Ja, jag har tråkigt.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej.

Vad står det i ditt femte sms?

När slutar du idag?

Vem ringde dig senast?
Therese.

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?
Min lilla skitunge :)

Vilket språk är din mobil på?
Svenska.

Vad heter din ringsignal?
Rob Pattinson - Never Think

Hur många sms har du i din inkorg?
250 st

Vad står det i ditt andra sms?
A kan man säga så

Vad svarade du?
Okej, vad bra :) (Har jag för mig, hehe..)

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det ifrån?
Hej :) Emelie kunde inte idag, men jag tänkte åka o gö det lite snyggt :P du kan ju va med om du vill, men har du ingen lust så fixar jag :) - Från Matilda.

Vad svarade du tillbaka?
Kommer inte ihåg, men antagligen att jag är med.

Hur många sms har du i kategorin "skickat"?
Sparar inte skickade meddelanden.

Vem är din 13:e kontakt?
Chrille

Ogillar du nr 5?
Andreas, nejdå.

Har du varit ihop med nr 1?
Almira. Haha nej!

Vad har din mobil för färg?
Svart.

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Hem.

Nu får jag sova på golvet

Jag mår verkligen inte bra, känner mig konstig och är allmänt seg. Har inte rört mig ur sängen på hela dagen, förutom den där korta trippen till Konsum. Medan jag var där och handlade passade mamma på att montera ur sängen... Så nu får jag sova på golvet. Känns ju sådär lagom mysigt. Speciellt när katten ska komma och kolla vad som har hänt hela tiden, han vägrar acceptera vad som hänt. På kvällarna brukar han få sina så kallade cp-ryck (typ 1 000 000.0, hehe), och då brukar han alltid rusa in i mitt rum, och gömma sig under min säng. Nu krockar han bara in i madrassen. Väldigt underhållande, men jag tycker synd om min lilla misse. För honom är detta nästan som jordens undergång, hehe. 


Onödigt var ordet

Alltså, när jag är hemma så bokstavligt talat lever jag i mina antivåld-tröjor. Och jag är totalt förälskad i den babyblå. Haha, tänk att säkerhetskillarna fick använda den här färgen under kampanjen.


118100 svarar

Efter att ha läst detta på vissa bloggar, att smsa 118100 och fråga "vem som ligger bakom bloggen .....", kände jag att jag också ville testa, hehe. 

Bloggen medicatethekids.blogg.se drivs av en tjej vid namn Isabella. Hon är en söt tjej som gillar djur och som bloggar om sitt liv och en hel del om Twilight också.

Haha, lite kul vare allt!

Släkten är värst

Igår var vi och firade min lilla kusin som inte är så liten längre. Hela 15 bast, jag ser honom fortfarande som 9-10 åringen som alltid tog med sig sitt playstation när de skulle hälsa på oss, haha. Och jag har verkligen insett att min familj är otroligt pinsam. Speciellt mormor. Efter igår bestämde jag mig för att aldrig presentera någon för henne. Det var verkligen pinsamt, stackars tjej. Hon insåg nog inte att hon gick in i samma lokal som 20 knäppa människor som tydligen aldrig lärt sig att uppträda civiliserat... Mot kvällen blev det att möta upp Simon och Veronica för att ta en sväng med bilen. Efter ett tag kom även Sebbe. Vi hinner bara hämta upp honom så kör nån jävla golf (?) på oss. Sen smiter idioterna. Men vi klarade oss utan skada, hehe.

UPDATE: Jag kollade nyss schemat, och tydligen får jag Gunnar i foto iaf, woho! Då blir nog fotolektionerna roligare, med tanke på att jag är rädd för Kjell, hahah...

"Gabriel liknar inte Hitler, men vi ska vara vaksamma..."

Idag hade inte jag någon skola. Men som den tönt jag är stack jag dit ändå, för att städa vårat kära styrelserum tillsammans med Matilda. Måste säga att det blev riktigt snyggt, haha! Efter 3½ timmes städande började jag dra mig hemåt, för att sen, någon timme senare, åka iväg mot Skiftinge. Där blev det promenad med en busig hund och senare filmen Hancock. Nu ska jag börja kolla på Thomas Järvheden - Seriöst Roligt. Precis min sorts humor.
Nu ser jag att klockan slagit 00.00, alltså fyller min lilla kusin 15! 
Grattis din skitunge =)

JAG GILLAR

 PLAIN WHITE T'S - 1, 2, 3 ,4 (I LOVE YOU)

Back to school

Sista dagen på sista sommarlovet är över, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna, dock mindre skönt med att försöka ta sig upp ur sängen varje morgon. Hur som helst så har de senaste dagarna spenderats med mina kära vänner, som jag tycker om otroligt mycket. Ni är guld värda, allihopa  Och idag har jag bara införskaffat nytt hårspray och sånt. Hur kommer det sig att tre (!) flaskor tar slut samtidigt?

