The end's not near, it's here

Uh, jag är så trött på min header att det inte är sant.. Och tyvärr har jag inget photoshop på den här datan, så ja...hehe. Den får la duga tills jag kan göra en ny :) Anyways, såg sista avsnittet på OC nyss, och känslomässig som jag är satt jag och bölade som en nyfödd unge. Spelar fan ingen roll vilken serie det gäller, absolut sista avsnittet får mig att grina varje gång. Rederiet, Gilmore Girls, OC, kommer säkert sitta och torka bort tårarna vid sista avsnittet av Family Guy också, hahaha.


Fuck The Hype

I sooooo want this!


Källa

The O.C. goes vamp?

Något jag tänkt på då jag tittat på de första tre säsongerna av O.C. är att mååånga skådisar har fått roller i diverse vampyrfilmer/serier. Två (som jag är säker på, misstänker även en tredje) skådespelare har numer roller i Vampire Diaries, och tre andra har roller i Twilight-filmerna. Det roliga var dessutom att Jackson Rathbone (mumma!), Nikki Reed och Cam Gigandet (Alla medverkande i Twilight Sagan tre år efter inspelningen av O.C.) var med i samma avsnitt.


Omöjligt att bara välja en bild på Jackson, hehe... Så det får bli tre! :D
Jackson Rathbone (O.C.: Justin, Twilight: Jasper)


Nikki Reed (O.C.: Sadie, Twilight: Rosalie)


Cam Gigandet (O.C.: Volchock, Twilight: James)

California (here I come...?)

Kvällen/delvis natten spenderades ute i Solvik. Haft mycket trevligt och har fått höra på hur vänner till familjens resa till Kalifornien var. Bodde på värsta ranchen (lyx!!), där de odlade mandlar, apelsiner och en jäkla massa andra frukter. Stort hus, pool, en skitsöt hund som ironiskt nog heter Sugar, haha. Fick se maaassor av bilder, batteriet på den bärbara datan dog nästan, var nog närmare 2000 bilder... De hade också fått med sig mandlar hit till Sverige, och jesus christ! Har aldrig ätit godare mandlar, seriöst. Haha, var typ beroendeframkallande! Inte alls samma smak som de äckliga som säljs här... Passande nog berättade dem att familjen där skulle behöva ytterligare hjälp med odlingen på deras ca 150 hektar stora ranch. Funderar starkt på att söka jobbet alltså ;) Skulle vara så nice att bo i San Fransisco alltså. Och nu är det nog dags för mig att välkomna John Blund, hehe...

Detta är till dig, min gamla bästis

När jag var tre år flyttade jag och mamma in i en lägenhet på Eskilsgatan. Och i samma värva träffade jag en flicka som bodde på andra sidan gatan, Nathalie. Vi blev genast jättebra vänner, och gjorde verkligen allt tillsammans. Jag minns hur vi busringde till Calle som var fem år äldre än mig. Gillade äldre killar redan som sjuåring, hahaha! Jag minns hur vi lekte med en McDonaldsleksak från våra balkonger, att vi gick till Dannes och köpte cola bara för att få panten (mamma hittade oss på gatan när vi hällde ut drickan...), jag minns hur vi dansade till Spice Girls, hur vi grät tillsammans när Jack dog i Titanic och hur mycket vi älskade My Heart Will Go On. Jag har så otroligt många minnen av henne. Genom att jag lärde känna henne träffade jag också Adam. Jag och Nathalie var verkligen bästa vänner, och med Adam blev vi en fin liten trio. Riktiga busungar. Tyvärr gled vi ifrån varandra när hon och hennes mamma flyttade till en annan stad. Tappade då även kontakten med Adam. Men idag när jag kom hem från en kväll med vänner kommer mami och berättar att hon har blivit mamma. För ganska precis 12 timmar sen för att vara exakt. Åh, jag är så glad för din skull, Nattis! Du kommer bli en asbra mamma, och jag önskar dig all lycka i världen ♥

Konsert med de bästa

Idag trotsar jag sömn för att sitta framför en dataskärm. Men det äre värt. Det är nämligen så att om ungefär 20 minuter, alltså fyra på morgonen - Går 100 Monkeys upp på scenen. Och självklart kollar jag livestreamat! Ah, det blir en bra natt, i gotta feeling :D

EDIT 05.54: Spelningen började inte fyra, de går upp på scenen 10.30 (kväll-Los Angeles), vilket innebär 07.30 här. Dock spelar Kid Theodore och The Kissing Club innan, så man har iaf något bra att lyssna och titta på medan man väntar. Men inget slår mina monkeys!


