090531

Det blev för mycket igår.
Minnesluckor. Kul.
Ge mig en fet jävla kebabtallrik!

Aj?

Ett tips, har ni en väska som väger rätt mycket? Ha den INTE över axeln. Det hade jag, och såg nyss att jag fått blåmärken (!) efter det. Inte så lite heller. Tänk typ om någon slagit med piska, så ser det ut. Mysigt värre.

090528

Loggade nyss in för att kolla hur mycket pengar jag har kvar på mitt lilla konto.
Att disponera: 1.49 kr.
Tur att pengarna sätts in till imorn, annars hade jag setat i klistret, kan man säga.
Hähäh.

I Aftonbladet och Expressen imorgon:

Jag måste nog vara världshistoriens värsta människa. Förutom Hitler kanske. Jag är så jävla egoistisk och dum, haha. De som har Linda på msn förstår nog vad jag menar ;) Men usch, hemskthemskthemskt. Det trodde jag inte om mig själv, haha. Men jag hade ju faktiskt en anledning till mitt uttalande, måste jag påpeka! ;)

090526

Nu är TextA helt klar. Det känns bra! Aldrig mer dessa långa, tråkiga lektionerna. Och det är bara fyra riktiga skoldagar kvar i tvåan. Det känns ännu bättre! Nu ska jag leta upp Krille och lämna in sista uppgiften, sen ska jag bege mig till styrelserummet och chilla innan klassrådet! Peace.

Somebody's Me

Helgen har varit minst sagt fullspäckad, har inte haft tid att ta det lugnt över huvudtaget. Har haft väldigt roligt, har bl.a. firat Elin två gånger och mamma en gång. Jag kom två i bowling (!!), har spelat basket i spöregn och så har jag varit och grillat i Sundbyholm. Väldigt jävla kul! Ska lägga in några videos också, från i lördags, men det får bli i ett annat inlägg tror jag, orkar inte fixa med det nu, har inte ens kollat på dem, men det är bla på mig när vi kör charader (jag och denis fick two turtles making love hahaha - vi gjorde den INTE)

Jag var glad.


KOLLA MITT HÅR !! Jag köpte permanent färg, som visade sig vara toning. Efter att jag kommit upp ur duschen med nytvättat hår frågade mamma om jag färgat det.. Bevis på att det bruna bara försvinner mer och mer, suck.

Sweinhart är ett fint efternamn

Vilken grå dag, bokstavligt talat. Det har bara regnat och varit allmänt pissigt väder. Det har verkligen varit en typisk söndag-aktig dag idag. Och nyss började mobilen tjuta, svinhögt! Nog att ringa när klockan är ett, men då ringer man fan inte med dolt nummer! Mobilen har ringt hela dagen, och anonymt gång efter gång. I ren protest tänker jag inte svara när det ringer någon med dolt nummer, ha!

Kul

Kvällen spenderades ute i Sundbyholm med ett gäng härliga människor, dags för ännu en grillkväll, massa trevligt. Orkar inte lägga in alla bilder, men imorn åker nog några upp här!

Hade lite tråkigt, så satte mig och gjorde en av alla tusentals listor som flyger runt. Musik - shuffle - använd låten som svar. Ja, ni vet nog allt vid det här laget.

Hur mår du idag?
Love story

Hur kommer dagen idag att vara?
Pink and black

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Why, when, how

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Thanks for the memories

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Eyes on fire

Hur är det med kärleken?
Det ska du ge fan i

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Seventeen forever

Hur mår dina vänner?
4ever

Tycker dina vänner om dig?
 Satisfaction

Hur ser folk dig?
Only hope

Spanar folk in dig?
You'll ask for me

Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
Never think

Hur kommer du att dö?
Suffocating under words of sorrow

Vilken är din oturslåt?
Your new girlfriend

Vilken är din turlåt?
Buttons


Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Ett mästerverk

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Fashion

Hur går de med ditt liv?
Generation Ex

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
I kissed a girl

Vad ska ditt första barn heta?
Berlin

Hur kommer ditt liv att bli?
Funky town

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Superhuman

Hur kommer sommaren att bli?
Stolen

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Tears don't fall

Kysser du bra?
Secret combination

Mår din kropp bra?
Stay together for the kids

Hur mår du?
Rollin' home

Vad ska du göra?
Shut up

Hur ser din framtid ut?
Follow through


Vad kommer du jobba som?
Hero


Hur är livet i skolan?
Please, please, please, let me get what I want

Vad händer imorgon?
Josie

Ser du fram emot något?
Wedding Day


Kevin har daim-syndromet är tillbaka.

