I GAVE YOU EVERYTHING I HAVE. THE GOOD. THE BAD.


OH ROMEO, HOW COULD YOU DO THIS TO HER?

- Du, bajskorv.
Sådär började dagen för mig, Emelie och Idil. En märklig kvinna i 35-årsåldern staplar fram till oss i bussen och bara säger det, rätt ut. Vi förstår ingenting, men kvinnan fortsätter (konstigt nog).
Kvinnan: Ni, bajskorv. Förstår ni?
Vi: Eh, ja.
Efter detta stod hon och stirrade på oss i vad som verkade vara en evighet, och vi gjorde allt vi kunde för att inte börja asgarva. För jag lovar, den där kvinnan skulle kunnat spöa upp oss (det var nästan så jag trodde att hon skulle göra det också)...haha!

Men ja, annars har dagen varit som de flesta andra dagar för mig. Har väldigt ont i halsen dock, vill verkligen inte bli sjuk känner jag :( Har verkligen inte tid med det. När vi slutat sprang jag iväg och köpte en julklapp till Elin, och även en liten sak till mig själv, hihi. På kvällen tog jag och Veronica en promenad och pratade. Behövde lätta mitt hjärta lite, tack för att du alltid lyssnar ♥

"NYHETER ÄR COOLT"

Alltså, när amerikaner ska prata svenska låter det sjukt roligt.
Zac och Vanessa pratar svenska! Och ja, hur gulligt är det inte?



Pierre Bouvier från Simple Plan pratar svenska, vilket är stort för mig! För er som inte vet, jag älskar det bandet. Jag dog lite när han sa "Jag älskar er!"
Och det låter ju inte lika amerikanskt som det brukar :)



Han låter ju inte direkt svensk här, men ja. Roligt är det iaf, haha.

LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Idag blev det bio för min del, hade tänkt se 2012 men vi ändrade oss och såg Luftslottet som sprängdes istället. Och ja, man blev ju inte direkt besviken. Riktigt jäkla bra var den!
På tal om ingenting så hittade jag ännu en remix ála Twilight här. Den här gången handlar den om Edward, väldigt rolig är den.


SATELLITE HEART



I'm a satellite heart, lost in the dark
I'm spun out so far
You stop, I start
But I'll be true to you

I hear you're living out of state
Running in a whole new scene
You know, I haven't slept in weeks
You're the only thing I see


NEW MOON

Efter att ha sett filmen några gånger blev jag överlycklig när jag fick mejlet om att man nu kan boka den. Så vad har man gjort? BOKAT! Yeha, fy tusan vad jag längtar efter dvdn, allt extramaterial....haha. Och ja, imorn blir det antagligen bio (igen), dock en annan film den här gången. En film jag velat se sen den hade premiär för två veckor sen. Men ja, nu ska jag plugga. Jag måste plugga. Gah, studenten nu, tack?

YOU BELONG WITH ME - JACOB BLACK

Hahahaha, seriöst bästa låten jag hört på länge! Jag gissar att de flesta hört låten You belong with me med Taylor Swift? Ja, tänk bara en lite roligare version, då om Edward, Bella och Jacob.
Hittad här.


I CAN TELL YOU LIKE ME TOO AND YOU KNOW I'M RIGHT

När man kan ha roligt med en person, och samtidigt vilja kyssa den personen, då har man något fint.
Dessa ord uttalade en journalist under en intervju, och jag kan inte mer än hålla med.

För övrigt vaccinerade jag mig mot svinis idag, har skitont i armen och lederna känns helt sega.



You're so fine, I want you mine, you're so delicious
I think about you all the time, you're so addictive
Don't you know what I can do to make you feel alright?

So come over here and tell me what I wanna hear
Better yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name ever again

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in?
She's so stupid, what the hell were you thinking?

HOW TWILIGHT SHOULD HAVE ENDED

Haha jag dör! Hittad här.


NEW MOON

Jag har sett den. Jag har faktiskt sett den nu. Det känns så overkligt, nyss var det 148 dagar kvar till premiären, och ja.. Nu är ju....nu. Jag tror Viktor och Amanda hade det ganska roligt sittandes brevid mig, då jag (nästan) började hoppa upp och ner när filmen började. Och självklart började jag gråta. Först grät man, sen skrattade man, grät lite mer osv, hela filmen igenom. Väldigt känslomässig och väldigt bra! Mycket bättre än Twilight. Och jag bara älskar när Jacob säger "What a marshmallow", så jäkla bra! Dock var det lite synd att Jasper var med så lite, hans kommentar i slutet var ju klockrent! Åh, jag vill se den igen. Och nu längtar jag galet mycket efter Eclipse. Nu är det bara 31 veckor kvar, dags att börja nedräkningen igen, haha! Nej, nu känns det som om jag bara svamlar. Så kort och gott: Har du inte sett den? Gå och se den. Har du sett den? Gå och se den igen!








