Ny familjemedlem!

Den här helgen kommer minst sagt vara fullspäckad. Ska fira Amanda imorn, och innan dess behöver jag ta mig ner på stan för att fixa lite saker. Ska bland annat leta babykläder. Min kusin fick nämligen barn i fredags, och vi ska hälsa på dem på lördag :D Ville dit direkt när jag hörde att hon fött, men tydligen får bara syskonen komma in på BB..? Skitkonstigt, borde inte den berörda i fråga få bestämma vilka som får hälsa på? Vad hände med människans fria vilja? Aja, ska inte börja prata om sånt här, hehe... Kollade iaf lite snabbt på kläder idag efter mitt möte, men hann inte leta ordentligt. Något gulligt (och rosa!) ska nog gå att hitta! Så kul att det kommit en liten flicka till familjen! Har alldeles för många pojkar, hahaha.... Nejmen, på söndag blire att åka till Kungsör för att fira ytterligare en familjemedlem. Så får man träffa världens bästa mormor också :) Efter det ska man fixa en försenad födelsedagspresent också. Haha, alla fyller ju fasiken år just nu... Nej, nu är det dags för Idol, efter det Kenza & Tyra Show! Laterrrr


Ny design på G!

Yes, snart är det dags för en ny design här på bloggen. Behöver lite förändring här alltså. Är i princip klar med den som ska hit, lite småändringar kvar bara. Sen headern såklart. Behöver lite inspiration (och nya bilder) innan jag kan börja knåpa på den.

Nu börjar nedräkningen

Såg precis nya trailern till HP7-1. Man är ju uppväxt med Harry Potter, så självklart är man pepp som tusan på att få se sista boken på "the big screen". Imorn är det 8 veckor till premiären! Vad jag längtar :D


Toblerone på valvakan ;)

Grymt trevligt på valvakan, tänker inte skriva något om SD, utan vi var glada över att det gick så bra för oss! Det blev krogrunda efteråt, Nybron och Bistro. En del badade i fontänen för att fira, men kände att jag inte direkt ville bli sjuk igen, så skippade just den delen av allt firande, haha. Blev en lång natt, behöver jag säga att jag hatade väckarklockan som gick av vid 06,30...?


Åh, vilket härligt gäng det här är! Självklart var det lite Toblerone med också ;) Payback's a bitch!

Kampanjande

Eftersom det är val imorgon har vi kampanjat ordentligt senaste dagarna. Helt slut i benen när man väl kommer hem, vilket blir runt tre på natten. Är det 80-timmars kampanj så är det! Igår talade (för er som missat det) Fredrik Reinfeldt på torget, och så pratade jag och Amanda politik med Sean Banan vid parkeringen mellan biblioteket och gamla teatern innan han skulle in och spela på Harrys.

Nu ska jag iaf käka innan det är dags att ta mig ner till stan igen :D



Bilderna nedan är tagna av Amanda.

Jag var glad.


Nazisterna intog torget. Som tur är blev det inget slagsmål, som förra veckan.


Vi pimpade vår apa.

Äcklad

Vilka svin det finns i världen, som bara är ute efter att göra andra människor illa. Och när det är människor i min omgivning som skadas blir jag bara så jävla mycket argare. Du ska fan få betala för vad du gjort. Tänker inte skriva mer än så, du är inte värd det.

Inspiration från lookbook




Intervjutränar...

Kan inte säga att jag längtar tills måndag. Har nämligen en intervju att gå på. Andra gånger har jag setat på andra sidan, varit den som ställt frågorna. Jag har aldrig varit tvungen att svara på dem. Jag är bokstavligt talat skitnervös just nu. Så efter lunchen idag ska min handledare här på JC (inte klädbutiken, ehe) ha en fejkintervju med mig. Fram tills dess går jag igenom alla papper jag fått av min coach, sen är det bara att hoppas på det bästa :)

(Och ja... Vad jag vill hem just nu. Nya säsongen av Vampire Diaries började igår, vilket innebär att man kan se det online nu! Aaaaah hemhemhem!!!)

Idol

Ikväll är det dags för idol, och som jag längtat! Verkligen ett guilty pleasure. Älskar auditionavsnitten. Ska spana lite extra nu eftersom jag känner några som sökte :) Stod först i kön och myste tydligen med Jihde, haha. Så jag är redo! Ska bli väldigt roligt. Blir nog lite nyponsoppa på det, varit sugen på det hela dagen, ehe...

Aja, här är en bild från när vi var och grillade i Sundbyholm i lördags :D

Förhäxadloggan i grytan, yeha.

Vet inte hur jag lyckades få till den här symbolen när jag skulle laga mat, men ja. Är man skillad så är man. Typ.