090228

Sista dagen i februari, fan vad tiden går fort! Men det är skönt, för om det fortsätter såhär så är det nog vår väldigt snart :D Vår innebär värme (okej, plusgrader iaf), födelsedag och ännu ett lov. Det är bra. Hur som helst, mamma har lugnat ner sig, hon är aldrig arg länge, det är däremot jag. Men jag orkade inte bråka mer om det, så jag låter det bara vara. Hur som helst blev håret asbra! Meraviglioso. Sen så har jag införskaffat mig en skitsnygg skinnjacka, lovely! Hur som helst så ska jag snart iväg till V för att fira henne, och så sitter jag och kollar på Punk'd, riktigt kul, höhö. Äe, nu har jag inget mer att säga, såå, ja. Hejdå.

Piss off

Usch, den här dagen har inte varit bra. Först är jag för trött för att gå upp, sen ska jag gå till skolan, när det snöar, i skinnjacka, nejtack. Så går dragkedjan på väskan (min älskling från Stockholm, buhuu) sönder. När jag kommer hem, så färgar jag håret, och mamma totalflippar för att det kom lite jävla färg på badrumsväggen, som dessutom gick bort direkt. F y  f a n !

090227

Nu står klockan på 00.32, vilket betyder att världens bästa Veronica fyller 18 år!
Grattis gumman! <3


Dåligt

Jag hatar mitt tjocka hår! Jag gick runt till olika frisörer efter psykologin och kollade priser på löshår, och eftersom mitt hår är så tjockt så måste jag ha ännu fler slingor för att det ska se naturligt ut. Så jag kommer få betala minst 6500 kr, fifan. Jag funderar på att gå till frisören och tunna ut det ordentligt, och sen gå och fråga igen. Skulle ju vara bra om det räckte med 75 slingor eller så (som det är nu behöver jag 150 st). Eftersom jag har mobilräkningen (som rätt ofta blir hög..) varje månad kan jag inte spara så mycket pengar utan att vara pank i en hel månad, så jag lär ha långt hår när jag kommer upp i de priset, haha.
Nej, nu ska jag dejta kudden, är svintrött. Sweet dreams.

Locka hår med plattång

Days of our lives måste nästan vara den segaste serien som finns. Det var ungefär 1½ månad sen jag såg ett avsnitt, och nästan ingenting har hänt på den tiden, det är ju larvigt. Äh, jag tycker den serien är så jäkla dålig, men det finns ingenting annat att kolla på. Anyway, snart ska jag iväg till skolan igen, psykologin börjar 15.40, men vi kommer nog in i klassrummet när klockan är ungefär 15.50, Mattias är i stort sett alltid sen, haha.
Nu har jag iaf lockat håret med plattång, tycker det är mycket bättre än att använda locktång, det sliter inte lika mycket på håret! Väldigt enkelt och snabbt. Eftersom jag har väldigt tjockt hår kan det ta ungefär 2 timmar för mig att locka hela håret med en locktång, men det tog bara ungefär 45 min med plattången! =) Melike.





Jag tycker faktiskt mer om lockigt hår, det blir mer volym i det! När det är rakt blir det så tråkigt. Men att locka med plattång är verkligen ett superbra tips! =)

Dagens outfit består av:

T-shirt - JC
Tröja - Gina
Jeans - JC
Skor - Nilsson


090226

Bäst dröm inatt.

Hårförlängning

Nu är det såhär, att som vissa av er vet, har jag velat ha hårförlängning ett bra tag nu. Visserligen har jag ju från happyhair, men det är i syntet, och trasslar till sig så himla mycket! Plus så är det clip-ons, jag gillar inte det. Jag ska köra hos frisör, med keratinvax! Är det någon som vet någon bra salong som gör det i någorlunda skapliga priser? Jag vill ju bara ha pengar i födelsedagspresent, så jag hoppas att det ska räcka. Imorn blir det iaf att leta runt på olika frisörsalonger i stan, efter naturkunskapen. Jag har ju ändå 1½ timmes hål då, så man kanske borde göra någon nytta, hähäh. Bobbys salong i Stockholm har ju rätt bra priser, och jag vet att de som jobbar där är riktigt duktiga! Har klippt mig där några gånger förut. Men då åker det ju på några hundralappar på en resa dit och massa grejs, så jag får väl skippa det, och hålla mig i stan. Men jag får leta på, och hoppas att jag får tillräckligt med pengar för hårförlängningen, och gärna lite mer, jag har nämnligen spanat in ett par sketasnygga high heels på Nelly..

