*

Aldrig förut har en låt stämt in så bra. Nu tänker jag sluta låtsas som om allt är bra, för det är det inte. Det är allt annat än bra. Jag har aldrig känt såhär förut.


L A S G O  -  C R Y

Va?

Jag är otroligt förrvirrad just nu, vet inte riktigt vad jag ska tänka eller tycka... Varför måste allt vara så komplicerat? Är det inte enklare att vara rak på sak? Det tycker jag. Det är när allt sånt här händer som man mår bra (okej, bättre) av hjälpen man får av sina vänner. Jag hade inte klarat det här utan er. 
Ni är bäst! ♥


IF I LET YOU GO

Night after night I hear my self say:
Why can't this feeling just fade away?
There's no one like you, you speak to my heart
It's such a shame we're worlds apart.

:(


Nu får det vara nog

I'm not giving up, I'm moving on.

Robs hälsning till svenska fans

Alltså, WOHO! Robert känner till Sverige (hahahahahaha)!


Vi kör på det


I pray you won't fade away


Jag ryser och tårarna rinner. Jag blir så j*vla rörd. Artister som Beyonce borde det finnas fler av!

Photoshoot

Sitter i styrelserummet tillsammans med Amanda, Viktor & Mattias, och just nu väntar jag på Jimmy, han ska modella för mig :] Nu ska bokomslaget bli klart! Vi har nyss haft antivåldmöte, vilket var väldigt produktivt, tycker jag. Nu ska jag ut och fotografera! Pusssss

MODELL SÖKES!

Rubriken säger allt. Jag letar efter en modell (kille/tjej, spelar ingen roll) som är villig att posera lite imorgon eftermiddag. Ring eller smsa om du är up for the challenge, so to speak. Haha.
Och jag har helt glömt bort att jag har läxa i filosofi, så nu ska jag sätta mig ner och ropa på mig själv (!) i 20 minuter. 

Klippa lugg?
Efter att ha sett bilder på Sibel (som för övrigt är den bäst klädda kvinnan i Sverige, no doubt) så har jag blivit riktigt sugen på att klippa lugg! Ska jag?   


Sexy mama

Jag känner mig så jävla sexig nu, ni ska bara veta. Sitter här med slinghätta och färg i håret, samt bär en Homer Simpson-tröja. Ohja, det är heta grejer det. Blev en någorlunda kort dag idag, då vi fick jobba med naturkunskapen på valfri plats. Nu ska jag sätta mig och plugga, kom nyss på att jag har saker att göra i både historian och mediekunskapen. Det är ju bara att läsa så allt går nog skapligt snabbt. Efter det ska jag skölja ur håret och se hur det blev, spännande....haha! Med mig vet man aldrig vad som händer med håret, det kanske blir grönt?


Geff hittade den

Haha, roligare video har jag aldrig sett.
När han tog fram osthyveln, då dog jag.


Giving Up

Tell me, do you miss me?
Are you happy? Are you seeing someone who's better, who is nicer?
Who is smarter then I ever will be
But will she ever love you in the way I still do?
And maybe it's fine, maybe it's wrong to love you
And I swear I'm trying to keep away from crying
It's always the same, I'm lost in this pain

090919


090917


Jag är helt förälskad i den här bilden. Ljuset är helt perfekt. Och Mischa ser för en gångs skull frisk ut. Blir ju nästan (bara nästan) lite flashbacks till O.C. här.
Sen såg jag att jag haft besöksrekord här, hela 21 st idag! Vanligtvis ligger väl statistikmätaren runt 10-15 om dagen. Så fasiken vad roligt =)

Three words, eight letters. Say it, and I'm yours.

Είμαι απλώς ένα κορίτσι στέκεται μπροστά από ένα αγόρι και ζητώντας του να την αγαπώ. Τι μας συνέβη; Είπατε για πάντα...

Obehagligt

Jag var ute och gick för inte så länge sedan, och så händer något som jag tycker är riktigt jobbigt. Eftersom jag alltid går med min iPod på så hör jag inte om någon ropar på mig. Däremot hör man när någon tutar. Så kör en röd golf (I think) förbi, kör ca 30 meter och stannar. Jag går om den, och vad händer då? Biljäveln kör om en gång till, kör ytterligare 30 meter - och stannar igen. Samma sak upprepades säkert tre-fyra gånger... Usch, det var verkligen obehagligt.

Nu till något roligare. Imorn har vi spexfoto, eftersom allt sket sig totalt så har vi äntligen bestämt oss för vilket tema vi ska ha. Skitbra, dagen innan bilden ska tas... Hehe. Lite jobbigt bara att kläderna jag ska ha på det fotot hade jag på mig i skolan idag.. Hade jag vetat vilket tema vi skulle ha hade jag ju inte använt den klänningen idag.. I-lands problem eller vad?


