Come clarity

Dagen har varit minst sagt hektisk, började med att åka iväg till Kungsör för att träffa tjocka släkten, att efter det åka och storhandla med mami + moster x 2, för att sen dra hem till Veronica för att fira henne.Väldigt trevligt, måste jag säga! Bilder kommer kanske (om vi fick några normala bilder dvs.... haha) när jag väl tagit tummen ur röven och lagt in dem i datan. Men nej, just nu håller jag på att frysa arslet av mig, så ska bädda ner mig framför en film eller liknande!

Je sais ce que je veux. Enfin!

Cyanide & Happiness

Okej, det är är exakt min humor. Det var länge sen jag skrattade så mycket åt en video förut. Larvig humor är bra humor!


Lösenordsskyddat


Tree Hill, någon?

Jag måste till Wilmington, North Carolina.
Tur/retur, en vecka på hotell 9 500 :-
Vem är på?! :D

Jag överlevde!

Efter en del kommunikationsproblem blir det en hemmakväll trots allt. Det spelar egentligen ingen roll, känner mig lite febrig så det smartaste är väl att stanna hemma och vila. Kanske se Sorority Row? Först blir det iaf ett låångt bad med favoritboken (Mietek Grochers Jag överlevde!).

Och ja, annars är det en liten förändring som är på gång. Ni får kanske se på fredag. Om jag är snäll alltså, hoho ;)

Prinsessa

Har precis sett klart Prinsessa, och blev faktiskt förvånad över hur bra den var. Inte sådär shit-bättre-film-finns-inte, men bra var den! Hade inte speciellt höga förväntningar efter att ha hört vad en del tycker om den. Hur som helst så var det en typisk Theresa Fabik-film. Dock måste jag medge att filmen inte varit så bra som den är utan Anastasios Soulis, han är i en klass för sig ;D

Lokaltrafiken kan ju ta sig någonstans

Åh, vad jag hatar lokaltrafiken (eller trafik i allmänhet) på vintern, det är ju omöjligt för dem att passa tiderna, eller att ens fungera. Att stå och vänta i två timmar är INTE okej! Speciellt inte när det är -12 ute. Men ja, var iaf iväg och skulle inhandla lite saker, och när jag skulle betala på första stället var killen i kassan snäll och gav mig en trisslott, där högsta vinsten var typ en EU-moppe. Oj vad synd att man inte vann. Blev riktigt deppig där - Eller inte. Kvalitén skulle säkert vara som Dogges "Cykel på köpet"-grej.


Jag idag (Rim ftw hoho!). Det påminner mig om att jag måste köpa en ny kedja till mitt kors, det gick nämnligen sönder för någon dag sen :( Känns helt naket på halsen nu.. Äkta guldkedja = Ruinerad Bella. Wohooo.

Update: Det är alltså en annan kedja till korset som är på nu, som inte är äkta. Måste därför ta av det så ofta, att jag inte orkar hålla på med att ta av och på det hela tiden.

I'm only human

Dagen har varit väldigt lugn hittils, kollat på OS sedan jag vaknade, haha. Bra spelat av Sverige! Blev dock lite förvånad över Kanada.. Men ja, gissar att ni som läser inte är överdrivet intresserade så jag ska väl lämna sport-snacket, haha. Planer för resten av dagen blir antagligen att träffa vänner, trevligt!

Och ja, sen har jag ett musiktips: Thriving Ivory - Flowers For A Ghost. Otroligt bra låt!


:)


Att må bra

Tänker inte ta ut något i förskott.
Men fan vad bra jag mår!

Kan man få träningsvärk i kinderna av att le för mycket?

100219

Åh, äntligen är det lov! Äntligen får jag sova ut ordentligt, haha. Det var ju ett tag sen jag hade möjligheten att vila ut mig ordentligt. Kvällen har hur som helst spenderats med vänner, hur trevligt som helst. Det blev även en film, Harold and Kumar go to White Castle, en helt sjuk film. Se bara på klippet nedan. Höll på att dö när jag såg den här scenen, haha!

Real life Pac Man


Lösenordsskyddat

Detta inlägg är lösenordsskyddat!
:)

Den här vill jag ha

Vilken skönhet. Från 40-talet. 10 000 kr. Ge mig!


Rob Pattinson's Bella-voice




Good thoughts

Åh, vad jag mår bra. Har bestämt mig för att ignorera det tråkiga, för vem vill egentligen gå runt och vara ledsen hela tiden? Inte jag. Därför har jag valt att bara tänka på saker som får mig på bra humör. Och det fungerar. Jäkligt bra. Positiva tankar = Positivt humör. Enkel matematik.

Onsdag

Religionen är inställd, känns sådär faktiskt. Även om det är skönt att slippa ett prov så ville jag gärna ha det avklarat. Men ja, sitter i styris med Matilda, Amanda och Dennis A. Den sistnämnde sover i soffan, och vi har kommit fram till att han snarkar ganska rejält. Haha! Och det känns som om jag snart också kommer somna, har fått på tok för lite sömn.. I wonder why, hehe.

Never take friendship personal

Folk förändras, det är givet. Men det jag inte förstår är hur man kan förändras så mycket. Det finns bara minnen kvar. Inte så mycket att göra åt saken, bara att acceptera. It just is what it is.
Vad var det vi sa förut? Hoes over bro's, va? Se hur det gick.