090225

God afton, eller ja, god eftermiddag. Dagen har varit rätt seg, stannade hemma från skolan idag med, mår fortfarande lite halvkrassligt, har druckit typ 5 koppar te, och det börjar ta slut =( Men jag ska kila till konsum för att köpa ett paket juice, så köper nog med mig te då med! Det är galet var jag tycker te är gott, nam nam. Te, mörk choklad (marabou premium med hallon!) och en bra bok, det är underbart. Funderar på att börja läsa Män som hatar kvinnor, verkar riktigt bra =) Nej, nu ska jag gå till konsum!
Puusss


Hipp hipp - hurra, hurra, hurra - eh eh, ha den äran!

Vill bara gratta lilla AA ( ;) ) som fyller 18 år idag!
Grattis!

090224

Här i det första klippet intervjuar Kristen Stewart, Robert Pattinson och Stephenie Meyer varandra, med både egna och inskickade frågor från fans. Kristen ber bla Rob att visa "his sexy face", haha :D


Och här är en video jag hittade på twilightnews, och jag kan ju säga dethär, tårarna slutar inte rinna. Eftersom jag grät mig igenom hela boken, så lär (läs: kommer) jag gråta mig igenom hela filmen också. Så ingen mascara eller vattenfast när man ser den alltså.

Kvällsmys

Jag känner mig så nostalgisk just nu. Jag sitter nämnligen och kollar på Rederiet, och äter en mumsig tonfisksallad, mucho gott! Jag var väldigt trött tidigare idag, med tanke på noll sömn inatt efter Oscarsgalan, men nu har jag plötsligt blivit pigg igen. Men jag lär ändå somna ganska snabbt, när jag väl blundar. Dagen var iaf rätt slapp i skolan, men morgondagen längtar jag inte efter. Tre timmars textkommunikation med Kristina, vi ska nog börja med information imorn, och det längtar jag inte till. Det är boring. Anyway, sen är det årsmöte vid 13, så man slipper engelskan iaf, hähää. Men måste plugga hela eftermiddagen/kvällen imorgon, svenskaprov på onsdag, som jag helst skulle vilja skippa. Äh, nu ska jag glo vidare. Just ja, jag började tänka på Vita lögner, nivet den där serien som gick på 90-talet. Är det någon som vet var man kan ladda ner den? VILL bara se den nu!

And the Oscar goes to


Kvällens snyggaste - inte så förvånande


Robert Pattinson & Amanda Seyfried


090223

Nu sitter jag här i fotosalen och ska redigera lite bilder. Egentligen skulle det vara från när vi åkte till Torshälla, men eftersom mitt batteri tog slut så har jag inga. Så det blir fria bilder för min del, lite jobbigt att jag bara har julbilder på min hemkatalog bara ;p Och jag är helt galet trött, det var ju som bekant Oscarsgalan inatt, och jag såg ju hela grejen. Och ÅH, hur snygg var inte Rpattz?! Holy mother of god. Det är sjukt hur otroligt vacker en människa kan bli. Nej, nu måste jag fortsätta redigera mina julbilder, fifan.


