As my life flashes before my eyes...



Say a prayer to yourself
He says, "Close your eyes, sometimes it helps"
And then I get a scary thought
That he's here means he's never lost

And you can see my heart beating
Oh, you can see it through my chest
Said I'm terrified, but I'm not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

Bloggtorka

Var ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg här, senaste tiden har det mest varit en del random musik och klipp. Har helt enkelt inte orkat skriva. Att gå upp vid 04.00 på sitt lov gör att man inte har någon som helst ork när man väl slutar för dagen. Känner mig fortfarande helt seg efter att ha sprungit runt på två olika skolor i flera timmar. Men man får tänka på pengarna. Har ju trots allt bara två dagar kvar att jobba. Sen blir det en (!) ledig dag innan skolan börjar. Roligt lov, måste jag säga. Verkligen. Jag bara älskaar att gå upp vid den tiden jag annars somnar vid. Hahaha. Roligt inlägg det blev också.. Hehe. Återkommer när jag har något roligare att skriva om. Typ.

Jag tröttnar aldrig!

Hahaha, den här videon är alltid lika rolig. Varför försöker han köra in kontrollen i röven?! Dör av garv varje gång jag ser det.

And that's what he said

"And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely."


Shane Dawson, puss

Okej, cool_mormor_39 Shane har. Hahaha!


Jingle Bells

Ja, vad ska man säga? Såg precis världens roligaste video. Man kan tyvärr inte bädda in den, men här finns mästerverket, hahaha.
Här är en annan, väldigt bra låt, som enligt mig är den bästa Paramore har gjort. (Och ja, jag älskar Hayleys hår!)
Well you treat me just like another stranger.
Well it's nice to meet you sir,
I guess I'll go,
I best be on my way out.
Ignorance is your new best friend.


God jul!

Dagen har spenderats med familjen i Kungsör, vilket har varit väldigt mysigt. Det har varit fika, mat, ännu mer mat, fika och sen lite mer fika. Typiskt mormor att göra så mycket, haha. Har hur som helst haft en otroligt härlig dag, fått fina julklappar och allt har varit toppen! Funderar på att dra igång Drag me to hell, som jag fick idag.. Någon som sett den? Är den bra? Läskig? Kommer jag inte kunna sova på en vecka? Haha.

Tyler Hilton, mhmm. Jag gillar!

SATC 2

Woho, har längtat så efter den här filmen. Nu är det nedräkning till den här, Eclipse (!!) och HP 7 del 1. 2010 blir nog ett bra bioår, hehe.


-

Jag hatar vintern.

Insomnia

Första jobbdagen avklarad, vilket känns jäkligt skönt. Att däremot gå upp 04.00 var inte så lätt. Väl framme gick det relativt fort tycker jag. Kollade bara på klockan två-tre (!) gånger, haha. Träffade även en väl ihågkommen person där, som kände igen mig också ;) Det får mig faktiskt att vilja komma tillbaka, haha. Och som vanligt så däckade man så fort man kom hem, och vaknade upp ungefär fem-sex timmar senare.. Gissa vem som kommer ha svårt att somna ikväll?


På jobbet i somras.

Do you ever feel like breaking down?

Alltså, mitt sista jullov kommer spenderas på en skola. Vad in i...? Får tydligen börja jobba en vecka tidigare, tre extra dagar. Det innebär att jag sammanlagt får en ledig dag (förutom de röda dagarna), och det är dagen innan skolan börjar. Är lite småirriterad över det, jag som är helt slutkörd av allt vad trean innebär, så får jag inte ens vila upp mig på lovet. Så ja, jag får vila upp mig nån gång i februari, när sportlovet kommer. Åh, vad jag älskar att gå i skolan ibland...
Anyways, nu blir det ett avsnitt av Sex and the city, sen sängen, man ska ju upp om ungefär 6 timmar. Så ja, god natt!

