Eclipse

Alltså... Vilken underbar film. Satt i salongen och skrattade, grät lite (haha, känslomässig tjej), och blev allmänt förbannad på Jacob. Saknade dock några av de bästa citaten från boken... Men får hoppas att de finns på de borttagna scenerna sen när dvdn kommer ut! Och ja, vad ska man säga om Edward? Ren perfektion. Kände hur mitt hjärta voltade så fort han pratade, log eller bara var där. Och frieriet... Där kom tårarna alltså. Så otroligt vackert. Helt klart bästa filmen hittills!  :D



Spenderar eftermiddagen med en bra bok i solen


Mysig kväll vid vattnet








Ny design

Äntligen är nya designen uppe! Har bråkat lite med den, men nu är jag nöjd! Headern är temporär, då jag knappt har några bilder i datan för att göra en ordentlig. Så snart bör det komma en ny sådan också :)

Sometimes, there isn’t any way to compromise.


Vem sover halv 4 på morgonen egentligen?

Jag har kommit fram till att det inte är så jättebra att inte ha något speciellt att göra på dagarna. När man gick i skolan så var det att gå upp på morgonen, dra till skolan, sen när man var färdig med det hade man tid för annat. Nu har jag vänt på dygnet fullständigt. Somnar för sent, och vaknar alldeles för sent. Som nu, klockan är 03.28, och jag är inte ens trött. Enda tiderna jag behöver passa är mina möten, och har ännu inte blivit kallad till ett nytt. Tiden utöver det spenderar jag ute, med en bok i högsta hugg! Just nu är det New Moon, och eftersom man betar av de böckerna så snabbt får jag tvinga mig själv att inte läsa för mycket... Måste ju friska upp minnet (om det nu går att friska upp ännu mer...?) inför premiären av Eclipse, haha! Men nej, nu ska jag nog dra igång Marie Antoinette (♥) och sen försöka sova :)



Och min design är fucked up, javet. Fattar inte hur headern bara kan försvinna sådär. Sketakonstigt. Har inte photoshop på den här datorn (inga bilder heller för den delen hahaha :( ) ännu heller så den lär väl se ut såhär ett tag..

Så här ser jag ut när jag dansar


...eller?                         

Sound Scenario @ S:t Eskils gymnasium 8/6-10

Så kul att jag såg det här klippet, nu kan man drömma sig bort när som helst ju ;) Nejmen, sitter och fnissar lite åt trummisen. Han verkar ju knappt kunna kontrollera sina armar, flänger runt hit och dit, hihi. Men ah, bandet är Sound Scenario, kommer från Uppsala. Låten de framför är Broken Promises. Väldigt trevliga killar som också är riktigt duktiga! :)


Morgonmänniska?

Bevis som tyder på att jag inte är en morgonmänniska:
1. Mitt humör är extremt dåligt.
2. Mobilen får en nära döden-upplevelse varje gång alarmet sätter igång.
3. Jag är en zombie fram till typ 3 på dagen.

Det roliga med detta är att det inte spelar någon roll när jag vaknar, om det är 7 eller om det är 12. Jag har samma dåliga humör. Och idag känns det mycket värre än vanligt. Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Men det kan jag inte göra. Nej, för jag ska iväg på ett möte, och efter det måste jag handla.

Död dator

Det har blivit dåligt med inlägg här pga tekniska problem. Tredje datorn som dog, haha... Den överlevde dock länge, hela 3 år! Haha, börjar misstänka att all teknik hatar mig. Har hur som helst spenderat mina dagar som arbetssökande (!) med att hänga med fina vänner och att vila. Det har blivit basket och filmtittande, Big Stan. Åh vad jag älskar den filmen. Speciellt för att min favoritskådespelare är med i den. Heja Jackson Rathbone! :D Sen har det blivit att fika med Amanda, då man även träffade på Viktor :) Väldigt länge sen vi träffades, så det var trevligt! Och ja, idag blev det att köpa en ny dator. Jag som hade tänkt spara pengarna jag fick i studentpresent... Men ja, nu har jag fått en bra dator iaf, alltid något :)

I wish that I was living in California right about now...

Önskar jag kunde gått på Billy "Famous ladies man" Burke's releasefest. Ah, så surt att man inte bor där borta alltså. Riktigt jäkla sadface just nu, haha.


GRADUATION

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!

Började dagen hemma hos Therese med att dricka äcklig champagne, fortsatte till skolan och blev fotograferade. Samma fotograf som det var till balen. Avled nästan när jag såg det, haha.... Fick även världens gulligaste påhäng av elevrådet, herregud så gulligt av dem. Tack igen! Efter fotograferingen blev det chill tills det var dags att käka på vår fina grekiska resturang i stan, Akropolis. Sen blev det en sista träff med våra mentorer innan vi gick till aulan för sista gången. Och i aulan, ja där började tårarna komma BIG time. En väldigt fin film spelades upp, och den här låten spelades. Får fortfarande tårar i ögonen när jag hör den. Så känslosamt. Tänker direkt på hur jag och Jonna satt och bölade ikapp, haha. Men ja, förutom det känslosamma var det en otroligt härlig stämning, och fönstertitten och utspringet var så otroligt härligt! Och flaket kan bara beskrivas med två ord: FREAKING AWESOME! :D Så jäävla kul och det märktes på rösten senare. Väl hemkommen efter massa avsked blev det att träffa släkten, öppna paket och sådant. Blev även dubbelt upp eftersom min käre kusin också kom, även han en nybliven student :) Dagen var så jäkla härlig, vill bara göra om det igen!