<3

I should never think
What's in your heart
What's in our home
It's all I want

You'll learn to hate me
But still you call me baby
Oh Love
So call me by my name

And save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide where
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on


The red carpet

Chais, klockan står just nu 01.04, och jag börjar redan gäspa! Och det är ungefär 1½ timme tills själva galan börjar. Nyss blev Zac Efron och Vanessa Hudgens intervjuade, Zac var lika snygg som vanligt, och Vanessa var självklart riktigt vacker. Den jag längtar efter att få se är dock ingen från HSM, utan snygg-Robert. Men man får vänta tills galan börjar, eftersom presentatörerna inte skulle gå på röda mattan, för att det skulle bli mer överraskningar, tydligen. Men om det ändå läcker ut, vad spelar det då för roll? Jag vill seee (; Innan jag slutar måste jag bara säga dethär; Sarah Jessica Parker har en underbart vacker klänning på sig. Gräddvit, askungeaktig, vacker.
Och antagligen väldigt dyr.
Nu kom ännu en gäspning, jag får smita iväg och göra te, så fort det blir en "minireklam". Min vattenflaska hjälper inte speciellt mycket.
UPDATE: ROBERT ÄR PÅ RÖDA MATTAN. LYCKA!!! :D
Åh, jag älskar mannens brittiska dialekt <3
(Jag vaknade genast upp - fullständigt)


Jag måste bara slänga med den här bilden av Ashley Greene,
som spelar Alice Cullen i Twilight, underbart vacker tjej!

090222

Vet ni, idag har jag läst ut Ljudet av ditt hjärta! Jag hade tänkt att bara läsa något kapitel om dagen, men det fungerade inte. 450 sidor blev det idag, och nu börjar jag få abstinens igen. Och nu är det bara att vänta på Så länge vi båda andas, det är ju baaara 18 dagar kvar. Jag kommer dö, det är megalänge ju. Fy.

Dåligt att de drog fram releasen en vecka på boken.
Dåligt att det är skola imorgon, jag är för skoltrött för att komma tillbaka.
Bra att det är Oscarsgalan ikväll. Jag säger bara Robert Pattinson, melike<3

Bort med BWO!

Okej, det här måste jag bara få sagt:
Jag har läst på flera olika bloggar om att de tyckte BWO förtjänar en finalplats, men att låten var tråkig. Och att om det varit mer fart i den så skulle den lätt gått vidare. MEN nu är det såhär att de har kommit tvåa och trea flera gånger, bevisar det inte att de INTE går längre än så? En del låtar med BWO är väl rätt bra, men i stort sett alla låtar precis likadant, och det är jag såå trött på! Martin Rolinski (stavas?) i all ära, han har en bra röst, men jag är så innerligt trött på Alexander Bard! I år skippade han shortsen iaf, och det är ju en positiv sak. Nej, BWO har gjort sitt i melodifestivalen tycker jag.
Men det är ju bara min åsikt.

Nu börjar filmen igen, help.

When a stranger calls

Idag har jag varit galet trött, helt crazy. Vaknade vid halv 10, sen vid 11 åkte jag och mamma och handlade på ICA Stenby. Sen, trött som jag var, så somnade jag nästan direkt när vi kom hem. Sen vaknade jag igen, vid halv 9, och kollade mello, haha. Idag har jag varit aktiv känner jag (Y) Men visst var det faktiskt rätt att E.M.D gick vidare? Och Molly Sandéns låt var ju fin, men jag gillade Velvet med. Visserligen hörde jag inte hela låten, men i snabbreprisen så verkade den ju bra. Nej, nu kollar jag på When a stranger calls, har faktiskt aldrig sett den, men den verkar lite läskig. Jag är ju rätt feg när det kommer till skräckisar, höhö. Nä, nu ska jag se filmen, bli rädd och inte kunna somna på länge.
Puusss


Phil Nicol är bra

"Don't get me wrong, I think war is a good thing.
It teaches America where the countries are."

New Moon-loggan!

Värt!
Värt!
Värt!