Bilder från dagen

Alltså, vad är det för kyla som har kommit ner hit? Just nu står termomentern på så mycket som -22. Helt sjukt! Hur som helst så tog jag en promenad med Veronica och Wilda idag, hur trevligt som helst :) Passade även på att fota lite, har ju en utställning att jobba inför, såatte.. Och när jag verkligen är på fotohumör, då blir det riktigt roligt, vilket får mig att vilja ha en egen systemkamera. Någon som är villig att sponsra med en? Hehe...


Veronica och Wilda


Jag och Wilda




Tack, Kenza!

Kom hem för ett tag sen, kollar mailen och ser då ett från Kenza. Jag har vunnit tävlingen om en The Hills-box. Jag skrev ju en motivering om varför jag borde vinna, och tydligen var den tillräckligt bra. Jag brukar ju aldrig vinna någonting, så det jag vill säga är, tusen tack, Kenza! :)

För övrigt var det julavslutning idag. Min sista julavslutning på Eskil, kändes minst sagt konstigt. Och jag blev lite tårögd när Sonny gick upp på scenen, måste jag säga. Han slutar ju, precis som oss, också efter vårterminen. Det var dock inte det jag skulle skriva. Efter avslutningen drog jag och några tjejor till Sylvia för en fika. Folk kom och gick. Jag satt ihärdigt kvar. Det slutade med att jag gick efter sju (!) timmar. Har varit en väldigt trevlig dag, och den blev bara bättre av mejlet, hihi. Här kommer hursomhelst några bilder från dagen.


Therese och Emelie var "Sur(Zoo)lander"


Även Matilda kom dit


Jessica och Emma


Alexander och Jessica

Nu är jag mörk igen

När jag var påväg hem efter skolan fick jag ett ryck och gick in på Åhléns och köpte hårfärg. Så nu är det mööörkt.


Αγάπη

Μισώ πόσο σ 'αγαπώ, αγόρι.
Απλά δεν μπορώ να σας αφήσει να πάτε

You could be a sweet dream, or a beautiful nightmare

Jag vill tro på dig, på allt du säger. Men jag vet inte om jag gör det, allt det här har hänt mig förut, det känns allt för bekant. Men den jag litar på allra minst, det är mig själv. När jag säger att jag ska göra en sak, gör jag raka j*vla motsatsen. Vet inte vad jag ska göra, eller vad jag ska tro. Jag vet bara vad jag vill. Och det är inte någonting som kommer ändras inom en snar framtid.


You're a womanizer, baby

Vad är det för fel på mig egentligen? Varför utsätter jag mig för det här, dag ut och dag in? Det slutar ju bara med att jag mår piss, även om det för studen får mig att må helt underbart. Bläsh, jag orkar inte.

I'm breaking the habit tonight !

091215

Nu är det bara en skoldag kvar. Jag har gått 5 av mina 6 terminer på gymnasiet. Äntligen är det lov, känns att det verkligen behövs just nu. Även om jag ska jobba en av de tre veckorna (gå upp 05.00 - hur faan ska det gå?!). Men ja, pengar är ju alltid nice att få, haha. Nu gäller det bara att orka med imorgon, min hatdag #1 av alla skoldagar. Men ja, får se fram emot torsdagen, äntligen dags för lov!


"Yeah, gay porn... you should see my iPod!"

Rubriken var verkligen en 'Dagens' haha. Kyle är bra rolig :)

Åh, jag är så glad just nu, har nämnligen fått jobb över julen! Det är visserligen bara en vecka, men pengar uppskattas ju. Och det speciellt när man har tänkt åka utomlands efter studenten, hehe. Är så jäkla pepp, tänker bara på Platanias och Santorini, behöver värme (och sol!), hehe... Så fort snön kommer börjar jag leta resor till varmare länder. Man blir ju helt deprimerad av det gråa vädret och faktumet att det är mörkt ute när klockan är tre på eftermiddagen...

Vill ha!


Turkiet? Spanien? Grekland?

Alltså, jag är så sjukt sugen på att åka utomlands, har setat och kollat runt på några sista minuten-resor. Vad sägs om två veckor i Alanya, Turkiet? Dock vill jag helst till mitt älskade Santorini. Har aldrig varit på en vackrare ö, seriöst. Alla vita hus med blå dörrar, klarblått vatten och underbara stränder. Aah, jag vill åka. Funderar allvarligt på att skita i balen, spara pengar och dra efter studenten. Dra ihop ett gäng och åka, kanske? :)

Han vann!

