Sean Banan!

Haha, jag dör. Så sjukt rolig!


Delad sorg är halv sorg, delad glädje är dubbel glädje

Det finns verkligen inget värre än att se någon som står en nära må dåligt. Att inte kunna hjälpa på det sättet man vill, att vara så maktlös. Jag hatar det. Jag hatar att se folk må dåligt. Jag vet, för jag har själv mått riktigt dåligt några gånger i mitt liv, och jag skulle inte vilja utsätta någon för sån smärta. Och även om du antagligen inte kommer läsa det här, så skriver jag det ändå. Du är bäst, och förtjänar inte att må dåligt - alls. Även om det inte känns som det nu, så lär du se att det blir lite lättare för varje dag som går. Varje dag gör det lite enklare. Inte att glömma, men att gå vidare.

Det här inlägget har jag skrivit samtidigt som flera tårar runnit nerför kinden. Det här är det värsta jag vet. Att se hur någon mår dåligt, utan att riktigt kunna hjälpa tilll. Det gör så ont i mig. Nu vet jag inte hur förståelig den här texten blivit, men jag tror jag bara behövde skriva av mig, och få fram budskapet till dig. Jag finns här, alltid! I'm just one call away. Never forget that! ♥

I wear a halo when you look at me

Nu är jag snart klar för en kväll på stan, bara kläderna som fattas. Dock är de svarta så jag drar på mig allt innan jag måste springa till bussen. Annars kommer jag vara zebra-randig när jag lämnar lägenheten. Även om katten min är hur mysig som helst (ibland!) så är hans päls inte fullt så rolig när den invaderar mina kläder, haha!

Just nu


Från onsdagskvällen

Haha, jag älskar den här videon! Och till Kevins försvar så slog Simon ungefär lika hårt innan jag började filma.


YMCA och Hakuna Matata

Alltså, gårdagen var sjukt kul! Trevligt i Stenby, och vääldigt trevligt på Harrys. Några timmars dans (och några drinkar) senare var det dags att sticka hem. Och jag lovar, jag har fått fel på hörseln efter att Goran vrålat som en stucken gris, precis vid mitt ansikte. Bra musik spelades också, håde YMCA och Hakuna Matata. DET är coolt! Hahaha! Sen var man ju klantig och försov sig idag, vaknade av ett sms runt halv tio, när jag började halv nio. Bra där (y) Tur nog var inte Gunnar i skolan idag (?) så vi fick skriva på en närvaro-lista. Så det kommer aldrig fram att jag kom sent! Om han nu inte sitter och läser det här, vilket jag med största sannolikhet kan anta att han inte gör. Haha. För övrigt stack jag hem när vi slutat, men åkte tillbaka och gick på föreläsningen som Anna Odell höll i. M ville ha sällskap, haha :) Sen har det varit allmänt chill, och nu ska jag soooova. Sjukt seg har man varit idag, hehe. Undra varför..

Kevin 18 år!

Eller ja, han fyllde år igår. Men det är idag som vi firar honom! Väntar på att Therese ska höra av sig, sen drar vi till Stenby, för lite firande. Efter det blir det utgång. Det lutar väl åt Nybron, vad jag förstått. Annars blir det kanske Harrys. Ut ska vi i alla fall, haha. Nu ska jag hur som helst leta upp nån tröja att ha ikväll. Puss!

Seg lektion

Ibland så hatar jag foto. Oftast när det är tråkigt väder. Planen var att vi skulle sticka till Djurgården och fota, men flera elever var väldigt negativa till allt så vi sket i det. Rätt skönt, det är helt grått och tråkigt ute och jag är svintrött, så det blir att sitta inne och redigera bilder. Lite halvsegt att göra det i tre timmar, men ändå. Jag orkar inget annat, haha. Kanske sätter mig och pillar på en ny header, jag har ju ändå två timmar kvar av lektionen.. Hehe. Aja, nog skrivet för nu!
Peace

  