We are the world


*


Eclipse

Åh, nya bilder från Eclipse = Glad Bella. För att inte göra värsta spoilern är bilden en miniatyr, men den uppmärksamma ser nog något speciellt på just denna. Aww!



Nu är det nedräkning;
34 dagar tills New Moon släpps.
52 dagar tills min 19årsdag.
118 dagar till studenten!
136 dagar tills Eclipse har premiär.

Humor

Haha, hittade bästa sidan ever. Den ska absolut användas nästa gång man flyger!
Check it out!

Jag saknar dig

Jag har haft en extremt dålig kväll, har bara tänkt på saker som tynger ner mig. Och det är speciellt en sak som får mig att må så som jag gör just nu. De enda som kan förstå är de som gått igenom samma sak som jag har. 19 år. 988 veckor. 6 916 dagar. 165 984 timmar. 9 959 040 minuter. 597 542 400 sekunder.
Pappa, jag saknar dig - mer än någonsin.

Salvatore

Ah, nu är den nya designen på plats. Syns den inte är det bara att trycka på F5 :) Som sagt är det inga avancerade ändringar jag gjorde, lite småsaker bara. Idag har det mest varit en sorts nyttodag för mig, städat, varit och handlat och såna saker. Sen på eftermiddagen blev det en fotorunda med Mattias, och nu sitter jag bänkad framför tvn och kollar på Vampire Diaries! Även om jag redan sett avsnitten är ju det ett måste, haha! Alltså, Salvatore-bröderna.. Yummie! Haha.

Ny design snart!

Har setat och ändrat lite i designen, blir ingen större förändring, bara lite ljusare färger och sånt, känns ju passande nu när våren är på väg :) Nu är det bara en headern som är kvar. Har gjort klart grunden, men måste bestämma vilka bilder jag ska använda och så. Förhoppningsvis är allt uppe ikväll :)

I'm addicted


-


Lösenordsskyddat

Detta inlägg är lösenordsskyddat!
Så för er som har lösenordet - Enjoy.

Jag saknar min plutt

Det känns så tomt här hemma nu. Min lilla skit är tillbaka i Hällberga nu, och jag saknar henne otroligt mycket. Har ju kvar fisen (Felix), men han är ju inte speciellt rolig, haha. Aja, igår sa vi hejdå till varann, och hon skuttade in i bilen och de åkte iväg. Och jag grät. Får ont i magen bara att tänka på att hon inte är här längre. Fy. Men mot kvällen blev det Melodifestival-mys med vänner hos Simon. Tycker det var relativt rätt artister som gick vidare, förutom Pain of Salvation då. Deras bidrag var bara dåligt. Visst, de kommer från Eskilstuna - HEJA! Men... Nej. Anyways, nu blire chill ikväll, kanske se Spider Man 3, om jag orkar. Take care!

Framtiden är inte så långt borta längre...

Nu har jag setat med den där satans hemtentan i 6 (!) timmar, och är äntligen färdig. Klar. Finito. Done. Jag gillar verkligen inte NkB. Men nu är det bara 4 månader kvar, sen är det över. Kommer kännas konstigt att lämna allt.. Att aldrig mer ha några lektioner på Eskil, när man är så van efter 2½ år. Då är det ju bara frågan; Börja plugga direkt, eller vänta ett halvår-ett år? Jag vet inte än. Only time will tell.

Bebis



Hollywood is the way to go.

Fy, har ont i magen och en enorm huvudvärk. Nu drar jag igång The Hills och bäljer i mig vatten. Godnatt.

Dricka fiskfjäll och äta krossade skalbaggar - utan att vara medveten om det

Alltså, det här får mig att må så jäkla illa. Någon som har lust att äta krossade skalbaggar, djur- och människohår eller kanske lite fiskfjäll? Vi har alla redan gjort det. Hur fan kan Livsmedelsverket godkänna sånt?
Läs artikeln här.

TBBT

Sheldon: I'm a physicist. I have a working knowledge of the entire universe and everything it contains.
Penny: Who's Radiohead?
Sheldon [after twitching for a minute]: I have a working knowledge of the important things.

I've got mail!




The Big Bang Theory

Haha, jag älskar den här serien! Så jäkla klockren. Det roligaste i videon börjar på 0:40, så orkar du inte se hela är det bara att spola fram dit. Bazinga! ♥

No more Barbie-Converse
Åh, vad irriterande! Varför måste fötter växa? Mina beloved Converse har blivit lite trånga nu.. No more 37,5 för mig. De funkar utan strumpor, men med så blir det lite tajt med utrymme. Typiskt. Då måste man fixa ett par nya.. Det har jag ju tänkt länge, men ändå. Jag vill ju inte slänga dem. Ett riktigt I-landsproblem, haha.

Nu över till något helt annat - det är så roligt här hemma nu när vi har lilla Nellie hos oss. Felix är så avis att det inte är sant. Han är skitsur hela tiden, haha. Nu ligger han brevid mig (en väldigt ovanlig syn), medan Nellie ligger på golvet och sover.

Min lilla fis är inte så förtjust över att dela rum med någon annan..

Italia, baby

Stefano Anania - Hallelujah