Hämnden

Well, det var rätt trevligt i Kungsör idag. Jag, Michelle, mamma och Rosa tog tåget dit, och mötte upp mormor, och sen gick vi iväg till en kinaresturang, Makong har jag för mig att den heter, och är den bästa i hela Kungsör (visserligen den enda, så vitt jag vet, men..). Efter det kilade vi hem till mormor och hon öppnade sina paket, 74 år gammal är hon nu. Sen kilade vi tillbaka till Eskilstuna, och så gick jag och mami på bio. Det blev Wallander - Hämnden, som hade premiär idag! :D Trisst att det ska ta så lång tid för den att komma hit bara, hade ju premiär tidigt i januari i Stockholm, vad jag kommer ihåg. Anyway, filmen var grym! Dock saknar man Stefan megamycket, men Svenrir Gudnason är ju med nu, och det gillar vi, jappjapp! Och nu sitter jag här, efter ett varmt bad, var riktigt kallt ute nu på kvällen. Så tittar jag på När lammen tystnar, var länge sen man såg den. Ohwell, nu ska jag stänga av datan. Peace.

090220

Vet ni? De senaste dagarna (okej, nätterna) har jag haft jättekonstiga drömmar. Som senast inatt, jag och mami var på typ ålandsfärjan och hade det trevligt. Sen är vi ute på däck, och jag ser någon konstig ljus cirkel i vattnet, som det bubblade ifrån. Och det visade sig att det var min allra första bästa väns mamma som hoppat i.. Sen mitt i allting så var jag och mamma på öb och köpte bolognese :S Och där var hon som hoppat, och det bara droppade vatten om henne. Helkonstig dröm x) Men nej, dags att börja göra sig iordning, snart ska jag iväg till Kungsör!
Puusss

Das Experiment

Har just sett på en riktigt bra film, som heter Das Experiment.
Såhär beskrivs filmen på tankafett.com:
Experimentet är den lysande och prisbelönta filmen om ett forskningsprojekt vars syfte är att studera individens aggressiva beteende i en fängelsemiljö. För att åstadkomma detta väljer man ut 20 frivilliga män, som genom en annons i tidningen har lockats att mot ekonomisk ersättning delta i experimentet.
Mot en betalning av 2000 dollar ska dessa män spendera två veckor på ett specialbyggt fängelse, noga övervakade av kameror. Åtta av männen har fått rollen som fångvaktare och de övriga tolv ikläder sig rollen som fångar och måste därför lyda och underställa sig väktarnas krav på disciplin.
Från att i början ha varit något av en lek för deltagarna tar experimentet en problematisk vändning allt eftersom dagarna går.
Maktspel uppstår och personligheter spelas ut mot varandra.
Snart har ingen kontroll över situationen.
Nu kan vad som helst hända...


Och den filmen var verkligen superbra! Och jag tycker det är bra att när en film ska utspela sig i Tyskland är att skådespelarna då faktiskt pratar tyska. Det förekommer i allt för många filmer att de faktiskt pratar engelska när en film utspelar sig som tex i Tyskland. När de pratar på engelska känns det så fake om filmen inte utspelas i ett engelsktalande land liksom. Men det är ju bara min åsikt, hähä. Anyway, filmen var grym!
Och jag som skulle lägga mig tidigt, äh, så blev det med det, haha. Skulle väl ändå inte kunnat somna. Nu blire SATC, sen en dejt med kudden!
Puusss

Isprinsessa eller bambi på hal is?

Tjolahopp tjolahej!
Har precis kommit upp efter ett långt, varmt bad, och det har behövts! Efter några timmar på isstadion, plus en lång promenad med Felix så har man varit rätt frusen. För tillfället sitter jag iaf och lägger in bilderna och videosarna (ja, jag säger så!) i datorn, höhö (: Nej, nu ska jag hämta en flaska vatten och göra något vettigt innan jag ska sova, måste upp meeegatidigt imorn, en resa till "kungariket" Kungsör väntar.

