100131


TFLN

Do yourself a favor. Texts from last night.
"I got so high last night I cried hysterically for like 5 minutes because i dont have any superpowers."

Jävla fucking cp-Norton!!

Nu på morgonen har både Norton och AVG klassat Spotify som en trojansk häst – en form av virus. Norton och AVG tror att de kan hänga ihop med en release som Spotify gjort i natt men det finns fortfarande inget mer konkret klart ännu. De jobbar på problemet.

Alltså, jag lackar. Norton som annars brukar funka bra (för mig iaf), måste ha liite för känsliga spärrar om en nyrelease gör så att den klassas som ett virus..?

Update: Ah, härligt med ett fungerande (!) Spotify, tack så hemskt mycket för hjälpen, Gustav :)

The Yellow Handkerchief

"It's okay to not be okay."
- Kristen Stewart.

Jag längtar!


I know you feel so rock'n'roll walking next to me on the street

För en gångs skull håller jag inte på att somna på en naturkunskapslektion. Det är ju ganska awesome, har inte ens hunnit gäspa än....haha! Men nu är det faktiskt intressant att jobba, då vi fick välja ämne relativt fritt. Så det blir skönt att slippa alla evighets-genomgångar i några veckor. Sen är det alltid kul att lyssna på när Kyle, Danne och Simon pratar om abort, haha. Eller ja, vet inte hur kul det egentligen är, gissar på att det beror på att jag är så trött. Har ännu inte blivit frisk efter min förkylning/vad-det-nu-var.

Sleepin' with the enemy

Jag vet inte vilken skit det är jag åkt på nu.. Vet bara att det inte är en vanlig förkylning. Orkar inte göra någonting, sover konstant och mår illa. Och på det har man en miljon saker att göra i skolan. Great. Studenten känns otroligt långt bort just nu. Skönt att ha något att se fram emot under tiden iaf :) Som exempelvis i mars så släppa New Moon på dvd. Woho! Vårens höjdpunkt, efter min födelsedag. Eller nej, New Moon är fan bättre än att fylla år, haha! Aja, nu blire film, Sova med fienden, varvat med naturkunskap och historia, efter det blir det att dejta kudden.

En sån där dag

Usch, känner mig helt krasslig idag.. Hängig och allmänt nere. Har så jäkla ont i huvudet att man skulle kunna tro att någon spelar trummor långt där inne.... Haha! Men nej, nu ska jag fanimig gå och hämta chokladkakan mami köpte till mig som tröst (så ibland är det ganska skönt att må dåligt...) och sen glo på Rederiet ♥

Lösenordsskyddat

Detta inlägg är lösenordsskyddat!
Du måste ha lösenord för att kunna läsa.

Idol + Lost = Vampyr?

Satt och småkollade på Let's Dance, när en sak slog mig. Är inte Mattias Andreasson väldigt lik Ian Somerhalder? Jag är ju helt inne i Vampire Diaries, så tanken slog mig direkt, haha.

Vad är konst, om inte detta?

Alltså, det är sjukt att människor kan vara så duktiga på vissa saker. Som att måla barbiedockor. Kolla bara. BARBIE-freaking-DOCKOR! Hur skillad får man bli?
Robert Pattinson
Edward & Bella
Laurent
Kände att jag borde ta med någon som inte är med i Twilight, hehe... Så det fick bli en av världens hetaste män, Johnny Depp! Dock är han en aning hetare i verkligheten. Don't you think?

Ledig!

Idag har varit en skön dag, slapp åka till skolan eftersom vi skulle jobba med projektarbetet hemma. Men sovmorgon kan man absolut inte ta, inte när man har en hund som vill ut huuur tidigt som helst. Har inte hunnit plugga än heller, jag som inte hade tänkt göra något annat idag. Får ta och börja med det nu. Det är ju historia och mediekunskap som är prio ett just nu. Så ja, hörs när jag inte har lust att skjuta mig själv för att jag har så mycket att göra.

Haiti

Funderar på att börja lite på den nya headern nu. Har fixat fram nya bilder, så vi får se om den kommer upp nån gång ikväll! Känner mig inte så jätteinspirerad just nu, men nog kan jag försöka iaf :) Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, skola, projektarbete samt en 'utbildning' där man fick träffa Moa igen! Har ju inte träffats sen vi var i Skövde, så det var kul att ses. Nej, nu ska vi leka lite i Photoshop, sen blir det att plugga.

Och ja - har ni inte hjälpt det katastrofdrabbade Haiti än så tycker jag ni ska göra det. För att skänka 10 kr smsar man "10katastrof" och för att skänka 50 kr skriver man "katastrof" och skickar till 72950. För allvarligt, vem kan inte avvara en ynka tia? Haiti är ett otroligt fattigt land, och kan aldrig ta sig igenom detta utan vår hjälp.

