James Franco

Jag har länge haft en crush på James Franco (Spider-Man 1-3, 127 hours) och för ca 20 minuter sen la han upp den här videon på sin Twitter. Det där leendet i slutet- åh! Mitt hjärta smälte. Mmmh!! Den killen vet hur man videobloggar, eller vad säger ni? ;)


110226

Idag har inte min fot mått speciellt bra. Blev för mycket igår. Först stan hela dagen, sen dans hela kvällen. Men det var det värt! Firade Verro så då kör man ju all in ;) Träffade en del människor på krogen som jag inte sett sen studenten. Så det var himla trevligt! Blev tyvärr inga bilder på hela kvällen, dels för att batteriet till systemkameran inte var laddat, dels för att det var alldeles för roligt för att komma på att fota, haha. Idag har jag spenderat min tid hos släkten, sen blev det att storhandla på vägen hem. Kändes som om jag skulle somna hela tiden. Jag. är. så. trött. Sov ca 4 timmar inatt och ja, det känns. Så tanken är att dra igång en film och sova. G'nite :)

Syskonkärlek?

Jag skrattade något otroligt när jag såg den här videon första gången. Benny & Rafi Fine testar Just Dance 2 till wii. Och ja, det gick väl ganska sådär, eller vad tycker ni? Haha. Åh, kanske ska köra några danser nu direkt? Det är så kul! Fast nä, kanske ska hålla sig till imorn. Antagligen bäst för foten. Då jävlar ska det dansas hela natten lång!

På tal om Just Dance 2, är det någon av er som testat det? :)


Bloglovin'

Av de jag känner som bloggar är det väldigt få som använder sig av Bloglovin'. Samtidigt följer de säkert 10 andra bloggar dagligen. Då förstår jag inte varför, det är ju så smidigt. Istället för att ha massa länkar eller bokmärken att gå efter så är det så himla mycket bekvämare att bara gå in på en sida och sedan enkelt se hur många olästa inlägg som finns. Bara ett litet tips till er såhär på kvällskvisten.

Nu ska jag göra en kopp te (fairtrade dessutom, rätt ska vara rätt!) och mysa framför en film. Ha en trevlig kväll! :)

If I show you then I know you won't tell what I said. Cause two can keep a secret if one of them is dead...


Roligaste spelet ever!

Åh, läste om världens roligaste spel nyss. Pretty Little Liars, Secret Keeper Game. För er insatta i serien (vilket ni borde vara - bästa serien jag sett) så är man i ett spel mellan 4 personer. Du, och tre andra. Man blir tilldelad en karaktär i serien, Aria, Emily, Hanna eller Spencer. Man får en mobil, och sms från A med uppdrag att genomföra för att inte få sina hemligheter avslöjade. Åh, det verkar så himla roligt! Tror dock inte att det finns att köpa, alls... :( Borde kanske starta ett eget själv. Fast det blir dyrt att ge fyra personer varsin mobil (droid & iPhone är det folk har fått)... ;)


Some secrets you have to dig for. - A

Bara att börja gräva i jorden. Under finns instruktioner, mobil osv.
Mörkt blir ljust

Nu är det äntligen dags för den nya designen att ta plats! Otroligt nöjd över hur slutresultatet blev. Tröttnar så snabbt på mina designer, så det är ju tur att jag kan lite om kodmallar och sånt. Hehe. Headern är provisorisk, en del ska snart bytas ut nämligen. Men jag var så ivrig att få fram designen att jag bara slängde ihop något snabbt. Nu när våren snart (?) kommer känns en ljusare design mer lockande än en mörk och dyster.


JFR

Dog lite smått när jag såg den här ringen på JFRs hemsida. Så snygg!! Jag älskar Disney så skulle ju inte tacka nej till att ha Tingeling på fingrarna. Finns så otroligt mycket fint där, mycket bättre än vissa andra smyckessidor, både produktvis och på prissättningen!

Lookbook inspiration


Gammal lista

Haha, den här hittade jag nyss, skriven för ca 2 år sedan. En del av svaren är ju lite roliga ;) De markerade i fetstil är de jag tyckte var roligast.

Kvällen spenderades ute i Sundbyholm med ett gäng härliga människor, dags för ännu en grillkväll, massa trevligt. Orkar inte lägga in alla bilder, men imorn åker nog några upp här!

Hade lite tråkigt, så satte mig och gjorde en av alla tusentals listor som flyger runt. Musik - shuffle - använd låten som svar. Ja, ni vet nog allt vid det här laget.