Allt jag säger är; YES! Jag har hejat på Erik sen jag såg honom första gången på audition. Vilken röst, helt magisk. Får allvarligt rysningar varje gång jag hör honom sjunga. Sen är ju vinnarlåten inte så pjåkig heller, hehe :)


Luciakampanj @ Rinman

Haha, har precis kommit från Rinman, de har ju haft sin Luciakampanj idag. Så efter mitt tal drog jag dit och mötte Simon och Veronica. J*vlar vilket drag det var där, hihi. Sitter nu i styrelserummet med massa människor, och Filip har precis förklarat varför socialdemokrater och vänsterpartister är dåliga människor, hahaha. Amanda har filmat allt, så ska bli kul att se! Har skrattat så jag nästan började gråta x)
NU: Hämta systemkamera hos Gunnar, sen skriva mediekunskapsprov.

Bollywood

Haha, jag och Amanda har dansat Slumdog millionaire-dansen, även kallad 'Bollywood'. Det gick inte att bädda in den videon, så klicka på länken för att se den. Det var förjäkla kul, haha. Tror aldrig jag skrattat så mycket under en dans. "Jai ho!"
Dock är det såhär dansen ser ut, videon är tydligen inspelad i Chicago, men danstegen är ju rätt iaf ^^ Man blir ju helt glad av att se den, haha :D


Random lista

10 favoriter:
Färg:
Roosa
Mat: Tacos eller sallad
Band: Paramore/Simple Plan
Film: Titanic, New Moon & The Duchess
Bok: Twilight Saga!
Sport: Basket
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Cookie Dough
Tid på dygnet: Natt

9 för tillfället:
Humör: Hämndlysten (haha!)
Smak: Äpple
Kläder: Stor t-shirt och trosor
Bakgrund: En gul vägg
Nagellack: Mörklila
Tid: 23:48
Omgivning: Kläder
Irritationsobjekt: Nadaa

8 första:
Bästa vän:
Nathalie
Screen name: Eh, va?
Husdjur: Kissie-missie
Piercing: Öron, men blir nog fler!
Förälskelse: Tobias
Musik: Spice Girls ffs!
Bil: Räknas Barbies? Hähä
Kyss: Aw, sweet memories

7 senaste:
Cigarett
: Usch, sånt är inte bra
Mat: Äggröra
Dryck: Juice
Biltur: Från Sthlm
Kyss: Återigen, SWEET memories
Spelad låt: Fergie - Glamorous
TV-program: Vänner

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Njae..
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Har varit jävligt nära, haha.
Badat naken: (y)
Varit med på TV: Jajjamen!
Kysst någon du inte känner: Yea

5 nej tack:
Kläder:
Päls, fy.
Mat: Kåldolmar, yuck!
Musik: Larz Kristerz (stavning?) och all sorts dansband.
Dryck: Cola
Personlighetsdrag: Självgoda och dryga

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Pluggade, lovet skulle sitta fint nu.
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Återigen, musik
Du gör när du har tråkigt: Läser, går ut

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Ni vet vilka ni är ♥
Du tycker om: Finns ju vissa som betyder mer än andra
Du inte gillar: Finns några, haha.

2 val:
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Att få fler önskningar, hoho! Nej, skämt åsido. Att få vara med i typ Breaking Dawn, det skulle vara nåt, haha ;D

Snodd av Elisa

The Hills

Jag har kollat på The Hills sedan det började visas på MTV för ett bra tag sedan, och det är en av mina favoritserier, helt klart. Nu är det så att Kenza lottar ut 15 dvd-boxar till hennes läsare, och jag hoppas verkligen att jag är en av dessa. När det gäller reality-serier brukar jag inte fastna så lätt, men det har jag gjort med The Hills (och The City!). Så ja, varför vill jag vinna? Kort och gott; Jag älskar den serien! Jag ser Lauren Conrad som en otrolig inspirationskälla, hon har en otrolig stil och jag ser verkligen upp till henne som person. Att vinna boxen skulle verkligen vara en perfekt julklapp, hehe :) Tävlingen hittar du HÄR!