Jag lever

Jag har haft en sån härlig helg! Tre dygn som spenderats i Skövde, med liite för lite sömn och en väckarklocka som börjar tjuta liite för tidigt. Hehe. Kan säga att jag kommer sova som en stock i natt! Det bjöds på skitroliga seminarier (alltså, Ludvigs var helt crazy. Skitroligt!), röstfusk och en viss fågeldans. Att springa runt och sätta post-it-lappar på alla man såg var väldigt roligt det med! Dock var det inte roligt att bära väskan som vägde 15 kg (!) från tågstationen ner till stan. Kan man säga att jag hade ont i axeln efter att ha burit den? Anyways, skola imorn, och jag känner mig lite för sliten för att gå, om jag ska vara ärlig. Halsen bråkar och jag är snuvig. Hej förkylning och hej då datorn!

090915

Jag är nog en mästare på att spendera pengar. Av min semesterersättning jag fick idag (!) så har jag kvar ungefär 130 kr. Bra gjort, Bella. Dock är jag två par skor, två tröjor och ett par tights rikare. Känns som om jag är lite halvredo inför resan till Skövde nu i helgen! I alla fall klädvis, haha. Nu ska jag börja packa, alternativt hoppa in i duschen. PUSS!


Bella som Bella?

Sånt här gör mig väldigt glad, hihi :)


Terrorist

Min katt är en riktig jäkla terrorist. När jag kommer hem ser jag att han har haft det lite roligt med mitt löshår. När han märker att jag är sur på honom går han fram, sätter sig på armlängds avstånd och tittar på mig med de sötaste ögon jag någonsin sett, och så jamar han, helt ynkligt. Åh, hur kan jag vara arg på en sån söt liten skit?

Tisdag.

Jag är helt off idag. Jag gick upp alldeles för sent, och en kvart innan jag börjar så cyklar jag hemifrån. Under foto märkte jag också att jag totalt missat att beskära en bild, f*ck. Det drar ju ner hela betyget. BAJS. Gunnar sa också att bilderna ska sättas upp på skolan, och jag är med på hela 4 bilder, haha :D Feting kuling alltså. Jag är på bild uppe på Odlaren, och nu också på Eskil. iLike. Hahaha. Sen har jag hunnit gå och hämta ut ett paket, samt plugga till historian och fixat klart religionen. Nu är det bara svenska kvar, och den ska jag fixa klart imorn! Nu äre dags för nya avsnittet av How I Met Your Mother!

Linda says "Flower Power"


I en svacka med True Blood

Ibland hamnar jag i en svacka, när jag bara skjuter upp allt. Så gjorde jag med talet, dock gick det ju ganska bra. VG får duga, siktar på MVG till nationella, men med tanke på att jag skrev skiten kvällen innan jag skulle hålla det så nöjer jag mig. Hehe. Nu har jag gjort likadant med naturkunskapen, har prov imorgon, och vem började plugga idag? Jo, jag. Eller ja, plugga och plugga.. Jag har läst mina anteckningar typ två gånger.. Sen har man ju filosofi, religion och svenska kvar för att toppa allt. Åh, kill me.
Men jag ser framåt, efter den här veckan blir det lugnare i skolan (hoppas jag), i november (fredagen den 13) ska jag till Fotomässan i Stockholm + på inspelning av Parlamentet (Snälla, kan det inte vara Johan Glans, André Wikström, Björn Gustavsson och Hasse Brontén som är med då?), och en vecka senare är det premiär för New Moon!! November blir en bra månad tror jag.
Och eftersom Amanda tjatat så mycket bestämde jag mig för att ge True Blood en chans, och vad ska man säga? Jag vet inte.. Den känns lite sådär, om jag ska vara ärlig. Bill verkar vara ganska naiiz, men hon Sookie verkar vara rätt konstig, haha. Dock har jag bara sett första avsnittet, så ska väl dra igenom några fler, innan jag bestämmer mig för vad jag tycker.


Right now.


