090430

Hej.

Hejdå.

090428

Bilden förklarar mitt glada humör!
En del av mitt glada humör iaf (:


090427

YESYESYES!
Kollade nyss min mejl, och såg att jag fått ett från cdon. Twilight har levererats från deras lager, och jag borde ha filmen imorn ! WOHO! Jag är megaglad! :D Dagen har börjat bra, kan man säga.

London Calling

LONDON TILL HÖSTEN NÅGON?
Är så förbannat sugen!

090426

Helger går alldeles för fort. Jag är inte så pepp på att gå till skolan imorn. Iaf inte pepp på lektionerna, haha. Igår vare iaf utgång med Veronica, väldigt trevligt! Mindre trevligt var slisket, huh Verro? ;) Hur som helst, kul hade vi! Det får vara nog för idag, tjenis penis, hähä.

(PÅ ONSDAG SLÄPPS TWILIGHT! WOHO!)

090424

Jag är så klantig. Jag spillde martini på min kjol. Duktigt Bella, skitbra, verkligen!
Hur som helst, dagen har varit rätt seg, fram till när skolan slutat. Efter det drog jag och Therese (som både hade grymt ont i fötterna, haha) ut på stan. Vi tog även en tripp till bibblan, yesyes. Vi skiljdes åt på torget (där vi även såg BK Sport - Therese, jag snor det smekisnamnet, haha ;] ) Sen bar det av hemåt, så har jag mest tagit det lugnt, varit ute och gått och så. Blev ju hela 18+ idag! Det gillar vi, jappjapp. Och imorn ska nog jag och mami till Rosa, hälsa på de små valparna :D De har säkert blivit superstora nu, det var ju typ 2-3 veckor sen vi var där sist! Sen på kvällen blir det utgång med Verro :) <3

Vous êtes les plus beaux que j'ai jamais rencontré


090422

Jag klarade det i fem dagar.
Men nu gjorde jag det igen.
Jag kan helt enkelt inte låta bli.
Det är illa vafan, haha.
Jag har ju blivit helt störd av allt dethär.
Och det blir ju inte bättre med tiden..

Och - är det mig du menar?
Det driver mig till vansinne att inte veta! :(

090421

Sitter på texten just nu, och fryser, som vanligt. Jag fattar inte grejen, det är alltid svinkallt här inne. Borde dem inte värma upp den här salen mer då? Kul att sitta i jacka och jobba liksom, bara för att hålla värmen uppe. Som tur är så är det skolkonferens om 40 minuter, så jag slipper typ halva lektionen. iLike. Sen äre bara klassråd och engelska, sen slutar vi! Najsnajsnajs.

Namn kan vara roliga

Barbapappa Abrahamsson fyller 36 om 118 dagar.

Jag är duktig!

Igår var jag jävligt duktig tycker jag. Jag hörde inte av mig till BK på hela dagen, även fast jag ville! Men fyfan vad jobbigt det var, Jasmin fick beslagta min mobil, hahah. Det är ju jag som tagit kontakt med honom de senaste dagarna, men nu tänker jag vänta tills han hör av sig till mig. Jappjapp. Och det är jobbigt att vänta. Jag gillar det inte. Jag får ta det en dag i taget, hur jobbigt det än blir. Jag får stå ut. Hur som helst, igår blev jag och Gustav firade, här hemma. Var rätt soft, roliga presenter fick man iaf, haha. Det var speciellt Jasmin och Tiffanys som blev uppmärksammade, haahh ;) Tack allihopa, jag blev superglad för allt! =) Och ikväll ska man iväg till Vilsta för att grilla med en drös härliga människor. Fast jag vet inte om jag ska grilla, haha. Har inte känt någon hunger på hela dagen. Jaja, vi får se hur det blir. Nu ska jag skicka bilderna till Kristian, sen är jag nog klar med alla mejl, tror jag.

POLLUX, right Verro? ;)

090417

Idag är man sådär skapligt trött. 13 timmars jobb utan paus, det tar på krafterna. Enda gången jag satt ner på hela dagen, var när vi var på JB med Armand. Och hur länge va vi där? En kvart? Så nu värker mina ben sådär lagom mycket. Mys. Men det vare värt! Igår kväll satt jag också och la in bilderna i datorn, 624 stycken blev det.. Hehe (a) Så har jag kollat igenom dem också, fick en del bra, tycker jag. Så jag har skickat de till Anna, får se om de ploppar upp på hemsidan. Såg att Nathalies är där, så vi får se (: Så ska Pelle ha också, Gunnar tyckte det skulle vara en bra idé att sätta upp de på Eskils hemsida. Sen ville Kristian också ha, sen fortsätter listan en bit, haha. Anyway, här är några av bilderna!


