Harry Potter. Mary-Kate & Ashley Olsen - Sweet 16. Bibeln.

Den här videobloggen är gjord utav Alexander, en utav de roligaste människorna jag någonsin träffat. Snälla, ta er tiden att titta på den, det är den värd. :) Och ja, hur hänger rubriken ihop egentligen..? Kolla videon så förstår ni!


100 Monkeys

Yes, mitt favoritband 100 Monkeys släppte sin nya musikvideo igår. En av mina favoritlåtar också, kul! Tyvärr finns de inte på Spotify (...än?) så kära tuben får allt duga till två av deras apbra (bokstavligt talat, ehe) låtar.

Ugly GirlReaper


Kolpix

HP7 P2-dröm

Alltså, jag hade en helt sjuk dröm inatt. Jag drömde att jag var Harry Potter - haha. Har nog kollat på senaste filmen för många gånger under en veckas tid. Det var liksom handlingen i del två av Dödsrelikerna (som kommer på bio i juni) som utspelade sig. Dock var den lite annorlunda (Jag, eller ja, Harry, fick en dödsätartatuering. Lite oväntat haha), och Voldemort var läskig som fan. Vi sprang liksom runt på Hogwarts och han var överallt. Öppnade man en dörr stod han i det rummet, stängde man den stod han bakom oss. Herregud. Men överlag stämde drömmen med boken väldigt bra. Det är väldigt svårt att beskriva här, men ja. Så vaknade jag och trodde att Voldemort var i vardagsrummet. Hahaha.

Invigning

Idag var det invigning av det nya akvariet i 21:an, där Jonas Wahlström (Skansen) även skulle närvara. De skulle ha i en haj, vilket drog ganska många människor. Sagt och gjort så hamnade hajen i saltvattnet, trodde dock den skulle vara lite större. Som vuxen blir den ca 1 meter. Men de övriga fiskarna var fina.

 

 

Kelade med kungsboan Suddas som Jonas hade med sig från Skansen. :)


Feels just like I'm falling in love


Ultimate badass

Har nyss sett färdigt livestreamingen av röda mattan för premiären av Harry Potter och dödsrelikerna Part 1, och passade på att skicka in en fråga till Ralph Fiennes (Voldemort, för er som inte vet) - som han svarade på!! Så jävla coolt haha :D Så nu blir det ännu mer peppande för filmen, på onsdag smäller det!


Jag lever

Fan, nu var det ett bra tag sen jag skrev något här. Har varit så anti-blogg senaste veckorna, tyvärr. För en vecka sen åkte jag till Karlstad med två vänner, för att hälsa på ännu en vän som pluggar där. Resan gick bra, men att gå 7,8 km (plus lite mer med tanke på att vi tog värsta omvägarna ibland, kändes det som iaf haha) med världens packning var inte det roligaste. Kan säga att man hade skaplig träningsvärk dagen efter. När vi skulle hem på söndagen blev det ett stopp i Örebro i 1½ timme innan resan skulle fortsätta hem till Eskilstuna. Då passade jag självklart på att köpa det nya numret av Marie Claire på Pressbyrån. Storbritanniens utgåva, egentligen ville jag ha andra numret (Marie Claire US), men denna fick duga. I tidningen finns ett skönhetsreportage (utan vidare text då...) med Leighton Meester. Och alltså - Jag dör vad snygg styling!! Håret, sminket, jackan. iLike!