Just married

Någon annan som kollade på bröllopet idag? Åh, så fint! Kate hade en fantastisk klänning av Sarah Burton för Alexander McQueen. Stilren, klassisk, perfekt. Jag blir alltid så känslosam under bröllop, några tårar rann faktiskt ner för kinden under cermonin...haha!

Congratulations, William and Kate!2 days done, 998 to go

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig helt tom. Det finns inga ord. Har setat och stirrat på skärmen i en kvart, utan att få fram ett jota. Fy fan, livet är så himla orättvist. Kusin, jag finns här. Det är en lång väg att gå, men lillkillen är stark, ni tar er igenom det här. ♥

The ups and downs of life

Har inte bloggat på nästan en månad, snacka då om att jag blev förvånad när jag ser att ni fortfarande tittar in hit, vad kul! :) Har hänt en del under den här månaden, en del roligt, en del tråkigt. Något kul var bland annat att jag fyllde år för ca 3 veckor sen, firades med vänner på Harrys. Big 20! Har även varit hundvakt då min moster legat på sjukhus. Kul att ha hunden här, tråkigt med sjukhus. Det är inte ens det värsta. Har fått veta att min kusins son antagligen har leukemi (blodcancer)... Lillkillen är bara 3 år gammal :( Usch, så hemskt. Han är ju världens goaste unge. Leukemia, thou art a heartless bitch.

Dagens planer är att dra och handla. Haha, fullt upp alltså. Tidigare har jag varit och tränat (kondition + styrka), läst On the Road och kollat på the big bang theory. BAZINGA!

Bjuder på en bild på min älskling. Han är så nöjd över att slippa hunden, haha.


Team Noel

Som ni antagligen vet vid det här laget är jag ett stort fan av Pretty Little Liars. Och nu är det så att två av skådespelarna (Brendan & Brant- Lucas respektive Noel i serien) Ustream-ade, och jag skrev bara "Hi from Sweden!" och så började han världens samtal, frågade om tiden, hur jag mår och allt. Det var 45 minuter sen nu, och jag sitter fortfarande med världens flin. Så skakar jag också. Kan säga att det tar tid att skriva det här inlägget haha. Alltså aah!! Glad tjej! ÖVERLYCKLIG TJEJ!!