I need a change


Isabelle eller Isabella?

Så länge jag kan minnas har jag i stort sett alltid blivit kallad Isabelle av nya människor, oftast från nya lärare. Till slut tröttnade jag på att rätta dem, och av just den anledningen började jag småle för mig själv när jag svarade på ett mejl till min coach och avslutade med att skriva just det: Isabelle. Bra där! Äsch, kärt barn har många namn, eller hur är det man säger det? Hehe. De senaste dagarna har jag iaf uträttat en massa tråkiga saker, som att gå till banken osv. Inte det roligaste direkt, men ja. Har också varit och hälsat på på Eskil två gånger i veckan, kul att träffa folket igen :) Så var det utgång i fredags på Nybron, blev en väldigt rolig kväll! Och som tur är har jag väldigt svårt att bli bakis, annars hade det inte varit roligt att åka och fira min kusin dagen efter, ehe... Väl där blev det väldigt trevligt. Min andra kusin kom med sin fru och barnen, och den yngste är ju bara så underbar! 2årige Erik, så jäkla söt :D


Fina Yasmine! Ser även mosters nya sommarstuga! Så mysig och tomten är enorm, haha.


Fastnade mellan typ 100 såna bilar när vi skulle hem. Vill ha, vill ha, vill ha! :D

Steve Kardynal är klockren!


Baby you're a firework, come on, show 'em what you're worth

Last Friday Night (TGIF)


Peacock


The One That Got Away


Circle The Drain


Teenage Dream


FireworkVärldens gulligaste familj

Har precis kommit hem från Ärla efter att ha firat min moster och hennes man. Trivs väldigt bra därute, otroligt mysigt hus och så är det alltid fullt med folk där. Alltid kul att träffa mina kusiner som jag i stort sett bara träffar någon gång om året. Så fick man ju träffa alla kusiners barn, alla är ju så förbannat jäkla söta :) Albin och lilla Elias som knappt vågar hälsa, sen har vi Elrik som pratar med allt och alla, haha. Så mysigt, jag älskar barn!

Vad ska man göra nu när man kommit hem då? Blir iaf en lugn kväll, helt tömd på energi känner jag. Tror nog jag ska se Torkel i knipa. Hehe, grym film!

Utgång

Snart dags för utgång med fina vänner, men först är det dags för förfest, hoho.
PUSS!


Robert Pattinson drinking game

Okej - ska ni köra det här, använd vatten, annars kommer man må skapligt dåligt efteråt. Testade nyss (med vatten), och jag mår illa som tusan. Så alkoholen vill man nog undvika här, hehe... En varning också, sitt inte för nära datorn vid sista "delen", det finns risker för att man börjar garva ;) Rob har ju en del klockrena miner, och att då dricka samtidigt kan sluta illa, haha! Annars blir det en lugn fredag, eftersom det är fredagen den 13e tar jag det säkra före det osäkra. Nejmen, haha.. Blir nog kanske att se någon film. Funderar över Snabba Cash eller Shutter Island. Men först ska jag lägga mig i badet och läsa the Shining!


The feel good drag
Shark Week

Jag har alltid haft ett intresse av hajar. Jag älskar hajfilmer och dokumentärer, och jag skulle absolut vilja se en på nära håll (dock när man är i en bur, skulle aldrig våga fridyka och stöta på en eller fem... hehe). Skulle inte heller vilja surfa i "hajvänligt" vatten, som killen i videon gör. Man får se hur en ca 3 meter lång vithaj närmar sig, och runt 1,20 får man sig en ganska bra bild av den. Förstår inte hur killen vågade. Hajarna kanske förstod att det var Shark Week..?

"the day before I shot this video, i was SUP surfing with a couple friends and 2 sharks circled us for about 15 minutes. the next day, i decided to go back out at around the same time and take my GO PRO HD HERO camera (gopro.com) mounted on a 10 ft pole and do some exploring.
Sure enough within 5 minutes a 9 ft shark came out of no where and circled twice and slapped his tail on my board before disappearing. then a minute later a 7 ft young juvenile Great White swam circles around me for 12 minutes. It was an unreal experience that I will cherish forever. chuckpattersonsports.com"


Källa

But that's alright, because I love the way you lie.


Övning ger färdighet
Nu var det klipptEmma Watson klippte av håret för några dagar sen, och vilken förändring det blev! Är det bara jag som tycker att hon liknar Twiggy så j*vla mycket nu?

Vamp!


Orginalet


Bare with me, eftersom det var första försöket så tycker jag det iaf blev helt okej :)

r swedish guys all gay or stupid?

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, bara en del av en rolig konversation jag hade tidigare idag. Hehe.. Ahja, har äntligen fått igång min cam, woho. Hittade rätt drivrutiner på nätet så nu funkar den finfint! Och med det säger jag och Felix god natt, ska nog somna framför He's just not that into you eller liknande. Och ja, med tanke på bilden - Jag har fått glasögon! RayBan blev det. Dock är det bara till läsning och sånt. Oh well, natt!


25 things I hate about Facebook


Ett år har gått så fort

Den 2/8 -09 var det Gaga för hela slanten på Grönan. Hennes låtar är så sinnessjukt bra, och hon är bara så mycket bättre live! Smockat med folk, men härligt var det allt :D Många minnen från den dagen, evighetskön till Insane (att köa i nästan två timmar för en karusell är inte det roligaste...hehe) och Ben Affleck-kopian som stod bakom oss i just den kön vilket gjorde att tiden gick lite snabbare, haha.Bildkälla

If I could dream at all, it would be about y'all

Vet inte vad det beror på, men av någon anledning har jag börjat drömma om en massa kändisar, och framför allt skådespelare från en viss ganska känd saga...hehe. Började med Robert och Kristen i en dröm, Cam i en annan, och senast vare herrn på bilden längst till vänster, Kellan. Angående sista drömmen kommer jag aldrig se honom på samma sätt, inte filmen Avatar heller. Ska inte berätta för mycket här, men bra var drömmen iaf, höhö... Och dessa drömmar har utspelat sig på bara några nätter. Inte för att jag klagar, dock ;)


Crushing on Alex Pettyfer

Glöm Rob Pattinson (bara liite), en annan britt har hamnat på min radar! Hehe...
Just gotta love the british accent.
BOW CHICKA WOW WOW ;) :D