Ge mig knäck

Jag vet inte vad det beror på, men jag har fått världens sug efter knäck.. Möjligtvis beror det på att det blivit så satans kallt ute. Seriöst, vad hände med sommaren? Och hösten? Det är bara början av oktober, det ska inte vara nollgradigt ute då. Visst, jag gillar vintern, men jag hatar kylan. Det går inte riktigt ihop, men iaf. Hahaha. Det är liksom inte roligt att gå ut och fota när fingrarna domnar bort, if you catch my drift. Och snart hänger väl den där gigantiska julgranen i Gallerian också, den åker upp så fort det blir några minusgrader. Helt sjukt. Och åh, julsånger (som får mig att tänka på hemkunskapslektionerna på Odlarskolan - vår julskinka har rymt tralala), så mysigt :) Nu är det bara snön som fattas, sen har vi värsta december-vädret ju.
Nu har jag skrivit för mycket onödigt här, så jag avslutar såhär:
Peace, love and Twilight!


Finally

Åh, jag blev äntligen klar med mitt tal. Skickade över den till både Jasmin och Mattias för att se vad dem tyckte, så det blir nog bra. Dagen har hur som helst varit väldigt fullspäckad. Först morgonmöte, sen skola till 16, därefter möte (okej, jag ritade mest på Viktors händer, men iaf.. Hehe). Vid 18 drog jag och Viktor på upptäcktsfärd i stan, mucho trevligt, tycker jag :) Vi har typ bestämt något som händer på Halloween också, feting naiizing! :D Jag säger bara Volturi... Det kommer bli bäst! Hur som helst så slutade det med att jag hängde med mot hans hus, och sen stack jag till Lidl och köpte den otroligt goda juicen (haha, jag älskar juice. Finns nästan inget bättre) och sen stack jag hem. Från typ halv 9 har jag jobbat med talet och nu är jag klar. F*n vad skönt det känns. Så nu ska jag belöna mig själv genom att se på nya One Tree Hill-avsnittet, sen sova!


En kändis (typ) i stan!

Haha, idag träffade jag och Therese på Rigo (han från Melodifestivalen och Körslaget. Vem kommer inte ihåg "You - you you you you I've got you"?) här i stan. Vi var ute på vår fotorunda, och sen åker han bara förbi i en bil, haha.

Familjen Hellman har varit belgiska sjörövare

Jag och mamma satt och pratade nyss, så fick jag reda på att vår familj kommer ifrån Belgien. Och på 1600-talet var vår familj tydligen sjörövare (hahah, helt sant tydligen..), och de letade efter någon skatt som aldrig någonsin blivit hittad. Helt sjukt, men väldigt intressant är det. Ska nog be mormor att få låna hem den där boken där allt står imorgon. Och fatta detta, i släkten finns en Adolf, som föddes 1889. Alltså samma år som en annan, väldigt ökänd Adolf. Borde jag bli orolig? Haha.

Här är den äldsta bilden av vår släkt som går att hitta. Den är tagen 1902, och med på den är en tjej som heter Hildur som är exakt 100 år äldre än mig. Coolt!

Barco de los Sueños

Nu tar vi nya tag här! Alla har motgångar någon gång i sitt liv, det gäller bara att jobba framåt, allt blir bra i slutändan. Hur som helst, idag hade vi en kick off för elevrådsrepresentanterna, och den blev så jäkla lyckad! Sjukt många kom, riktigt kul :) Sen fastnade man i styrelserummet med Matilda, Emelie och Amanda för att skriva en artikel (något åt det hållet, ehe) som ska in i skoltidningen. Sen bar det av hemåt, och utanför Yakobs (♥) såg man ju en.. Ja, en person som det var väldigt kul att se! Jimmy vet, hehe ;)

"Ha sido 84 años, y todavía puedo oler la pintura fresca. China nunca había sido utilizado, las hojas que nunca había dormido en Titanic fue llamado Barco de los Sueños, y eso fue todo. Eso era realmente."