Galet glad!


11 juni

De senaste dagarna har det hänt mycket, knappt en lugn stund. Igår vare grillning hos min mentor, där vi också sprejade lakan till flaket! Senare på kvällen blev det en sista kväll tillsammans med klassen i rothoffs. Det blev öl, vattenpipa och mycket skratt. Extremt trevlig kväll :) Bilder kommer senare, har ej lagt in några ännu. Dagens planer är att dra till Sylvia, sen ska jag handla det sista inför imorgon, the big day! Sen ska flaket pyntas ikväll också. Alltså tjena, PEPPEN! :D :D

Detta bådar illa...

Allt jag kan säga är skit. Jag vill inte ha så låga temperaturer och REGN på studenten... Får nog bli min först studentklänning till dagen. Den är lite längre så man inte behöver frysa arslet (bokstavligt talat, hahahaha) av sig. Vad hände med sol och iaf 20+ på studenten? Förhoppningsvis har sidorna fel. Jag vill ha fint väder på studenten ju!


This made my day

Ojoj, väldigt bra dag idag! Började med att måla om styris, och eftersom jag älskar att hålla på med färg var det apkul, haha. Sen vare Eskilfestivalen, en del lokala uppträdanden, sen tog Comfort Addict scenen. Väldigt bra band, men efterföljarna var mycket bättre. Sound Scenario. Självklart gjorde de ett asbra framträdande och sen jag kom hem har jag lyssnat sönder deras musik. Såå bra. Och så lyckades man ju få några bilder tillsammans med basisten innan de skulle vidare till Stockholm. Mhm, gillar starkt!


Here's a middle finger just for you


MMA

Ikväll blir det ytterligare en uppesittarkväll. Den här gången är det Mtv Movie Awards, har redan fått se min favorit Jackson, men klädvalet var inte det bästa, tyvärr.. haha. Men ja, irriterar mig på att Jersey Shore syns ÖVERALLT. Så trött på Snooki och vafan alla heter. Bara för att det är mtv så måste de ju göra reklam...

Sen har jag sett att min header har försvunnit? Vet inte riktigt vad som hänt, men håller ju ändå på med en ny design så jag tänker inte ödsla någon energi på att göra en ny till denna.

5/6-10

Klockan är lite över halv två på eftermiddagen, och trots det har jag varit vaken i evigheter. Mamma väckte mig halv 6 (!!!) och sa att det gick en hund helt ensam på gården. Jag skulle ut och ta hand om den tills den skulle bli omhändertagen. När jag är påväg ut kommer ägaren och hämtar den. Folk som inte kan ta hand om sina djur borde inte få ha några. Fyfan. Senare på dagen bar det iaf av till norr för att kolla på cyklar! Har förälskat mig i två, en dimrosa (hur fin som helst!) och en blå/röd med prickig sadel. Haha snyggaste cykeln jag någonsin sett! Sen blev det en tripp på stan, men klarade inte att gå så länge, använde nämligen ett par nya gladiatorsandaler som började göra lite ont. Efter det blev det att köpa lite saker inför ikväll. Blir grillning i Skiftinge med härliga vänner :) Fira att det bara är en vecka kvar till studenten! :D Och fram tills dess att jag ska åka har jag tänkt fortsätta på min nya design, har börjat tröttna på den jag har nu. Som vanligt, haha.

David James Martinez


My heart is in pain, but I'm smiling for you



Mördarklackar

Gårdagen var både bra och dålig. Var väldigt roligt att träffa Jimmy igen, sjukt länge sen vi sågs. Tack för presenten, har redan hunnit använda den flera gånger! :D Idag har det inte hänt så mycket, bara njutit av ledigheten och har börjat gå in skorna jag ska ha på studenten. Riktiga killer heels. Springa nerför en trappa i dem blir en utmaning, haha. Sen känns det som om jag blir 5 meter i dem. Det är ju det som är problemet, det finns inga skor med en medelhög klack som är snygga?! Antingen är de låga eller så är det minst 10-13 cm klack... Värsta i-landsproblemet, det kanske är dags att sluta skriva snart och börja dejten med herr John Blund? Ja, det får nog bli så.

I'm having the day from hell, this wasn't all going so well

Ikväll är ingenting roligt. Optimisten är inte här. Hatar allt just nu.

Lösenordsskyddat


You think I'm blind, but I've got eyes to see