 

090219

Om  några minuter måste jag springa iväg och möta upp Veronica och Simon, sen ska vi tralla iväg mot isstadion. Ska bli riktigt kul, jag gillar att åka skridskor, haha. Nej, nu ska jag packa ner kameran och lite grejs, annars kommer jag komma försent.
Puusss

Dagens outfit:
T-shirt - Wear It
Tröja - Gina
Jeans - JC

090218

Idag har varit en väldigt lugn dag, varit ute och gått, vilat, läst och så. Hade tänkt plugga, men jag orkade inte, man vill inte plugga på lovet, men har man prov veckan efter så måste man ju. Men det är bara att ta. Anywho, imorn bär det av till isstadion, där jag och några till ska åka skridskor! Kommer nog bli jäkligt kul! =)
Nu ska jag hitta på något annat, så typ, tja va.

Eclipse var namnet

Typiskt mig att inte göra som jag har sagt i flera dagar nu. Jag läste inte om När jag hör din röst, jag började på Ljudet av ditt hjärta ändå, men jag kan ju inte hålla mig! (a) I'm obsessed. Stephenie Meyer kan skriva, minst sagt. Men nej, nu ska jag dra mig härifrån, måste hämta en ny flaska isvatten och ett äpple, yummie!


Typ världens sämsta bild, men jag nöjer mig.

090217

Usch, jag tror jag håller på att bli sjuk, surt när man har lov liksom.. Har bäljt i mig åtta, ja, ÅTTA stadiumflaskor med vatten, sen har jag mått så otroligt illa att det inte är sant. Så jag har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv, haha. När stockholmarn ringde så blev jag lite (läs: mycket) gladare! =) Han har en tendens att göra det, höhö. Nej, nu blir det how i met your mother och ännu mer vatten!
Puusss


Emotions all over the place

Jag vet inte vad det är med mig, men den senaste tiden har jag varit så grymt känslosam. Som nu, jag har kollat på några avsnitt av one tree hill, bästa serien, typ, och då den fjärde säsongen (vilken är typ den bästa). Och tårarna bara rinner, hela tiden. Det är snyggingen "Derek", alltså psykfallet, synd att någon så galen måste vara så snygg.. Hähä. Sen så blir Haley påkörd, Lucas får en hjärtattack, Dan blir faktiskt en bättre man, och ja, det blir mycket känslor. Sen blev det ju inte bättre när Keith kom in i det hela.. Åh, så bra serie! Efter de avsnitten så är mina ögon helt rödgråtna, haha. Ungefär som när Q blev begraven </3
Men nej, ska man starta ett avsnitt av SATC för att lätta upp stämningen? Ja, det tror jag. Efter ett eller fem avsnitt blir det nog att dejta kudden, börjar faktiskt bli lite småtrött.
Och vet ni? Om 23 dagar släpps Så länge vi båda andas : D Gud vad jag längtar! Jag har ju vägrat läsa Ljudet av ditt hjärta när det har varit så lång tid tills den sista boken släpps, men snart, snaaaart så kan jag börja läsa trean! Hallelujah. Men fram tills dess blir det När jag hör din röst, och då blir det MÅNGA fler tårar, grymt sorglig bok detdär, men också väldigt bra! Nej, nu SATC.
Puussss

Oscarsgalan 09

För er som missat att Oscarsgalan visas natten mellan söndag och måndag (23/2) så borde ni se den! Åtminstonde om ni gillar Robert Pattinson och/eller Kristen Stewart, de ska nämnligen vara presentatörer för ett av prisen. För mig så blir det iaf en all nighter, tradition förfasiken! Röda mattan/nedräkningen till själva galan går mellan 23.55-02.40, och just 02.40 börjar hela schabraket! Det hela visas på kanal 9 =)


090216

Det är måndag, och jag är galet trött. Vaknade för två timmar sen, och jag har bara hunnit med ett långt bad. Och Felix skriker, som vanligt. Lillkillen vill ut, som vanligt. Men han får faktiskt vänta ett tag, för jag vill inte gå ut när håret fortfarande är fuktigt, inte när det är -5 ute. Nu har han hoppat upp på sängen, och sitter brevid mig och gallskriker. Så det kanske är dags att föna håret och sen gå ut med honom, så han håller tyst någon gång, hahah. Sen mot kvällen blir det nog att börja läsa om När jag hör din röst, sist blev jag så irriterad på att Edward försvann, men när man vet hur det slutar så kan man ju fokusera på Bella och Jacobs relation. Nej. Nu. Hårfön.

