"10 POINTS TO GRYFFINDOR"

Satt och läste igenom en del bloggar, så hittade jag det här på den här sidan:

hello! :)
My best friend has a friend that has a friend who knows Emma Watson and goes to Brown University with her and they told their friend a story and that friend told my best friend that story and I'm about to tell it to you:
Once, at Brown, the professor asked a question and nobody knew the answer and there was an awkward silence so Emma raised her hand to answer it and she got it right and then someone shouted "10 POINTS TO GRYFFINDOR" and everyone, including Emma, cracked up. :)

Nu får man ju ta det med en nypa salt, kan så lätt vara påhittat eftersom det handlar om ens bästa vän som har en kompis som har en kompis som känner henne. Men det fick mig att skratta iaf ;)

Scream 4

Jag har alltid älskat skräckfilmer. Trots att jag skiter på mig av rädsla hur lätt som helst, haha. Och nu kommer det ju ytterligare tre stycken Scream-filmer. Även om Scream inte är den läskigaste filmserien direkt så gillar jag den ändå. Scream var den första skräckfilmen jag såg och efter det har jag verkligen fastnat för filmerna. Vid halloween gick jag på kalas (som det så fint kallas när man är barn) iklädd masken och den svarta kappan, såg på filmen med Matilda och Evelina och blev skrämda så in i h*lvete när mamma rusade in i vardagsrummet med masken på när filmen var som läskigast, hahaha. Har man väl fastnat för en serie så släpper man den inte helt enkelt. Typ. Så i april är det dags för fyran. Pepp!!


Balmain Leather MC Jacket

Alltså, jag dog lite grann när jag såg den här bikerjackan från Balmain. Så snygg!! Men så är det ju Balmain också... Att betala 62 250 spänn för en jacka känns lite väl överdrivet, haha.


Emma Watson

 

 


Show them the mercy they don't find on earth

Vanligtvis har jag mycket att säga, det brukar vara svårt att få mig tyst. Inte ikväll. Ikväll finns det inga ord.

Vinst!

För två veckor sen deltog jag i en tävling på facebook som bandet Sound Scenario anordnat. Och i måndags kom paketet med vinsten hit! En tröja, skiva, bilder på alla i bandet från spelningar samt ett brev (där de även skrev att de hittat hit efter deras att turné slutat, kul!). Uppskattades väldigt mycket :)

 


Det går bra nu!

Börjar med att summera kvällen igår: Förfest hemma hos Verro med en del dricka, blev personligt rekord för min del...Hehe. Det var ett jävla drag på Harrys, fick flashbacks från studenten när man blev nersprutad med massa alkohol av Nemo och Jocke. God drink och en gigantisk shot. Tequila är farligt, haha. Åt världens godaste hamburgare på vägen hem (Rundgrillen är bäst!) och hamnade i säng vid 4-4,30.

Så idag har det varit en väldigt lugn dag, är inte ett dugg bakis. Som tur är blir jag i stort sett aldrig det. Sedan fick jag ett väldigt glädjande besked idag, har letat som en tok efter en speciell grej, och nu är den snart min :D


Blev nekad till ambulans - Fick föda hemma

Något jag inte kan förstå är när en människa blir nekad till ambulans. Det hände min kusin när hon skulle föda sitt fjärde barn. SOS frågar inte ens hur akut det är, utan säger att de borde ta taxi istället. Är taxi ett val när barnet är på väg ut?! Bokstavligt talat alltså. Fyfan, blir äcklad när man hör sådana saker. Finns en artikel om hela incidenten här. Tycker de hanterade allting väldigt dåligt. Och det är inte första gången de hanterar saker dåligt. När en närstående familjemedlem var extremt dålig (riktigt allvarligt, inget brutet ben direkt) så hann min moster och man komma fram från Ärla innan ambulansen kom. Och från Mälarsjukhuset till den lägenheten var avståndet max 3 minuter med bil. Vad fan tänker dem med? Handlar det om ett liv borde man kanske vara liite snabb? Blir så förbannad när de inte kan göra sitt jobb ordentligt. Fy fan.

Men nej, nu vidare till något roligare! Ikväll blir det utgång med fina vänner. Taggar till bra partymusik! :D

Amina

Har haft en sån sjukt härlig dag idag. Gick med mami på stan för att köpa en present, sen drog vi hem till min kusin för att hälsa på och träffa lilla Amina för första gången. Åh, så mysigt det var! Hon är så liten och vi klickade direkt. Så sjukt söt liten flicka :D