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett Bella-paket hos thetwilightsaga.se. Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Jag har hittat min egna Edward

Alltså, jag dör av garv här. 


Dagens citat

Mike Welch: I would tell Edward, “Thanks a lot buddy! You’ve raised the bar to such unreasonable heights, the rest of us guys don’t stand a chance. We can’t sparkle you jerk! Not even Efron can sparkle. How do you think that makes him feel, huh??… Oh great, now you’re making Zac Efron cry Edward! You proud of yourself, huh, you feel like a big man?… Shhh, it’s ok Zac. I’m here for you pumpkin. Great, now I have to give him his juice box… And for goodness sake, would you take Bella out to see some movies? Rent Casablanca or something, or at least take her out to see The Hangover. Jeeze- louise Ed!
Haha!

Scary movie är underskattad

Detta är nog filmens roligaste del. Scream har nog aldrig varit dummare.



HAHA!

Alltså, jag bara älskar att kolla på filmtrailers, speciellt om det handlar om en viss vampyr hehe, och då även parodier. Den här var jäkligt rolig, hehe. Är det bara jag som börjar tänka på katten från Alice i Underlandet, med munnarna?

Vänner, det är allt.

Vad hände med att vara vän med en kille? Efter att besökt Å-festen ytterligare en gång denna vecka, ikväll tillsammans med Jasmin, Dennis, Linus & Niklas, ville de käka, så vi drog till donken på Västerleden. Då jobbade J, en bra vän till mig. Och bara för att jag ville hälsa och prata lite med honom så raggade jag tydligen.. Vi är BARA vänner, han är fanimig förlovad, haha. Där var även en Thomas Järvheden-kopia, som tittade ovanligt mycket mot vårat bord, hehe. Som enda tjej där tog jag det som en komplimang, hehe. Nu ska jag antagligen dra igång nån film och sen sova. Är både sjukt trött och extremt pigg, men det är väl bara normalt när man varit uppe sen 05.00?

Blixtar och dunder

För de som missade det, så var det ett rejält oväder igår. Himlen var kolsvart och det haglade / åskade / blixtrade. Och i Sundbyholm drog även en tromb fram.

I Trollhättan blev det så mycket som tre decimeter hagel på marken, att de kunde ha snöbollskrig (okej, det kanske dem inte hade, men de kunde..), i Augusti!

NYTT!

När lönen kommer blir Bella glad.
Eller ja, det var en av två anledningar till att jag var glad idag, hehe. 


Skor - Bianco

Skor - Puma

Skor - Fred Perry

Jeans - Vero Moda

Baggyjeans - Tommy Hilfiger

Jag blir inte förvånad

Som den sanna Twilight-nörden jag är var detta bara förväntat. Hehe.

Mietek Grochers "Jag överlevde!" sökes!

Efter att ett bra tag varit väldigt lässugen drog jag mig mot biblioteket igår. Det resulterade i en extremt tung påse och alldeles för många böcker att läsa på bara en månad. Nu har jag hur som helst börjat på A-6171 (- "ett judiskt levnadsöde"), som verkar väldigt bra! Jag är ju en sucker för böcker om andra världskriget. Eller ja, andra världskriget i allmänhet. Anledningen till att jag gick till biblioteket var att jag ville läsa om Mietek Grochers Jag överlevde!, men den var tyvärr utlånad.. Så det är bara att gå tillbaka om en månad, då den ska vara inne igen!
Idag har jag jobbat (bara två dagar kvar nu!), sovit och åkt till Slagsta glass med Almira, Elin & Sebbe för att sen möta upp Jasmin och Dennis. Eftersom Almira flyttar till Trollhättan så var vi tvunga att ses innan! Hon ska ju gå på högskolan där så vi kommer ses betydligt mer sällan. Sen satte vi oss i bilarna igen och drog oss ut mot en viss industridel av staden. En väldigt deprimerande del av staden. Helt död. Vi åkte även förbi en död ekorre. Helt mosad, väldigt äckligt. När vi var tillbaka i den mer levande delen av staden så bestämde sig jag och Elin för att åka till Ekängen, då sistnämnda skulle införskaffa hårfärg (vilket jag också borde, hej utväxt liksom). Och nu är det dags att sova, näst sista jobbdagen imorn!

Mmm, marabou?