090215

Tänk vad otroligt skönt det är att ha lov. Det är söndag kväll, och jag behöver inte tänka på att det är skola på måndag. Det är guld, yesyes. Anyway, dagen spenderades på tuna park, där jag även inkasserade i ett par nya skor, och en myströja från gina. Bella's mucho happy. Och kvällen spenderades hemma hos Jasmin med en drös människor. Och nu så sitter jag här och har precis kollat på en superrolig parodi av twilight, hahah. Lägg märke till killen som spelar Jasper, när de kommer in i matsalen, grymt lik orginalet ju!

090214

1: Grattis på 18årsdagen Linda! <3
2: Idag har jag och mami införskaffat en ny telefon, yeah.
3: Om 278 dagar har New Moon biopremiär, hööhöö :'D

Birthday

Jag längtar massa till min födelsedag, mestadels för pengarna jag kommer få (; Jag har faktiskt tänkt beställa lite smått och gott, lite smycken, kläder och massa mys :D
Åh, kunde det inte bli 7e april nu?

Irri

Vet ni vad som är irriterande? Att Friday the 13th inte kommer hit, dåligt.
Den skulle ju jag gått på annars. Surt.
En bra sak iaf, mami gav mig nya hörlurar idag! :D
Nu kan jag faktiskt höra musiken jag lyssnar på.

Renässansen och Englands historia

Just nu sitter jag i datasalen och ska jobba om Englands historia, yesyes. Det går väl sådär, är inte så på för att jobba, men jag SKA. Tids nog, höhö. Tidigare idag så var det prov i svenska, om renässansen, vilket gick rätt bra, svarade inte på två frågor, men jag hade missat lektionen när de gick igenom det, så Lotta sa att det var okej, goood.
Nej, nu ska jag börja läsa om Westminster Abbey och en maassa annat.
Puuuussssssss

090212

En dag kvar i skolan, sen är det SPORTLOOOOOOOV! Tusan vad skönt det ska bli, att få sova ut i en hel vecka, mmmm. Anyway, kom hem för ett tag sen, och nu ska jag sätta mig och pluggapluggaplugga, har ju svenskaprov imorn, direkt på morgonen, usch. Då har jag inte vaknat, just den lektionen varje vecka, så är jag otroligt trött. Men förhoppningsvis så kommer jag inte att somna under provet, haha. Nej, nu blire hit the books, so to speak.
Puussss

090211

Nackspärren har inte gett med sig, har fortfarande grymt ont! Riktigt irriterande, gör ju ont så fort jag försöker röra på huvudet. Men men, det är bara att ta, borde gå över snart. Slutade tidigt idag, det var sådär lagom skönt! Vanligtvis slutar jag 18 varje onsdag, men idag var den sista lektionen inställd, så man kunde sticka hem redan 14.40, helt underbart skönt :D Jag slutar ju tidigast 16 varje dag, så det var riktigt skönt att komma hem så tidigt, man hinner med så mycket mer liksom. Så fort jag kom hem så var det att gå ut med kissemissen direkt, den skitungen kommer springande såfort man öppnar dörren. Det är så gulligt, han ställer sig upp, ungefär som en surikat, mot byrån där kopplet ligger. Supergulligt =) 
Sen har lite annat hänt, måste också plugga till svenskaprovet vi har på fredag, men jag ooooorkar inte. Jag hittar mycket roligare saker att göra, som att leta efter nya smycken! Cocoo är min favoritsida, de har grymt snygga saker, sen så behöver man inte betala någon frakt, guld värt! :) Jag har ställt in mig på en klocka, tre halsband och typ 374481276armband! Är man tjej så är man, haha. Nej, nu blir det how i met your mother.
Puussss