Nu har jag precis sett de två sista avsnitten av sjätte säsongen av one tree hill. Usch, jag hatar verkligen säsongsavslutningar, då vill man ju så gärna se fortsättningen! Men nej, man måste vänta till augusti.. Vilket jag nyss räknat är hela 14 veckor, jobbigt! Jag är nog världens största one tree hill-nörd, haha.
Nu är klockan 01.52, alltså fyller Elin år, big 18 - GRATZ! :*

Believe that dreams come true every day, because they do.


Jag har blivit sugen på att bli blond igen.
Synd att blekning ska slita så på håret bara..

Nostalgi, Desperate Housewives och vitt te...

... består kvällen av.
Veronica skickade just en länk till en video, och fyfan vad nostalgi. Det märker man direkt, om man fortfarande kommer ihåg texten, hahah. Det gör jag.
Mitt te dricker jag i min fina kopp från bubbel10an (!) Även det är ju nostalgi, haha.
Liksom, vem kommer inte ihåg den här?



Måste bara lägga till: EAST SIDE! <3

I can wait forever

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait
I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it wont stop bleeding
But I can wait
I can wait forever

(har blivit rätt mycket låttexter senaste tiden, men whatever.)

Jag i ett nötskal?

This is our night, fly, to the top baby
yes we can do it, just wait and see
This is our night, time, for a change baby
get rid of the old, take a hold, and be free



(Is it real? Did I dream it?)
Will I wake from this pain?
Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?

Ooh... is it true?



I've been waiting for you night after night
Like a shadow staying close to the light
Suddenly you stand beside me
And I see a million burning stars

I believe I'm addicted to you
In your eyes I see dreams coming true
Finally I have found you
And now I will never let you go, no

Det är bra att gråta ibland.

Idag har jag haft en sån där dag. En dag när precis allt är dåligt, ni vet? En deppdag. Har bara känt för att ligga och gråta. Det enda som fått mig att le idag var väl när Filip och Fredrik sprang i stilettklackar under Söndagsparty.


ESC 2009

Sitter (okej, ligger) och ser ESC '09 just nu. Dima Bilan har precis framfört sitt nummer han vann med förra året. Många må vara trötta på den låten, men jag gillar den. Och jag gillar Dima Bilan. Och han såg sådär ofattbart fräsh ut. Sen att hela framträdandet gick på 10 miljoner (!!) kronor, helt galet. Ett plus för att det är nya programledare, nu hör man faktiskt vad de säger. Och killen är inte lika kladdig mot tjejen, det var fan äckligt att se förut, haha.

090516

Idag har jag och mami varit på stan. Köpte present till Elin, skor till mig själv (gladiatiorskorna, mami var snäll!) och en ram, så nu sitter bilden på Felix uppe i vardagsrummet! Vi gick även och käkade på Papas Tapas, älskar det stället! Fajitas <3 Och de kollade inte leg när jag beställde cider, haha! Fetnajs. Vi tog även varsin shot efter maten, man måste ju testa det nångång, haha.


090515

Gårdagens mediepris var riktigt najs. Och efter för lite sömn känner jag mig inte direkt pepp för skolan, jag gäspar konstant och är väldigt illamående.. Fick nyss även veta att jag klarade den andra delen av upplysningsprovet. Hallelujah! Jag som tyckte det provet sket sig totalt, haha. Under dethär korta inlägget har jag gäspat minst fem gånger, helt galet. Nu skulle lite kaffe sitta fint, jag behöver koffein, haha. Jag vet att jag kommer somna när som helst, känner mig helt jet-laggad.

KABELFRI!

Nu har jag haft min sista idrottlektion. Någonsin. Fyfan vad depp. Men det var kul, jag, Emelie och Therese paddlade! :D Eller ja, det var jag och Emelie som paddlade, Therese satt bara och slappade, hahah ;) Nu har jag iaf duschat, och installerat om routern, som FUNGERAR! Äntligen. Nu slipper jag den där jävla internetkabeln som alltid är ivägen. Så nu har jag bara en sladd i rummet, vilket går till tvn, hähä. One down, one to go.

Det hör till att bli helt knäpp.

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips

090513

Jag mår typ hur illa som helst, tack vare den där äckliga potatissalladen. Ohwell, idag har jag varit på möte med Kristian från ABC-gruppen, och fick se den nya mössan (!) som kommer till min student. Den är S-K-I-T-S-N-Y-G-G! Nu är det multimedia, det är s-k-i-t-t-r-å-k-i-g-t.


090512

Åh, allt är så jävla underbart just nu! Jag är så himla glad, tror inte att någonting kan få mitt humör att sänkas. Det är 2½ timme kvar av lektionen, och vanligtvis skulle jag säkert spy galla över att det är så lång tid kvar, men nu bryr jag mig inte. För allt är så fucking bra!

090511

The Cure beskriver allt väldigt bra just nu.