Alltså, vem fan kommer på sånt här?
En pizza bestående av banan och... CHOKLAD! Visst, choklad gör allt godare, men en pizza? Hmm... Nej, det låter bara äckligt. Bilden är tagen från Katy Perrys twitter. (I Chrome kan man tydligen inte göra länkar. Så det får bli såhär.)
http://twitpic.com/ddxo2
Så, någon som vill ha en banan och choklad-pizza? Uh..

I brist på annat...

...får det bara bli en bild

Nu ska jag koka te och fixa lite, sen blir det Beck!

I stormens öga

Om ungefär två veckor smäller det!

Å-festen, dag två

Är precis hemkommen från Å-festen, och borde verkligen sova, eftersom jag ska upp übertidigt imorn för att jobba. Men eftersom min iPod måste ladda så passar jag på att slänga in ett inlägg här! Iaf, igår vare Å-festen med Therese, väldigt trevligt! Kvällen slutade med att vi stack hem till henne och Anton, som var på jobbet, och såg på Grind. Adam Brody är ju helt underbar. På mig hade jag ett par byxor från Monki, tröja från Gina och rosa (!) Fred Perry-skor från Nilson.
Och ikväll vare dags igen. Då var vi ett ganska mycket större gäng. Jag, Jasmin, Dennis, Elin, Gustav, Linus och Niklas. Väl nere så traskade vi runt och hade det trevligt, några spelade, några förlorade. Men den glada stämningen fanns kvar, hehe! Sen så stod fyra-fem killar och flörtade med tjejer vid en barnkarusell. Det är bra, väldigt passande. Enligt Elin så kollade gröna tröjan över mot oss hela tiden, hmm.. Jaja, nu ska jag runda av här, slänger in lite bilder också.

Igår:
Efter några timmar i solen (det syns mer i verkligheten, 
blixten har tonat ner rätt mycket).

Och idag:
Jag var glad, hoho.

Obama!

Alltså, den här är så bra. Efter att ha sett den så många gånger på MTV så känner jag att jag måste lägga in den här. 
"Where do you guys get these ringtones, by the way? I'm just curious."

Nu drar jag iväg mot Nyfors, tjena!

Hard work work

Gosh, vad skönt att det är fredag. (Och det var inte min sista jobbdag, har en vecka kvar. Alltså kommer jag endast ha tre sommarlovsdagar kvar när mitt jobb är över.) Det är ju min längsta dag, även fast tiden rullade på otroligt snabbt, kanske för att jag hade något sött att titta på x antal gånger? Eller så var det för fönsterputskillarna. De är så jävla sköna, haha! Jag tror dock det var en mix av tidigare nämnda alternativ. 
"Det är ju värre än en gaskammare!!" Hahahaha!

För övrigt så har jag numera en ny mobil, Sony Ericsson (äntligen), men har kvar samma nummer! Dock flyttar jag över mitt nummer till comviq, och innan allt är klart så har jag inga pengar på mobilen. Så vill ni något får ni ringa.

Jävla helvetes skit! :(

Jaha, nu ska Kajsa säljas. Fyfan. Jag är så jävla ledsen över det, hon är ju så underbar. Riktigt deppig är jag. Sen har en annan sak hänt, en kär familjemedlem är på sjukhuset, ska möjligtvis dit snart. Någon som vill köpa en dalmatin/labrador-blandis? Hon är otroligt gullig och busig, och jag kommer sakna henne så in i helvetes mycket. Kan du inte bara bo kvar så du kan behålla henne?

Philip DeFranco

And girls, I know it's not the most appealing thing in the world to think about, you know, banging a really fat, pale kid. BUT, close your eyes and just imagine it's a really fat Edward Cullen.

Hahaha, så skön snubbe! Han pratade typ om databeroende, att man på så sätt kan känna igen dem ute (de få gångerna de faktiskt går ut..), och botemedlet skulle då vara sex. (Ville lägga upp klippet här, men jag var inne på nån weird sida, och man kunde inte bädda in den, sen när de var slut började ett helt annat klipp.)

Det är lättare att ta sig ur en sekt

Dags för en ny header, gillade verkligen inte den förra, haha. Men den här får nog vara för ett tag, tror jag. Idag har jag hur som helst jobbat, och ja, det är väl det jag gjort. Jag fick ett mejl från cdon igår om att mitt paket jag beställt skickats, och att jag borde ha det idag, men som vanligt ska posten sega. Rätt jobbigt, eftersom jag kommer vara tvungen att hämta ut det imorn, då jag jobbar extra länge. Jag lär däcka så fort jag kommer hem. Att städa är så förbannat jobbigt. Undra om jag kommer jobba tillsammans med fönsterputspojkarna från Västerås imorn igen, de är riktigt roliga snubbar. Och sjuka, haha. Och jag som såg fram emot att bara ha en dag kvar att jobba, då får jag ett samtal från chefen, som vill att jag ska jobba en vecka till. Det är nog lättare att ta sig ur en sekt än att ta sig ur Städ & Flytt. När man väl är inne tar man sig aldrig ut. Aja, extra cash. Då ska jag nog köpa en kamera, som faktiskt fungerar. Nu ska jag sätta mig och läsa Onda Aningar, boken ska in imorn och jag har tvåhundra sidor att läsa. Hehe...

