P3 Musikguiden: Live Sessions @ Radiohuset

Dagen har spenderats i Stockholm tillsammans med fröken T och fröken L, som vi mötte upp mot kvällen. Vi skulle på P3 musikguiden: Live Sessions som gästades utav min favorit Armand Mirpour ( :D ) och Erik Hassle. Otroligt kul! Av alla som var där var ca 5 st killar. Haha. A&E är tjejfavoriter, helt klart. Har en hel del filmer och bilder. Fotade så batteriet tog slut... Och ja, en annan sak. Varje gång jag är i Stockholm ser jag någon känd person. Men alltså... Först (inom loppet av 10-15 min) ser vi Pia Johansson från Parlamentet, en av Fares-bröderna, Federley (politiker) och Cimon från Paradise Hotel. När vi väntade på fröken L såg vi Rigo från Rigo & The Topaz Sound och när vi var på väg mot Östermalm för käk så cyklade en utav Kallur-systrarna förbi. Sen såg vi då Erik Hassle & the one and only - Armand Mirpour på spelningen (duh). Skulle inte förvåna mig om jag glömt någon nu heller. Bilder kommer imorgon.
Nu; Dags för min dejt med John Blund. Ska nog dra igång Titanic (tv-filmen) och somna till den. Om det nu är så smart. Somna till en film om ett skepp som går under..? Äh, jag tar risken!

Just det, blev vinst för Sverige mot Tyskland. YES!!


Namn:


Mail: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Kom ihåg mig?
已知 Mohammedi Al-debis™ / http://mohammedialdebis.blogg.se/

Hej hej! Allt bra idag? ♥

- Vad ska du göra imorgon?Tips:

» Var med i fototävlingen 2011:

http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/may/fototavling-2011-5.html#comment» Vinn nya converse skor ( nya och valfria ) - Avslutas idag!

http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/may/vinn-nya-valfria-converse-skor-hos-mohammed.html#comment» Vinn resa till London med din familj eller vänner ( 5 st )

http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/may/vinn-resa-till-london-med-din-familj-eller-di.html#commentTack och ha en bra dag!

Postat den 2011-05-13, klockan 19:20:36

anmäl dig gärna till dagens blogg http://claudialovgren.blogg.se/2011/may/fyra-vinnareny-omgang.html#comment

Postat den 2011-05-14, klockan 11:42:29