Sämst

"Jag är Sveriges svar på Rihanna"
Allt jag säger är HAHA.


Roast på Berns!

Har ganska nyligen gjort klart Jimmys design till bloggen, och nu sitter jag och kollar på Roast på Berns. Och André Wikström & Magnus Betnér är ju så jäkla roliga! Allt blir ju så mycket roligare när jag känner mig så trött också. Sov bort hela (!) dagen igår, efter en uppesittarkväll med vännerna i lördags, vilket resulterade i att jag vaknade väldigt tidigt idag, när jag börjar sent....you just gotta love it. Var hur som helst ute och fotade och modellade med Malin idag, och när vi kom tillbaka till skolan hann vi i stort sett bara logga in, och sen kommer Monica (mentor) upp och frågar vad Kjell (lärare) gjort. Majoriteten av alla datorer i huset hade tydligen slocknat.. Förutom våra då. Hahahah! Utöver det så fotades vi i styrelsen idag, och nu ska jag återgå till femman!

NYA NEW MOON TRAILERN!

Ge mig 20 november nu !


090912

Nu har jag snart packat klart, sen drar jag iväg och spenderar kvällen / natten med några vänner. Ska bli riktigt trevligt! Innan dess måste jag dock plocka med lite extragrejer, såsom filmer, spel (singstar!) och sånt. Ha en trevlig lördagskväll allihopa! =)

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nu skiter jag i det här. Jag tänker sluta försöka. Gör bäst fan du vill. Jag har försökt vara förstående, men du verkar ju inte bry dig alls. Det funkar inte att komma och gå hela fucking tiden. Det är antingen det ena eller andra. Valet är ditt.


Go blond?

Jag är jävligt sugen.
Should I?And now you can't wait to see me again

Sitter och fixar lite med Jimmys design för tillfället, och det går framåt =) Han har inte alls sagt hur han vill ha det, så det försvårar arbetet en aning, men färgerna funkar för en kille, så han ska nog bli skapligt nöjd. Dock tänker jag ta en paus ifrån alla koder nu, känner att mitt huvud dunkar något otroligt. Idag var jag även och gjorde ett yrkesporträtt på en klasskompis mamma, som är åklagare. Så det var jag och tre medarbetare (haha!) som tog oss till Tingsrätten där det blev intervju och fotograferande. Tidigare på dagen var det även historia, som jag gillar! Det verkar jäkligt kul, hehe =) Såg en väldigt intressant (dock seeeeg!) film om Faraos Egypten, typ. Sen blev det mediekunskap där man inte direkt gjorde någonting, förutom att möjligtvis försöka att inte skratta ihjäl sig, hehe...
Och imorn är det religion, då ska vi debattera! Nu ska vi vara för stöld, otrohet och massa annat trevligt. Hehe.


Ny design

Dags för en ny design nu då! =) Tyckte det var dags, hehe. Dock är headern ihopkraffsad på någon minut, så lär fixa en ny snart. Men innan dess ska jag börja på Jimmys design! Och just nu sitter jag och pratar med Simon, Jasmin, Tiff och Denis kusin på Skype, trevlans hehe =) Annars har det väl inte hänt så överdrivet mycket. Var och firade min mosters man i lördags, vilket var trevligt till en början. Men efter fem timmar i kylan så var jag inte så pepp på att vara kvar där, hehe. Dock fick jag träffa världens sötaste Elias och Elrik, mina favoritpojkar! De har blivit så stora, hela 4 resp. 3 år nu! Mot kvällen bar det sedan av mot Gustav, där hela gänget såg Sex Drive och lite annat skoj. Och idag har det varit skolan (Naturkunskap B var inställd - YES!), sen hem och fixa med bloggen. Vid halv 10 började jag med historian också, som ska vara inne imorn. Jag är bäst på att göra allt i sista stund, hehe..

(Mycket prat, liten verkstad eller what?)

Igår


Magmål av Zlatan

Har någon gjort mål med hjälp av magen förut? Sådär lagom snyggt var det iaf!


"I just want a pizza"

Den är rätt lång, men rolig! Slutet är bäst, haha.

Frustrerad

Jag är på ett sånt dåligt humör just nu. Jag känner, för första gången, att jag vet vad jag vill göra efter studenten. Och när jag berättar det, ja, då får man bara nått jävla grymtande tillbaka. Du är en pessimist, jag är (oftast) en optimist. Hur är det möjligt att vi faktiskt är släkt? 

090901

Den här bilden möttes jag av när jag kom hem idag. Han må vara världens jobbigaste, men är också världens sötaste! =)