090416

OH MY GOD!
Dagen kunde inte ha blivit bättre! Eller jo, men bara av en speciell anledning.. Anyway, det var grymt kul, och det kom grymt mycket folk! Jag, Matilda och Lousie hämtade upp Shan vid tåget, och allt gick lugnt fram till att vi var ganska nära torget. Vi går förbi några tjejer som börjar sjunga toarulle, toarulle, toa-a-rulle, haha. Det var najs att träffa honom, och det var så sjukt mycket folk på torget, det var så jävla packat, typ som när Kent spelade på Strömsholmen i somras, och det räckte ända bort till fontänen. Sen sist men inte minst - Armand Mirpour. Bättre konsert har jag aldrig varit på, seriöst. Slår allihop med hästlängder! Så sjukt najs var det, och killarna var grymt trevliga och roliga! Sen har jag fått en asnajs tröja från abc-gruppen, av en av killarna som jobbade där, me like. Så nu har jag kommit hem, efter att ha jobbat i över 12 timmar. Gissa vem som är trött? Men det är svenskaprov imorn, så man borde kanske plugga lite. Men det är den enda lektionen jag går på, sen skiter jag i resten, jappjapp. Nu måste jag lägga in alla (600, dear god) bilder jag tagit idag, och skicka över till Kristian, sen ska jag kolla upp stvplay för att hitta klippet som visades på östnytt. Mamma sa att hon såg mig, yeah. Dagen kan summeras som såhär: Helt jävla bäst, en riktig fest! (Höhö.)

IQ badanka?

Idag började de sätta upp scenen på Strömsholmen - spännande! Tänk, om bara några timmar kommer allt börja. Jag är så pirrig, lär inte kunna sova på hela natten, haha. Hur som helst, vi drar dit för att möta upp de som skulle börja bygga den, så ser vi att folk totalt har ignorerat att vi spärrat av. Det är allvarligt någon som flyttat avspärrningen för att köra in och parkera där... Fint. Vilken idiot fattar inte att man inte flyttar en avspärrning. Ohwell, det löser sig nog. Hur som helst har jag nyss skickat över mina bilder till Anna, så snart kanske de ploppar upp på bloggen. Det kändes verkligen maffigt att se när de började jobba, då märker man verkligen att det är på gång, att det faktiskt kommer gå av stapeln! Åh, pepp, pepp, pepp! Ska bli härligt att träffa Medhane igen också, han är typ den goaste människan som finns, hähä. Sist vi sågs var ju typ i november, nu när jag tänker efter. När vi hade vår utbildning till den här dagen, när de andra snubbarna från Örebro kom med. Då kändes den här dagen så avlägsen.. Tänk vad tiden går fort, haha.


iiiih, pepp! :D


090415

Det är helt galet, imorgon händer det! Det man jobbat med i över ett år. Jag vet inte riktigt hur jag känner mig. Lättad, visst. Men det kommer ändå kännas konstigt.. Ohwell, imorn kommer bli najs! Jag kommer springa runt med en kamera och dokumentera hela kampanjen, och det lär Mattias också göra. Sen skulle Jimmy försöka kirra en filmkamera från rörlig bild, så ska han filma lite. Kommer bli sketanajs! Fifan, jag är så peppad!

                

Vi hade också ett funk-möte idag, vid 9. Och innan några "vanliga" (brist på ord) funktionärer kom så börjar Gustav kittla mig och skit, inget direkt ovanligt med det. Jobbigt som fan är det dock, haha. Jag skriker hjälp åt Viktor, som jag sedan fick veta att han hade lämnat aulan. Så vill jag ha hjälp av Mattias, men den filuren står bara på scenen och ler, han hade nog skitkul att se detdär. Hur som helst så misshandlade jag Gustav med min lånemobil, utan resultat. Här har vi bevis för att jag inte har några vidare krafter i armarna, han enda reaktion, när jag slår så hårt jag kan, var att säga "Men ta i då". Hahah, är man stark så är man (Y) Så G-klaven, du lär vinna i armbrytning, tro det eller ej ;)

Vill man inte så vill man inte

Jag vill inte ha text. Jag vill inte ha information. Jag vill inte ha Kristina.
Jag vill åka hem och vila. Ta en huvudvärkstablett och lägga mig och läsa typ.
Istället har jag text, sen engelska. Efter det bär det av till 3 för att lämna in mobilen.
- Vi ses vid 3 vid två. Hähä.
Sen är det möte på JB ang. Antivåldskampanjen, nu är det ju 2 dagar kvar.
2 dagar. Otroligt. Men det känns bra, lite konstigt bara.
Sen är det svenskaprov imorn, som man inte pluggat ett skit till (Y)
Duktigt, tycker jag.

Så kan det gå

Hej.
Jag har ont i magen.
Hejdå.

090414

Torget, Strömsholmen och Centrumbiografen!
BE THERE FÖFAN! :D

090413

Nu har det hänt. Igen.
Min mobil krånglar, stänger av sig själv hela tiden. Bara idag har den stängt av sig fyra gånger. Så imorn bär det av till 3 efter engelskan. Har ju två timmar på mig tills mötet på JB klockan. Och dåfan ska jag ha lånemobilen direkt! Det blir ju en smärre katastrof om jag inte har en mobil på torsdag. Och jag vill inte riktigt gå dit heller, eftersom jag varit där så många gånger, att de som jobbar där faktiskt hälsar när de ser mig på andra ställen. Piinsamt, haha.


Snart smäller det, och det kommer bli BÄST!