VAMPIRE DIARIES

Redan när första avsnittet visades fastnade jag. Serien är sjukt bra, och som vanligt finns det mycket vackra (och snygga!) vampyrer. Bröderna Salvatore säger jag bara, mhmm! Som om fredagar inte är nog härliga pga att man har en hel helg framför sig, då kommer även nya avsnittet ut. Jag vet, jag är besatt. Och nu sitter jag såklart som på nålar och bara måste få reda på vad som kommer hända i nästa avsnitt! Det slutade ju så spännande nu. Åh, kan det inte bli fredag?! Eller ja, jag ser ju fram emot imorgon något j*vla mycket. Så lördag först, SEN fredag! Har ni inte sett serien så rekommenderar jag den verkligen! Kan ses här! Det är bara att klicka sig in på tv-serier -> Vampire Diaries.

(Och ja, bröderna Salvatore är mycket snyggare i serien än på bild, så ni vet. Det är något speciellt med Stefan (han på bilden högst upp samt längst ner till vänster), jag gillar! Hehe) 




PEPPAR INFÖR NEW MOON!



Jag kan inte fatta att jag sitter i biosalongen och ser på New Moon inom loppet av några timmar. Jag minns när det var runt 150 dagar kvar och jag inte förstod hur jag skulle stå ut ända tills november. Men nu smäller det snart. Åh, vad jag längtar! Gjorde ett skojigt quiz om vem i Cullen-familjen man var, och ja. Tjena, mitt namn är Jasper. Quizet hittar du här!


TATUERING

Nu har jag bestämt mig. Jag har länge vetat att jag ska tatuera mig så fort jag får pengar, men jag har velat mellan olika motiv. Nu har jag det helt klart för mig vad och var den ska sitta. Ska försöka smita förbi Blue Lotus imorgon och fråga vad det kommer kosta. Förhoppningsvis kan jag göra den i början av december! :) Hur som helst, när jag satt och kollade på olika motiv hittade jag den här bilden. Det är någon som tatuerat in min favorit Rob Pattinsons autograf på handleden. Jag skulle lätt göra det om jag fått hans autograf! Dock inte på handleden....hehe.

SJU MÅNADER...

...har gått sen vi pratade sist. Även om det nog var för det bästa att vi tappade kontakten, så kommer jag på mig själv att tänka på hur mycket jag faktiskt saknar dig. Du var den som alltid fanns där, som stod mig otroligt nära i flera år. Den som fick mig att må så j*vla bra, samtidigt som du fick mig att må dåligt. Du var den som man borde hålla sig borta från. Trots det älskade jag dig. Du vet saker om mig som ingen annan vet. Jag saknar dig, och jag saknar speciellt vänskapen vi en gång hade.

CHRISTIAN THE LION

Den här videon får mig att gråta varje gång jag ser den.


HÅRFÖRLÄNGNING?

Alltså ah, jag är så trött på mitt hår. Det är för kort. Jag vill ju spara ut, men att det ska ta en sån tid. Mitt hår växer ganska snabbt, men jag har noll tålamod när det gäller att gå från mellanlångt till långt. Jag skulle ju vilja skaffa hårförlängning (keratinvax alltså), men det är ju så jäkla dyrt. Skulle gå på ungefär 6000 spänn.. Så vill jag ju ha en ny kamera + mobil, OCH sen är det grejer till studenten, sen vill jag åka till Tiffany i sommar också. Hej jag behöver ett jobb.


SILLY BOY

I said I'm not coming back, is it
You only want what you can't have. That ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do. Game over. You lose

Silly boy, get out of my hair.



FOTOMÄSSAN 2009 + PARLAMENTET

Satte mig och la in alla bilder och klipp från kameran till datorn, så har knepat ihop en liten video jag tänkte ta och visa här. Det är bara från sketched Too Funny gjorde, alltså inget från Parlamentet. Däremot kommer det några bilder därifrån! =)

 




Från vänster: Dorsin, Appelqvist, Nilsson, Hjelt och Ismail!


Soran är vääldigt kort. Eller så är det Anders som är väldigt lång..


Alla priser SVTs serier fått från Kristallen-galan står där!