100117

Kom precis in efter en långpromenad med hunden, och nu sitter jag och kollar på Blåsningen. Andreas Lundstedt vare som blev blåst, en synskadad man som liftat med dem till Trosa snodde deras bil och körde rakt in i bla en hel del brevlådor, sen kom Renee Nyberg, utklädd till fågelskrämma. Väldigt underhållande, måste jag säga.

Sen har även min systemkamera kommit! Blev måttligt förvånad när jag kom hem i fredags och hörde att mamma fått sms-avin. Det skulle liksom ta ungefär 10 dagar för den att komma (=fredagen den 22/1), så kom den fredagen innan.

En sak jag är lite konfunderad över är det här med djuren vi har här hemma. Jag tror inte det är en hund och en katt vi har, då hunden låter som en björn och katten låter som en ko....haha! Värsta ladugården här hemma.

Mhmm, Jackson Rathbone in all his glory!

Fanmade Eclipse-trailer. Sju-u-ukt bra!

John-Henry!

När vi var på fotomässan i Älvsjö i november förra året såg vi två killar, som kallar sig 2funny, uppträda. Jag tyckte speciellt att jag kände igen en av killarna, dock kunde jag inte placera honom just då. Men nu hittade jag en video där allt blev klart. Han var med i Talang 2008, haha.

Talang

Fotomässan

Italia, baby!

För någon månad sen fick jag upp ögonen för Stefano Anania, en italiensk kille med en fantastisk röst. Hans videor på youtube är otroliga, man får rysningar direkt. Så ta och lyssna, ni lär inte ångra er!

Stefano Anania - I'll Stand By You

You're invited to my fanta-ta-sy


Hold you in my arms

When you kissed my lips with my mouth so full of questions
My worried mind that you quiet
Place your hands on my face
Close my eyes and say
That love is a poor man's food

100111

Ja, vad ska man säga? Mår rent ut sagt piss, känns som om jag har feber, orkar ingenting. Däckade i sängen så fort jag kom hem med Nellie efter skolan, och vaknade för en halvtimme sen typ - jag som hade tänkt plugga idag.. Har ju prov i mediekunskap imorgon. Får dra igenom allt lite snabbt innan jag lägger mig (mästare på att sova här!) igen.
NU - Läsa på om tryckfrihetsförordningen.

(Och ja, en ny header är påväg. Måste bara fixa bilderna till den!)

10 things I hate about you

I hate the way you talk to me.
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots.
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick.
It even makes me rhyme.
I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh.
Even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around.
And the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you.
Not even close, not even a little bit, not even at all

100108

Alltså, vad är det för satans kyla vi har här? Efter en väldigt mysig fikastund med vänner var det dags att dra sig hemåt. Kan ju säga att efter att ha tagit sig hem från Sylle hade jag ingen känsel i varken händer eller fötter.. Ogillar starkt! Jag kan ta några minusgrader, när man blir sådär mysigt rosig om kinderna. Gränsen går dock när man inte kan känna sina händer längre.

Nej, nu ska jag sluta klaga här. Nu är det helg, och jag är på toppenhumör. Beror kanske på att min älskade Nellie kommer på söndag ♥


Ny bloggdesign på G

Ja, rubriken säger det mesta, hehe. Har tröttnat något rejält på den rosa.. Blir nog en svart den här gången.

Sen ska världens underbaraste Chanel bo hos oss ett tag, wihoo! Är så otroligt glad just nu =D Älskade vovve, snart får du busa med tjockis-terroristen här hemma :)

Var det lov, sa ni?

Just nu ser det ut som något bokmonster typ spytt över hela mitt rum. Det ligger böcker precis överallt. Vilket antagligen beror på att jag började rensa skolböcker och anteckningsblock runt midnatt. Kände att det behövdes. Men utöver de högarna så ligger det en hel drös av universitets- och högskolekataloger framme. Sen (självklart) en massa 'vanliga' böcker, det har gått så långt att allt inte ens får plats i bokhyllan...

Oh well, idag var sista dagen på jobbet! Fy tusan vad skönt det känns, kan jag meddela. Att gå upp så tidigt som jag varit tvungen att göra de senaste veckorna är inte min starka sida. Jag kan ju knappt gå upp när jag ska till skolan, och då går man ju upp några timmar senare...hehe. Nej, nu orkar jag inte vara uppe längre, är så sjukt trött. Avslutar dagen (natten?) med några bra låtar.


L A D Y  G A G A - T E E T H


M A T C H B O X  2 0 - U N W E L L

2010

Shit, mitt senaste inlägg är skrivet förra året (haha min humor ♥), kanske dags att bättra mig lite här!

Mitt nyårsfirande började med käk på Ming, för att sedan dra hem till Jasmin med en massa härliga människor. Det blev god dricka, klädpoker, musik, dans och sen lite mer dans. Allt som allt en förjävla härlig kväll!