Vad vore en bal på slottet?

Tredje världskriget har typ brutit ut här hemma, och jag uppträder allvarligt som en femåring. Men det skiter jag i, för det är jag som har rätt. Bestämde mig för att gå på balen idag, har även hittat en klänning (jag är helt förälskad, så otroligt fin! Det är dock en beställningsvara, så får se till att säga till i butiken i tid.), och vet vilken frisyr jag ska ha. Men mamma tycker självklart inte att jag ska gå, det är ju såå mycket pengar. Så ja, vi har bråkat ganska rejält nu på eftermiddagen. Men hallå, när får man chansen att uppleva något sånt här igen? Jag får f*n göra vad jag vill, ingen har rätt att bestämma över mig. Det är mina pengar, och jag gör av med dem bäst f*n jag vill. Det är ju ett minne för livet, liksom.

MY LUCKY DAY?

Jag är med och tävlar hos Yazmina om ett megasött läppsyl från ahlgrens bilar. Har alltid velat ha ett, men aldrig lyckats få tag i nåt, haha. Så förhoppningsvis är turen på min sida :) Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

MITT MÖTE MED VAMPYREN!

Alltså, jag är i extas. Har jag träffat Edi Gathegi? Seriöst? Jag kan inte beskriva känslan att träffa någon som honom, det var så sjukt coolt! Har ännu inte förstått att jag faktiskt pratat med honom (och skämtat, han är en väldigt rolig snubbe!). Man fick inte ta några bilder på honom, men jag har en autograf! :D Måste bara skaffa en ram, nu ligger den bara i en plastficka här hemma... Och det passar sig ju inte!


(Haha, när mamma först fick se bilden -hon har varken sett Twilight eller New Moon- trodde hon att det var jag som stod brevid Edi. Hahaha. Det var allt lite kul :D Fotot är ett A4.)

Edi: What's your name?
Jag: It's Bella.
Edi: You're joking?
(Han tittar på mig och ler, lite lurigt, hehe)
Jag: No, i'm not. My name is actually Isabella, although I prefer being called Bella.
Edi: Ah, I see. Bella....
(Säger han samtidigt som han börjar skriva på fotot. Sättet han sa 'Bella' på var så speciellt, han drog ut på det väldigt långt, haha. Ungefär som när han säger "You are so mouthwatering" i New Moon.)
Kände mig väldigt lugn när jag stod där, han var extremt trevlig och glad, tackade för att man kom, sa att det var trevligt att träffas och så. Men när jag väl gått bort en bit, då kom det här lyckoruset. Mina ben började skaka frenetiskt och jag fattade knappt vad som precis hänt. Hade jag precis pratat med Edi Gathegi aka Laurent aka rastavampyren?! Åh, ett minne för livet, verkligen! 091205 ♥

Jag fick även se en sak som jag tycker är ascoolt. Kappan Daniel Radcliffe använder i Harry Potter and the Chamber of Secrets. Liksom, det är ju HARRY POTTER! Haha :D






Sen masken Anthony Hopkins hade på sig i När lammen tystnar (fick ingen bild på den, batterierna dog... Visar sen när jag får alla Amandas bilder! :) Såg också en gremlin som var med i filmen Gremlins, Freddy Cruegers handske från filmen Freddy vs. Jason och mycket mer!

DESIGNTÄVLING!

Jag är med och tävlar hos Sandra Marinoni om en sjuukt snygg bloggdesign. Och ja, jag älskar ju rosa, så den här designen lockar väldigt mycket, ska jag tala om, haha :p Vill du också tävla? Klicka på bilden så kommer du dit!

BLIR BREAKING DAWN FILM?

Åh, vad mitt humör höjts nu på kvällskvisten. Efter ett lite halvlågt humör och trötta fötter ser jag det här på den här hemsidan, Breaking Dawn - Coming soon. YEHA!