Konstateranden efter inspelningen:
• Soran är sjukt kort, men lika rolig som vanligt.
• Dorsin är även han väldigt rolig, gör miner åt publiken ibland, hehe!
• Studion där Parlamentet spelas in är sjuukt liten. Ser större ut på tv.
• SVT-huset är väldigt mysigt, och shoppen säljer Grynet- samt Bolibompa-tröjor. 4 för 100 kr. Hur billigt som helst, och hur cool är inte Grynet på en skala? TA INGEN SKIT! :)

LISTA

Exakt ålder? 18!
Var bor du? Eskilstuna..
Bor tillsammans med? Mami och Felix.
När tog du studenten? Tar studenten om 7 månader!
Något jobb? Inget, tyvärr.
Pussat någon idag? Nje.
Vad har du ätit idag? Sallad till lunch, tacos när jag kom hem!
Dagens smink? Rouge & mascara!
Dagens roligaste? Omöjligt att välja. Parlamentet? Too funny (2 funny eller whatever)? Hände mycket roligt idag!
Har du många vänner? Jag har de bästa vänner man kan önska sig! 
Hur många har du kysst? Räknar inte direkt..
Har du pojk-/flickvän? Nej, kan jag inte säga.
Vem pratade du med i telefon senast? Mami.

SENASTE..
..personen du kysste? En jag tycker om väldigt mycket.
..gången du spydde? I somras. Haha fy!
..gången du grät? Nån dag sen, misstänker jag.
..pizzan du åt? Var det Hawaii vid Halloween-plojet mån tro?
..gången du var i Göteborg? Var nog 2001, tror jag..
..gången du var i Stockholm? Några timmar sen, haha.
..gången du var full? Typ 3 veckor sen
..personen som såg dig gråta? Vet ej..

VEM..
..vill du kyssa nu? Den jag tycker om!
..vill du sova bredvid inatt? Ingen, det är så skönt att breda ut sig själv ;) Nejmen, samma svar som ovan.
..ska du träffa imorgon? Har faktiskt ingen aning. Någon som vill träffa mig då? ;)
..sjöng du senast för? De som lyssnade när vi satt i bussen på väg hem antar jag, haha. 
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Ja, vem..?
..förtjänar att dö? Ingen.

VAD..
..vill du helst göra nu? Mysa framför en bra film.
..vill du ha nu? Blodapelsin-drickan som står i kylen. Mmm *Gör Homer Simpson-ljud*
..längtar du till? Studenteeeen!
..är det bästa som hänt dig? Mycket ♥

Hittade listan hos Yazmina.

I HUVUDSTADEN

Åh, vilken sjukt trevlig dag jag haft! Det var Fotomässan, där Too funny (Two funny? 2 Funny?) gjorde någon sketch. Misstänker att de varit med i Talang.. De var sjukt roliga iaf, helt sicka trick de kunde. Filmade en del men orkar inte lägga in dem nu....hehe. Vi såg några ur Körslaget (tror jag?), sen bar det av mot SVT-huset för inspelningen av Parlamentet. Innan vi fick gå in i studion såg jag en skådespelare från Rederiet och Anastasios Soulis!! Åh, jag har haft världens crush på AS sen jag såg Det Brinner. Haha. Inspelningen var iaf rolig, de som var med var Henrik Dorsin, Kristoffer Appelqvist, Soran Ismail och Henrik Hjelt. Såå skönt att slippa Johan Wahlström, som tydligen var sjuk, eller något i den stilen.


Titta, hur söt är han inte på en skala? Aww.

JULKLAPPAR

Åh, jag är så glad. Vanligtvis har jag jättesvårt att hitta bra julklappar, men nu vet jag precis vad jag ska ge bort! Jag vill bara fixa det nu nu NU! Dock får jag vänta lite, ska ner på stan på lördag och leta... Sen så!! Haha, fy vad jag är överentusiastisk, märker jag nu.. Men det känns bra, ni blir nog nöjda tjejor :)
Äe, nu blir det chill framför tvn, sen ska jag försöka lägga mig relativt tidigt, vill ju vara utvilad inför Fotomässan och Parlamentet-inspelningen imorgon! Hehe.

OCH DE SOM KOMMER NÄRVARA...