You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love


Distraherad? Absolut (inte)

Varför är det så att när man väl sätter sig ner för att plugga, så händer så mycket annat som man hellre gör? Jag skulle börja på min hemtenta i psykologi (som skulle varit inne i torsdags..), så börjar wipeout. Felix Herngren som varit kommentator körde banan, hahah! Det var skapligt kul att se, synd att han inte var så extremt dålig bara. Sen när jag tvingat mig att skriva skiten, så märker jag att parlamentet började, så man fastnade framför tvn i ännu en halvtimme, Soran är ju så jävla rolig, haha! Och han som satt brevid, när han skulle göra lite skojiga miner, var det bara jag som började tänka Chucky? Sen fastnade jag och gjorde en ny header, ganska enkel, men den får funka ett tag nu. Så lockade ju telefonen också, med massa gulliga sms.. (Det påminde mig, jag måstemåstemåste catcha upp mig på lite fotbollsgrejs. Jag hade ingen aning om att Zlatan flyttat från Juventus till Inter, hahaha!)  Jag ger upp, psykologin får vänta.


KUL!

95% av alla tonåringar skulle få panik om Tokio Hotel stog på toppen av ett 10 våningshus, beredda att hoppa. Kopiera detta om du tillhör dom 5% som skulle ta med sig popcorn, sina kompisar och samlas nedanför byggnaden och skrika: JUMP!, JUMP!, JUMP!'
Haha^^


Typiskt mig

Jag vet inte varför jag oroar mig så mycket.
Nu finns fjärlilarna där igen!


Även den starkaste har svaga stunder

Jag är sjukt osäker när det kommer till en viss sak. Känner mig helt deppig över det. Ena sekunden är det så jävla bra, och den andra så, ja.. Jag vill bara komma ur det här stadiet slippa osäkerheten.

Ibland undrar man

Jag fick aldrig reda på vad de gjorde uppe i fotosalen..
Eller i G-huset över huvudtaget. 
Hmm, I wonder.

När man minst av allt anar det

Idag hade det blivit en rejäl förändring!
Jag är typ i chocktillstånd. But I like it!

Jag är kär...

... i dessa underbara skor från Steve Madden!

090506

Då var fotoboken klar. Äntligen! Även om jag tvivlade på att den skulle hinna bli klar, så blev jag typ först med den, tror jag. Och så är det ungefär en timme kvar av lektionen, och jag har ingenting att göra. Börjar bli lite småtrist, hehe..

Bäst

Dagen blev überbra, även om min mage krampade då och då.
I (wanna) feel love, love, love.
Mmmmh, iLike.
Nu - sova.

090505

Usch, vilken morgon. Vaknade upp av världens kramper i magen, så jag gick inte på morgonmötet idag. Sen blev morgonen helt stressig, gjorde iordning mig på kanske 5 minuter. Lyckat. Nu sitter jag iaf här på världens tråkigaste lektion, textkommunikationen, och har fortfarande skitont. Och som om inte det var nog så har jag blivit illamående nu med. Hur som helst så ska jag stå ut till lunch, kanske blir bättre med lite mat i magen, hann inte käka någon frukost på grund av min hektiska morgon. Får se om jag klarar eftermiddagen, vi har ju körrep på eftermiddagen, så man är inte hemma förrens typ fem.. Inte så kul att gå runt med kramper hela dagen. Så om det inte går över efter lunch så sticker jag hem.

090504

Jag känner ett STORT behov av ett par gladiatorsandaler.
Sjukt snyggt! Kanske borde försöka få mamma att pröjsa?
200 kronor kommer man inte långt med..

090503

Usch vilken seg dag det har varit. Har varit så jäkla trött i kroppen, så man har inte gjort ett skit idag. Kul. Hade tänkt fixa iordning fotoboken här hemma, allt sket sig ju i onsdags i skolan, så jag startar indesign, och ska börja. Vad kommer jag då på? Att jag inte har mallen, jag vet alltså inte på vilken sida vilken bild och vilken text ska vara på. Bra Bella. Jävligt bra, ahah. Aja, har alla 10 bilder och texter klara nu iaf, då blir det bara att montera in imorn, så jag borde nog hinna.
Ohwell, i fredags vare grillning i en väldigt trevlig villa i Skiftinge, med trevligt folk och en mysig, törstig och busig hund. Och i lördags bar det av till en lägenhet på norr, där det fanns 4 megasöta valpar! En av dem är inte tingad, och jag är fullkomligt förälskad i den. Mamma däremot kommer bara med negativa argument till varför man inte borde skaffa hund.. Men allvarligt, en liten blandras som är mörkbrun med lite vitt på magen, har världens finaste ögon och är sådär lagom sprallig. Sen så heter han Prins (Jag föredrar dock Prince). Urgulligt! Jag vill, vill, vill!


Från i fredags - in the
badass neighbourhood

090501

La niña se pregunta si el niño piensa en ella tanto
como ella piensa de él cuando están fuera de sí.