4 (!!) dagar kvar tills Antivåldskampanjen 2009!

090410

Idag spenderade jag eftermiddagen på Strömsholmen med Emelie och Therese. På vägen dit gick vi förbi Time Out, och där satt RK (som gick i min och Emelies klass i typ ettan till fyran-femman), och han kollade väldigt mycket på oss, sen viskar han något till sin kompis, som svarade "Men vissla då!", vilket han gjorde senare, hahah. Jag tror inte att han kände igen oss x) Haha, fyfan. Efter cirkus 2 timmar i solen så åkte E hem, och jag och T begav oss mot nyfors, till Ts boyfriends apartment. Där blev det lite Wii-spelande, och efter det bar det av hemåt igen. Sen när jag sitter på bussen går det på en kille, jag typ aldrig sett förut, som hälsar på mig som om vi känt varann i flera år, haha. Sen när jag gick av så glodde han som fan. Jaja, så kan det gå. Nu har jag tänkt sätta mig och läsa, kanske dags att återuppta Jurtjyrkogården, har ju läst typ 50 sidor, haha. Annars blir det av att gå ut ett tag, jappjapp. Eller kanske gå ut och läsa? Äeh, får se.

Blondinbellas kille, yeah

Sverige är ett litet land.


090408

Blev inget bloggande för min del igår, hade inte direkt tid. Visserligen lite på kvällen, men då orkade jag inte. Igår var det nämnligen så att jag fyllde big 18! Najsnajsnajs. Så på dagen åkte jag och mami ner och käkade på American Pizza, sjukt gott, men man blir också mätt sjukt snabbt. Sen blev det en runda på stan, där jag införskaffade lite kläder. Där träffade jag på Elin, som hade varit och köpt present till Gustav, han kommer bli sketaglad över den, det är jag säker på. Hon skulle iväg till tuna park så vi kramades lite snabbt och bestämde att hon och Gustav skulle komma över till mig senare på dagen. När de kom över satt vi och fikade lite. Eller ja, fikade och fikade, något blev det iaf, hehe. Sen blev det singstar, och jag måste säga att Gustav ägde i schlagerballader, eller hur? ;) Vi sjöng för fulla halsar ända tills det ringde på dörren, av att min moster och hennes man kom. Då gick E&G, och jag var social med släkten, tills de åkte hem.
Och idag gick man upp med tuppen, för att hinna med tåget till huvudstaden som gick vid 9. Väl där blev det kanske lite för mycket shopping. Av de 3000 jag fick, har jag 500 kr kvar, och då snålade jag, hehe. Jag måste ju spara lite, för jag ska köpa present till Gustav, sen så är ju mitt studiebidrag slut (a) Hur som helst, jag och mami kom ut från Taj Mahal, och en bit därifrån, vem går man förbi? Katrin Zytomierska! Haha, vad är Stockholm utan att se någon halvkänd/känd? Sen såg jag en som var ganska lik hon som spelar någon roll i Skilda världar, och han som spelar Tzatzikis kompis, men jag är inte säker. Lika va dem båda iaf.

090405

Min hals dödar mig. Kul att bli förkyld på påsklovet. Men jag knaprar esberitox, och hoppas att det går över snart! Hatar verkligen att bli förkyld, grymt jobbigt. Anyway, nu ska jag kila, ska hälsa på min moster och leka med Chanels valpar :D Nu är de nog riktigt stora och extremt söta, och nu ska kameran med, hähä.

090403

Dagen har varit bra idag, jappjapp. Chill på svenskan, såg färdigt Stolthet och fördom. När jag och Emelie var påväg dit från bussen blev jag så jävla rädd, haha. Linda smög sig på oss, och nöp mig. Närmare bestämt så nöp hon mig på rumpan, haha. Jag trodde ju inte direkt att det var hon, med tanke på vem som gick bakom oss, holy crap. Mitt hjärta slog typ trippelt så många slag, hahah. Under mdk:n var det lite snack, sen gick alla in på facebook, haha. Är du ett mediabarn-quizen har varit väldigt populär, hehe. Sen var det engelska, där fick vi rita och så. Sen hade vi foto i typ 1½ timme, sen fick vi gå. Då gick jag och Therese runt på stan och kikade runt, mucho trevligt. Sen har jag varit ute hela dagen, grymt härligt väder har det varit. Nej, nu ska jag draaaaa.


090402

Nu är det vår! Det är 11 grader varmt ute, så det är riktigt skönt. Har precis kommit in efter en skön promenad, och nu borde jag plugga. Engelskaarbetet ska väl vara klart imorn, har jag för mig. Ohwell, vi får se vad Jenny säger. Sen hade vi NkA idag, fick tillbaka proven. Jag som trodde att det skulle skita sig totalt, tack och lov hade jag fel. Efter det var det PsA, där vi skulle se film. Och vilken får vi se? Flugornas Herre. Den har man ju inte sett 15960463 gånger. Seegt. Så har man en hemtenta att skriva också, jippie (N) Men nu är det iaf bara en dag kvar, sen är det påsklov! Det gillar vi. OCH. Idag är det exakt två veckor kvar till Antivåldskampanjen. PEPP.
Five days