(För övrigt dampar jag på blogg.se, det går inte att byta profilbild. Vafan?!)

Designtävling!

Yes, jag är med i Sandras designtävling!
Åh, om man ändå kunde kodmallar och grejs lika bra som henne..
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

A song about how I lost you, and your brown eyes.

Idag var jag och klippte mig. Eller ja, jag toppade håret bara. Dock känns det otroligt kort nu, det gillas inte. Jag vill ju spara ut, därför hatar jag att toppa, eftersom frisörerna i stort sett alltid klipper för mycket. Nu är det inte slitet iaf, det är skönt. Annars så har dagen spenderats åt jobb (bara två dagar kvar!), och promenader. För övrigt så har jag lyssnat sönder på Lady Gagas album, The Fame. Sjukt bra, finns inte en enda dålig låt där. 
Notera även att åkbandet fortfarande sitter på, haha.

EFTERLYSES !

Ca 23 år, 185-190 cm lång, ser ut som en ung Ben Affleck-kopia. 
Var på Grönan i söndags. Stod i kön till Insane en timme innan Lady Gaga gick upp på scenen. (Jag var tvungen, Anna tipsade mig om det (a))

UNDERBART! ♥


I'd recognize that shirt anywhere...

Först måste jag säga att Lady Gaga var grym! Jag bara älskar hennes musik, helt underbar. 20 000 pers, rätt trångt vare. Men grymt! Sen så har jag åkt Insane, helvete vad rolig den var (ett plus var den 45 minuter långa kön, har man en söt kille bakom sig så kan det ta hur lång tid som helst)! Sen såg vi Sibel, från typ Idol 2006 (eller 2007). Härlig dag minst sagt! Dock blev den lite sämre när jag kom till Skogsängen, helt oförberedd ser jag en viss person (som jag trodde såg på tåget) med vän komma gående. Tack och lov gick jag på andra sidan gatan, annars vet jag inte vad som hade hänt.. Och tröjan, den jag alltid kommer minnas, den hade han såklart på sig. Uh, nu ska jag försöka att inte tänka på den framtida läkaren (hallå han är ju perfekt, tyvärr), och så ska jag sova. Ska ju upp om fem timmar.... typ dööööö.

"- Hoppas jag överlever den här!
- Det hoppas jag med!"

Mot huvudstaden, WOHO!

Nu ska jag börja tralla mot tågstationen för att möta upp Elin & Matilda (ev. även Gustav, om han har pengar?), sen bär det av till Stockholm och Grönan. Jag ska åka allt! (a) Sen på kvällen blir det Lady Gaga (Just Dance började precis på MTV!), pepp!
 
Tröja - MQ
Jeans - Gina
(Väska - MQ
Skor - Nilson

Också - puss på ren spegel, hoho)

Jag träffade Benjamin och Mischa inatt.

Jag hade världens konstigaste dröm inatt. Först var jag typ på Komvux, och så vare nån som hotade mig, och enda sättet att klara mig undan var om jag rökte upp två paket cigg, haha. Helknäpp, men sen stod den söta snubben där och rökte, så det var lugnt liksom... Sen blev det plötsligt natt, och jag skulle till donken och köpa hem mat. Först är det heltomt, sen hör jag plötsligt en massa ljud, så vänder jag mig om, och där står Benjamin Mckenzie och Mischa Barton precis bakom mig. Och bakom dem stod Lauren Conrad och Audrina Patdridge.. Helweird vare.

Hur som helst, kom precis ur duschen, och håret luktar sådär gott som det alltid gör när man precis tvättat det. Nu småkollar jag på Dead Calm, verkar rätt bra, dock är jag rädd att hunden i filmen kommer råka illa ut (läs: dö), vem tar egentligen med en hund på en segelbåt? Anyway, Billy Zane är med, nivet han som spelar Cal i Titanic. Dock spelades den här in tio år tidigare, och jag säger bara yummie, hehe ;p Dock är han inte lika yummie nu, 20 år senare. Jag föredrar 1989-1999-looken han hade, hehe ;) (Ja, Johanna, bilden är till dig, jag är medveten om att du gillar bilder på snygga killar, hahaha!)