honom. Så det blev ju jag, och jag totalt GOLVADE honom ;) Med cred till honom, han spelade bra, jag spelade bara liite bättre, hahah!
Hur som helst så träffade man en massa härliga människor, riktigt kul! :D Sen skulle vi ju till ett vandrarhem och sova, men vi fick sova på Hotell Columbus, det var najs! Hörde av Martin att de fick sova i vandrarhem i våningssängar, haha! Sen fick vi ju värsta underbara frukosten, det var ju typ himmelriket, haha :D Och så var det lite seminarier idag också, riktigt intressant :) Sen så hade vi ju en annan tjänsteman än Medhane, vi "fick" David. David från Linköping. Jag gillar David, han var trevlig, söt och skojsig :D Han hade ett sånt härligt skratt, jag börjar le bara att tänka på det, haha! Även om jag gillar David så saknade jag Medhane. Ville ju umgås lite mer med honom..
Hemvägen blev lite turbulent, när vi kom till tågstationen. Ett tåg hade kört av rälsen, så alla tåg söderut blev försenade. Då fick vi typ springa iväg till busscentralen för att där få åka buss till Flempan (Flemingsberg, för er som undrar.) där vi sedan fick invänta tåget som skulle vända och åka till Etuna. Känns otroligt segt att vara hemma, jag ville stanna :( Jag är ju Stockholmare i själ och hjärta.

Justjäklar, det glömde jag berätta, Anna Rydberg (Osäker på efternamnet) som spelar Rosa i Livet enligt Rosa var där, det var lite kul, haha. Skådis som är med i en styrelse. Jag kände igen killen hon var med också, möjligtvis en annan skådis. Hon satt brevid mig under ett Ledar-seminarium. Sen var det en tjej från Mjölby, som känner Johan Palm i Idol. Häftigt värre, yeah.

Idol och spionkatt

Nu uppträder Lars, och han gjorde det bra faktiskt. Jag har varit väldigt skeptisk mot honom, det låter som om han är i målbrottet, speciellt när han försökte sig på You're Beautiful med James Blunt, det var INTE bra. Men nu vände det, nu var det bra.  "Jag vill hälsa till lilla mamma, hejdå!" - Han har ju garanterat de gulligaste meddelanden iaf!

En rätt kul video, ungefär sådär håller min katt på.
Felix är lika galen som vanligt.
Och lika vit.
Och tjock.
http://www.todaysbigthing.com/2008/09/15

Puusss

FREDAAAG

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan, handlat och så. Kul att gå på bussen med en påse med drickor och allt man kan tänka sig, PLUS två påsar med kattsant på 10 liter vardera. Det var lite småjobbigt kan jag säga, haha! Super att bussen blir typ fullsmockad också. Så var nivetvem på bussen, haha. Tredje bussresan bara på en dag. Det är nog rekord! Och idag måste jag plugga, hur tråkigt det än må vara. Man ska inte plugga på fredagar, men jag har inget val. Idiotmediekommunikationensommåstebliklar. Men det löser sig. Så är det idol idag också, det är najs!

Nu ska jag dra och duscha, om jag inte skriver mer ikväll så skriver jag nog på söndag kväll eller måndag! Stockholm hela helgen liksom, DET är najs.

Puuuuusssssss

Here we go again

Då var jag här igen då, den tredje, och (förhoppningsvis) sista bloggen för min del. Nu ska jag försöka skriva så ofta jag kan, och inte bara hålla på ett tag, och sen lägga av (a) Hur som helst, igår kom lönen :D Det var visserligen bara semesterersättningen på 550 kr, men alla slantar är bra! Med tanke på att jag hade typ 20 kronor kvar av studiebidraget... Vad kan jag säga, jag är en slösa! Men nu har jag iaf beställt nya hörlurar. Det blev märket Skullcandy, röda och skitsnygga, haha!

Jag hade tänkt plugga idag, har liksom 8 texter att lämna in på tisdag, och kommer inte hinna göra i helgen, eftersom jag kommer befinna mig i huvudstaden hela helgen. Hur som helst, det löser sig.

Så är det fredag imorn, härligt! Foto också, lite halvsvårt moment vi har nu, fotorepotage om handikappade. Och eftersom vi kör analogt blir det svårt eftersom man inte vet hur allt gick, så jag får se om jag måste ut och fota igen eller om jag klarar mig på bilderna jag har. Blir antagligen det förstnämnda. Men det är kul, jag gillar analogt foto! :)

Så är det idol, det är najs, sen småpacka på kvällen, jag åker ju iväg vid 10 på lördagsmorgonen^^

Nu blev det sådär halvlångt, skriver mer imorn!
Puuusssssss