...under inspelningen av Parlamentet är inga mindre än Soran Ismail (yes!), Henrik Hjelt, Henrik Dorsin och Johan Wahlström. Och ingen Glans eller Betnér. Eller Wickström för den delen. Aja, man får nöja sig! Nu är det bara en skoldag kvar, sen åker vi. Är så sjukt pepp! Fredagen kommer bli soft, Fotomässan OCH Parlamentet-inspelning, mhmm.
Idag stannade jag hemma från skolan, mådde inte så bra när jag vaknade. Så har jag sovit i stort sett hela dagen - och jag är fortfarande trött. Hur är det möjligt egentligen? Blir en lugn kväll, drar nog igång antingen Titanic eller Ondskan och fixar lite (läs: massa) te med honung, jag tänker inte bli sjuk !

MIN HUMOR


TISDAG

Jag är så sjukt trött idag, trots att jag är på min första lektion för dagen. Visserligen har jag varit i skolan sen 8.30 (möte med Kristian från ABC!), men ändå. Jag brukar aldrig vara såhär trött. Tror det är vädret som gör att jag blir helt seg. Det är ju helt grått och tråkigt.. Och det är 1½ timme kvar. Kommer dö av köldskador här uppe. Helt fucking iskallt äre.
Fick också ett lite roligt mejl för ungefär en timme sen. Anti Abele följer mig på Twitter, haha!



Och på fredag bär det av till Stockholm, woho! Första stoppet är Älvsjö för Fotomässan 2009. Var ju där förra året, och fy tusan vad roligt det var! Minns fortfarande bilderna som Serkan Günes tog. Åh, så fina. Sen är det dags för inspelningen av Parlamentet, kul! Har luskat ut att Soran Ismail kommer, det gillar vi. Han är ju väldigt rolig! Dock har jag inte fått reda på vilka fler som medverkar då.. Tyvärr kommer inte Johan Glans. Typiskt. Han är ju bäst. B to the Ä to the S to the T. Ja, ni förstår nog. Hehe. Men det blir nog bra. Jag har räknat ut att det händer något kul varje vecka fram till nyår, vilket känns riktigt skönt. Som t.ex. Parlamentet och Fotomässan den här veckan, sen New Moon nästa vecka (läääängtar!!). Nej, nu ska jag pysa, kanske borde redigera någon bild i alla fall?

DAKOTA FANNING

Någon har vuxit upp. Det känns rätt så kontigt att se dessa bilder på Dakota Fanning, jag tänker hela tiden på när hon gästspelade i ett avsnitt av Vänner, när hon var typ 8, eller när hon var med i Taken. Hon har verkligen blivit stor nu. Dessa bilder är från när hon gjorde en photoshoot med Teen Vouge. Och ja, jag är kär i ljuset på 2a och 3e bilden!





MUSIKBOMB

 IRON & WINE - FLIGHTLESS BIRD, AMERICAN MOUTH

 BLUE FOUNDATION - EYES ON FIRE

 MUTEMATH - SPOTLIGHT

 PERRY FARRELL - GO ALL THE WAY

 COLLECTIVE SOUL - TREMBLE FOR MY BELOVED

 ROB PATTINSON - NEVER THINK

 ROB PATTINSON - LET ME SIGN

 LADY GAGA - BAD ROMANCE

 PARAMORE - DECODE

 PARAMORE - IGNORANCE

 PARAMORE - MISERY BUSINESS

 HOWIE DAY - COLLIDE

 FALL OUT BOY - I DON'T CARE

 SONIC SYNDICATE - DENIED

 A DAY TO REMEMBER - YOU HAD ME AT HELLO

 TYLER HILTON & BETHANY JOY GALEOTTI - WHEN THE STARS GO BLUE

 TYLER HILTON - GLAD

TÄVLING HOS ZANDRA

Jag är med i en tävling hos Zandra där man kan vinna ett superfint armband från Willman Design!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


NEW MOON 21/11

JAAAAA!!! Vi har biljetter till New Moon! :D:D:D:D Eftersom SF's hemsida kraschade igår och jag satt vid datorn i skolan (stenåldersburkar som knappt fungerar) så insåg jag att mina chanser att få biljetter till premiären var så gott som 0. Fem minuter efter att man kunde boka var över hälften av alla biljetter borta = En sur Bella. Jag som ville gå på premiären. MEN! Jag ska inte klaga, går ju dagen efter! =) Åh, vad jag är pepp! Har setat och kollat alla trailers och sånt nu på kvällen, ska läsa igenom boken (igen...) också. Jag är nog klar imorgon, senast på lördag. Hehe. Den här filmen kommer bli så bra, att få se både Taylor och Robert utan tröjor, det gillar vi.

(och den här killen är bara 17 år, helt sinnes!)