Hur mår du idag?
Love story

Hur kommer dagen idag att vara?
Pink and black

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Why, when, how

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Thanks for the memories

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Eyes on fire

Hur är det med kärleken?
Det ska du ge fan i


Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Seventeen forever

Hur mår dina vänner?
4ever

Tycker dina vänner om dig?
Satisfaction

Hur ser folk dig?
Only hope

Spanar folk in dig?
You'll ask for me


Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
Never think

Hur kommer du att dö?
Suffocating under words of sorrow


Vilken är din oturslåt?
Your new girlfriend

Vilken är din turlåt?
Buttons


Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Ett mästerverk

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Fashion


Hur går de med ditt liv?
Generation Ex

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
I kissed a girl


Vad ska ditt första barn heta?
Berlin

Hur kommer ditt liv att bli?
Funky town

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Superhuman

Hur kommer sommaren att bli?
Stolen

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Tears don't fall

Kysser du bra?
Secret combination

Mår din kropp bra?
Stay together for the kids

Hur mår du?
Rollin' home

Vad ska du göra?
Shut up

Hur ser din framtid ut?
Follow through


Vad kommer du jobba som?
Hero


Hur är livet i skolan?
Please, please, please, let me get what I want

Vad händer imorgon?
Josie

Ser du fram emot något?
Wedding Day


Julian Smith

Jag älskar allt som Julian Smith gör. Låtar som Red eye flashes twice, Racist coffee och I'm reading a book är bara för klockrena! Nu har han (som flera kända youtubers) haft turen att intervjua en av mina idoler, James Cameron (Ligger bakom Avatar och Titanic - Min all time favoritfilm) och resultatet blev minst sagt lyckat. Satt och skrattade en hel del medan jag såg klippet. Titta och njut!


- Och ja, är sjukt sugen på att se hans nya film, Sanctum. Var tänkt att gå med mami imorgon, men i sista stund fick vi ställa in :( Någon som är på? :)

Vad ett litet meddelande kan höja ens humör


Crappy day. Crappy week.

Allt går fel den här veckan, har gått och varit skitsur i två dagar nu. Behöver göra något drastiskt, (känns som en meltdown ala Britney Spears på gång. Vill attackera bilar med ett paraply.), och det är nu. Vet precis vad, gäller bara att boka in det. Nej, går inte att skriva mer, är för arg och ledsen för att kunna skriva. Rymmer in i livet hos tjejerna i Pretty Little Liars och 90210.

Happy Valentine's Day. Sincerely, Voldemort


Ber om ursäkt

Bloggen har varit ganska död senaste tiden, dels för att jag är sjukskriven och knappt får lämna sängen, så foten får tillfriskna så snabbt som möjligt, dels för att jag håller på med en ny design. Inte så mycket som händer när man bara ligger i sängen hela dagarna. Otroligt tråkigt, ser bara på massa filmer och serier... Vill ut, vill dansa, vill träna (!!!), vill kunna gå utan att få ont i foten. Men allt har sin tid, antar jag. Knarkar smärtstillande som hjälper väldigt mycket iaf, vilket är skönt. Däremot är det inte så mysigt när de börjar tappa mot kvällen. Då kommer den "mysiga" smärtan krypandes. Träffade en läkare i tisdags som kom fram till att det var min akilles-sena i hälen som var skadad. Har aldrig skadat foten förut, och när jag gör det så är det akilleshälen, haha. Vilken ironi. Så när jag kom hem drog jag igång Troja, bara för att. Haha. Nä, nu ska jag återgå till att titta på Rederiet och fortsätta pilla på nya designen (som i princip är klar. Så nöjd! Mitt bästa jobb hittills, tycker jag.). Rolig lördag, jamen visst!

UFO i Jerusalem?

När jag såg det här klippet på visste jag inte riktigt vad jag skulle tro. Självklart debatteras det huruvida den är äkta eller inte. Men hur fasen skulle man kunna hitta på något sånt här? Och orkar ni inte gå in på källan och läsa så kan jag skriva här att den här händelsen har spelats in från fyra (!) olika vinklar, antagligen med mobiler. Jag är övertygad om att det finns liv på andra platser i universum. Jag menar, om vi kan leva här, varför skulle det inte vara möjligt på en annan planet?


Källa

Tequila suicide

Alltså, jag kan inte sluta skratta. Kanske för att jag är trött, eller bara för att snubben är dum i huvudet för att testa detta. Går inte att bädda in, men ni kan se den här. Och med det klippet säger jag god natt. Dags att börja jobba imorgon. Kul! :)