Ajj,,

Seriekväll här, har precis sett ett avsnitt av tbbt, så underbart härlig serie! Och jag som tyckte jag låg så bra, kuddarna var precis lagom fluffiga. Men ack, när man reser sig så har man fått världens nackspärr, det är inte roligt.. Så nu har jag fått grymt ont, plus att jag känner mig småfebrig, usch. Nej, jag ska ta och se ett nytt avsnitt av simpsons och sen försöka sova bort all skit, och hoppas jag mår bättre imorn, då har vi ju redovisningen i mum/nk:n, yeah. Våran powerpoint är ju bääst. Eller kanske inte. HA, HA.
Over and out

HA HA HA

Seriöst, tjejen som intervjuar är ju störd x)

Never Think

Idag stod jag öga mot öga med min sommarförälskelse.
Nu med mycket mindre hår dock.
Var det ödet? Eller bara att vi går på samma skola?
Höhöö.

090210

Just nu har vi mediekommunikation, väldigt rolig uppgift, men jag har helt enkelt ingen ork till att jobba. Så istället har jag googlat efter min brorson och fader, den sistnämnde för att Emelie och Therese ville se honom, haha. Men brorsonen heter Lars-Erik, och tar studenten till sommaren. Och jag ser några likheter mellan mig och honom, det tycker mami också :) Här är en bild på honom anyway!


Nu ska jag fortsätta jobba, püssss

Fredagen den 13e

Vet ni vad jag kommit på? Det här året har vi TRE stycken fredagen den 13e! Jag började fundera eftersom en vän till mig tjatar om att han fyller år på fredagen den 13e, men han fyller i november, plus så visades reklam för filmen Friday the 13th på mtv nyss.. Trippelt i otur dethär året alltså, haha ;] Så vi har en nu i februari (hoppas filmen kommer till stan på fredag, för då ska jag på den! =) WOHO! I love skräckisar, muahaa), vi har en i mars och så en i november. Har det någonsin hänt förut? Jag bara undrar liksom.
Totalt onödigt inlägg, men jag har mina funderingar.

Måndag

Min mage bråkar. Det är inte roligt. Men det blir skola imorgon iaf, har ju bara två lektioner, så jag ska nog kunna stå ut! Så skönt med buffertdagar, iaf när man inte har något att göra ;) Och jag längtar faktiskt till mdk:n vi har imorn, asrolig uppgift vi har fått! Man ska starta ett musikhak, riktigt skojj tycker jag! :D
Nej, nu ska jag fortsätta glo på made, sen blire nog SATC all night long.
Puussss =)

Uh.

Åh, jag blir galen! Jonna är sjuk, hemsidan ska bli klar, och allt finns på hennes inloggning. Visst kommer vi fixa klart allt, det är inte det jag oroar mig för. Det är att det bara är jag som försöker göra något. Riktigt irriterande! André jobbade de första 15 minuterna, och nu sitter han och gör allt annat än jobb. Ah, det blir alltid såhär när det är grupparbeten. Nu slutar vi, sköönt. Pusss


"It was heaven - right smack in the middle of hell"

Kom precis in efter en lång vandring med Felix, plutten är så otroligt nyfiken på allt! Men han är så klen, för så fort han råkar nudda lite snö (vilket är rätt ofta, med tanke på att det är snö i stort sett överallt!) så börjar han skaka hysteriskt på tassarna och tvätta sig, haha. Han är så söt så!

Nej, om en timme ska man tillbaka till skolan, uh. Jaja, bara en lektion, sköönt. Nu ska jag bara föna håret för lite extra glans och byta om, sen ska jag kila, puuussssssss!


090209

DET ÄR -9 UTE! Herregud, kan det aldrig bli vår? Jag längtar efter vääääärme, minst +25. Vi har haft nog med kyla nu! Usch, nu skulle det sitta fint att åka på en solsemester kan jag säga, att bara ligga och sola hela dagarna, det skulle inte vara helt fel. Nej, nu måste jag börja röra mig ut mot bussen, så man hinner till skolan!