DAZED AND CONFUSED





Mitt i allt tråkigt...

...borde väl något roligt komma ur det? Jag är med och tävlar hos Erica (den bästa Twilight-bloggen jag läst!) om en Twilight Deluxe 2 Disc Edition! Skulle ju vara ganska kul att vinna, så man har något att vara glad över, i alla fall. För nu känner jag mig inte på topp, direkt.


Here's a middle finger just for u

Jag tror allvarligt det är något fel med mig. Varför utsätter jag mig för det här? Det händer alltid, och jag är så jävla trött på det. Borde jag inte lära mig? Ska fan sluta hoppas mer. Fan.

Och Anders, om du läser det här: Tack för att du står ut och lyssnar på mig, det hjälper något otroligt att få skriva av mig till dig!


Today

Något jag hatar med mig själv är att jag ska skjuta upp allt till sista minuten. Känner mig sjukt stressad at the moment, imorgon ska nämnligen arbeten i både religion och filosofi vara klara. Har jag börjat? Nej. Duktigt, Bella! Sen har vi säkert någonting i både historia och naturkunskap, som jag valt att förtränga, haha. Dagen idag var däremot ganska rolig, hehe. Debatten i mediekunskapen valde vi att ha på tisdag, har jag för mig. Bästa minnet här alltså. Therse hade tydligen trampat i hundbajs också, vilket roade mig väldigt mycket ;) Nej, nu måste jag sluta här och börja läsa på om judiska högtider.

(IMORGON ÄR DET 4 NOVEMBER. DET BETYDER ATT MAN KAN BOKA BILJETTER TILL NEW MOON!!! WOHOOO!)


Vanligt

Det slår inte fel. Gång efter gång frågar alla samma sak. Jag kan ännu inte svara, när jag själv också undrar hur det står till. Är det verkligen så tydligt?

tu me manques

Halloween-skoj

Idag hade vi lite Halloween-ploj i styrelserummet! Vi var utklädda, och gav bort godis och lite annat gott som Amanda bakat! Jag säger bara såhär: Läskigare godis-fingrar har jag aldrig sett! Det var väldigt många som kom, vilket var väldigt trevligt. Gratis är tydligen ganska gott, hehe. Nu ska jag tvätta bort blodet som har etsat sig fast, vill helst inte se ut som en vampyr när jag kommer till Mäster Skoog i eftermiddag.


Jag var föga förvånande vampyr! (Läppstiftet är även nytt. Finns på Åhléns.)


Update: Rubriken är typ fucked up. Det är inte jag som skriver stora bokstäver vid varje ord, det blir automatiskt. Orkar inte fixa det nu, men ska kolla upp det senare. För det är liite irriterande. Fjortisaktigt, fy.

Var jag inte i skolan nyss?

Åh, det känns inte som om jag redan varit ledig i en vecka. Jag behöver vara lediiig. Har blivit så otroligt skoltrött senaste tiden, och det känns som om det bara blir värre och värre. Får försöka boka in en tid hos studievägledaren ASAP.
Natten till idag visades Scream Awards på femman, och då satt man självklart bänkad. Priser gick till både Taylor Lautner och till Alexander Skarsgård! Det gillar vi. Galan slutade väl runt halv 2 (eller var det halv 3?), och jag däckade typ direkt. Vaknade vid halv fem och mådde så jäkla dåligt, trodde seriöst att jag fått svinis. Någon timme senare somnade jag av utmattning och blev väckt igen vid 10. Great. Dock mådde jag liite bättre så valde att följa med hem till moster. Kom samtidigt som resten av släkten (det bildades bokstavligt talat en kö upp för trapporna till deras lägenhet, haha!), de som redan kommit var min kusin + hans barn. Kladdkaks-mostren Sofie och Louise (världens sötaste tvillingar som fyller 4 om några dagar) och deras lillebror Erik. Småtjejerna berättade ivrigt om deras kalas de ska ha på lördag, om och om igen. Haha, så söta så :)
Och sen jag kommit hem har jag mest setat och knaprat på nya designen till bloggen. Men nu tror jag att jag är klar! Sen har jag sett några avsnitt av The Big Bang Theory. Bästa serien ever!

Nu ska jag hämta en flaska vatten och sen se nya avsnittet av Ugly Betty, efter det är det dags att sussa. Eller ska jag gå all in inför morgondagen? Det blir ju en lite True Blood-inspirerad dag för mig, hehe.. Ska ta med kameran och dokumentera allt, kommer bli så naiiiz alltså!