Var jag inte i skolan nyss?

Åh, det känns inte som om jag redan varit ledig i en vecka. Jag behöver vara lediiig. Har blivit så otroligt skoltrött senaste tiden, och det känns som om det bara blir värre och värre. Får försöka boka in en tid hos studievägledaren ASAP.
Natten till idag visades Scream Awards på femman, och då satt man självklart bänkad. Priser gick till både Taylor Lautner och till Alexander Skarsgård! Det gillar vi. Galan slutade väl runt halv 2 (eller var det halv 3?), och jag däckade typ direkt. Vaknade vid halv fem och mådde så jäkla dåligt, trodde seriöst att jag fått svinis. Någon timme senare somnade jag av utmattning och blev väckt igen vid 10. Great. Dock mådde jag liite bättre så valde att följa med hem till moster. Kom samtidigt som resten av släkten (det bildades bokstavligt talat en kö upp för trapporna till deras lägenhet, haha!), de som redan kommit var min kusin + hans barn. Kladdkaks-mostren Sofie och Louise (världens sötaste tvillingar som fyller 4 om några dagar) och deras lillebror Erik. Småtjejerna berättade ivrigt om deras kalas de ska ha på lördag, om och om igen. Haha, så söta så :)
Och sen jag kommit hem har jag mest setat och knaprat på nya designen till bloggen. Men nu tror jag att jag är klar! Sen har jag sett några avsnitt av The Big Bang Theory. Bästa serien ever!

Nu ska jag hämta en flaska vatten och sen se nya avsnittet av Ugly Betty, efter det är det dags att sussa. Eller ska jag gå all in inför morgondagen? Det blir ju en lite True Blood-inspirerad dag för mig, hehe.. Ska ta med kameran och dokumentera allt, kommer bli så naiiiz alltså!


Namn:


Mail: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Kom ihåg mig?