Midnight Sun

"My life was an unending, unchanging midnight. It must, by necessity, always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight?"

090208

Först och främst så måste jag säga att melodifestivalen igår var rätt bra, haha. Dock förstår jag inte hur C af Ugglas kunde gå så långt, hon är svindålig på scenen, rör sig inte, kan inte sjunga och låten var allmänt dålig. 90 % av låten bestod ju av snälla snälla snälla, inte bra. Sen tyckte jag Marie Serneholt var hur bra som helst, hon borde iaf gått till andra chansen! Men men, det är ju inte mello om man inte blir förbannad över hur folk röstar, haha.
Hur som helst så har dagen spenderats hemma hos moster, väldigt trevligt. Tog även med kameran och knäppte bilder på Chanel, numera i en lite större version ;) Om ungefär en månad kommer det vara fullt med valpar i det huset, skojj! =) Eftersom jag ÄLSKAR hundvalpar så lär jag bosätta mig där, haha.
Här kommer lite pics;

Gravida älsklingen =)


<3


=)


Suddig, men älskingspojken och jag var ute igår kväll, lika nyfiken som vanligt =)

Nej, nu blire Beck!
Puusss

090207

Jag tycker verkligen synd om en viss tjej. Hennes kille är världens svin. Ni som känner mig riktigt bra förstår nog vem jag pratar om. Jag förstår bara inte hur den här killen fungerar, han har en sån underbar charm i sig, som får en att falla - hårt ! Det slutar bara med att man gör sig själv illa, och därför tycker jag synd om den här tjejen, för hon kommer bli VÄLDIGT sårad om hon får reda på vad han gjort. Han är världens största idiot, gah!

Nog med det, idag är det mello, yeah. Det är ju tradition att se, höhö. Och på fredag så blire nog bio, Friday the 13th :D Blir nog najs, och läskigt, haha. Nej, nu ska jag dra, puussss

FREDAG

Äntligen fredag! Så skönt med helg, det behövs verkligen. Kom hem för ett tag sen, efter en eftermiddag i Torshälla för utställning av Brutus Östling och en fototur. Det blev dock inte så mycket knäppande med kameran för min del, batteriet tog nämnligen slut väldigt snabbt. Lite synd, men what can you do liksom.
Nej, nu ska jag kila, puusss


Idiot

Hur kan man skämta om något sånt?
Inte för att jag tror han skojade, men iaf.


Förbjudet

Jag och Malin sitter i datasalen och "jobbar", så kommer Dan in:
"Det är en situation, lämna inte G-huset!" Sen går han ut igen. Någon minut senare kommer Per-Erik in och säger:
"Det är ett hot mot skolan, hot mot eleverna. Ungefär som i Finland. Matsalen är stängd, och alla elever som är ute måste gå till aulan."
MYSIGT.

Another sun soaked season fades away (8) <3

Åh, vad skönt, jag har hoppat av trafiksäkerheten, jag har verkligen inte tid med den kursen, inte den här terminen, den är nog hektisk som den är! Det är ju antivåldskampanjen till 1000 nu! Lite mer än två månader, sen slår det till, otroligt kort tid kvar, och fortfarande så mycket att göra, helt galet. Men ni kommer nog bli nöjda med den, kommer bli hur najs som helst, jag lovar! ;) Hur som helst, skönt att slippa trafiken, den är astråkig ju, haha.
Imorn lär väl bli rätt chill iaf, två möten på morgonen, så jag missar ungefär halva textkommunikationen, men jag ska nog hinna klart med intervjun iaf, tror jag. Inte så jättemycket kvar har jag för mig. Sen är det ju engelska, där en uppsats ska in, och sen mediekommunikation, så får vi sluta 15.00 istället för 15.20, WOHO! Haha. Man ska se saker positivt!
Nej, nu ska jag nog se ett (eller fem) avsnitt av SATC, sen sovelisova så man orkar ta sig upp vid 6 imorn!
Puusss