Direktöversättning is the shit

Var inne på Emelies blogg och såg ett otroligt roligt inlägg. En grekisk kokbok som blivit översatt till svenska. Men frågan är hur mycket svenska personen som skulle översätta faktiskt kan...?
Observera att det är värt att läsa, tro mig. Haha.


Today I'm reading this: Ten little niggers


Stars are pretty, aren't they?

Någonsin undrat hur det låter när en indier pratar med en amerikansk accent? Kolla här då. Sitter och kollar på senaste säsongen av The Big Bang Theory, och det är detta avsnittet jag ser på just nu. Kunde verkligen inte hålla mig för skratt, haha. Tyvärr gick det inte att bädda in, men ni som känner för att skratta lite behöver bara klicka på länken.

Gorgeous Sophia BushBildkälla

Det är just sånt här man vill läsa på sommaren...

En artikel i aftonbladet beskriver att det sägs finnas ett monster i en sjö i Sibirien, och en del av det som står är detta:
"Många säger sig ha sett Nesski, men beskrivningarna av hur odjuret sett ut går isär. En del säger att det är ett ormliknande monster, andra pratar om fenor och stora vassa tänder. [...] Frågan är dock hur stort monstret egentligen kan vara. Sjön är visserligen flera mil tvärs över, men bara drygt 7 meter djup."

Vågar man verkligen bada ute nu? Det kanske finns ett liknande monster i Vilsta/Sundbyholm *Peppar peppar* Haha ;)

Nu är jag vuxen. Eller?

Skrev värsta långa inlägget, sen dampade internet och allt är borta nu. Fan. Ska väl skriva lite kort om det jag tänkt skriva från början, kanske lika bra. Var hos mormor idag, hon bjöd på koskenkorva OCH martini. Tillsammans. Hon var den sista jag trodde skulle ge mig sprit, hahaha. Trodde nästan att jag skulle dö av hur starkt det var. Fick även flera nya böcker, så nu kan jag hugga tänderna i berättelser av bla Stephen King, Agatha Christie och Dan Brown. Det är nice :)

Musikbomb

Now I’m all yours, I’m not afraid
And you're all mine, say what they may
And all your love I’ll take to my grave
And all my life starts now

Tear me down they can't take you out of my thoughts
Under every scar there’s a battle I’ve lost
Will they stop when they see us again?
I can’t stop now I know who I amAfter tonight
This will be a lifetime ago
so let's stay up until the sky bleeds red.

And we'll stop stop stop the world from moving
Stop stop stop the clocks from turning
Stop this night from fading away

This time is ours
If I could hold this moment in my hands
I'd stop the world from moving
I'd stop the clocks from turning
Haven't seen the sun in weeks
My skin is getting pale
Haven't got a mind left to speak
And I'm skinny as a rail
I was searching
You were on a mission
Then our hearts combined like
A Neutron Star Collision

I had nothing left to lose

You took your time to choose
Then we told eachother with no trace of fear that

Our love would be forever

And if we died
We died together
And I
I said never
Cause our love would be forever


Twilightparodi blir film!

När jag var inne på den här sidan såg jag att de lagt upp en trailer på en parodi om Twilight, som heter Vampires Suck. Och även om man inte tycker om filmerna, så borde man ta sig en titt på den här. Vanligtvis blir parodier lätt lite för larviga, men inte den här. Skrattade så mycket att jag nästan började gråta ;) Riktigt klockrena grejer de har tagit med.


Ray Ban

Något jag velat ha extremt länge är ett par Ray Bans, så otroligt snygga! Vill speciellt ha dessa Wayfarers, dock med helsvart glas. Ett par Aviators vore inte helt fel heller. Priset däremot är inte så passande för en arbetssökande... Men när pengarna börjar rulla in däremot, då ska dessa införskaffas! :) 

Ödet?

Jag vet inte om jag tror på ödet eller inte. Men den senaste tiden har alldeles för många sammanträffanden inträffat för att inte få mig att börja tänka på detta. Nej, jag tänker inte börja skriva värsta flummiga inlägget om det här, så slänger upp lite bilder från när vi hängde vid Skogsängsskolan för några dagar sen :)