Okej, NU kan jag dö lycklig

Okej. Okej. Okej. Samla dig nu, Bella. :D:D:D:D:D:D Alltså aaaaaaaah ♥


Happy girl

Alltså, detta är stort!!! När min iPod plingade till (som den gör varje gång jag får en mention / meddelande på twitter) var jag inte beredd på något som detta. James Phelps spelar Fred Weasley i Harry Potter, för er som inte vet. :) Alltså aaaah, kan dö lycklig nu. :D:D:D


Dagens

Flera dagar har gått och jag har fortfarande inte lagt in bilderna från i onsdags... Bra Bella! Fan, orkar inteee. Bjussar istället på detta; dagens låt! Nick Cave & The Bad Seeds - O Children. Sjukt bra låt om jag får säga det själv. Tänkte först ta en låt från Marie Antoinette soundtracket, men denna passar nog fler av er. Åh så bra den är! ♥Justja, är det någon av er som testat root beer förut? Det sägs ju att man inte kan beskriva smaken alls, ungefär som med dr pepper. Men jag kan allt jämföra drickan med något! Ni vet tuggummit Jenka? Ungefär så smakar det. Känns såklart konstigt att svälja (no pun intended...) dricka det, något som smakar tuggummi vafan haha. Nu ska jag fortsätta med min filmkväll (Ten Inch Hero avklarad, nu är det HP7p1 som gäller), puss på er!


P3 Musikguiden: Live Sessions @ Radiohuset

Dagen har spenderats i Stockholm tillsammans med fröken T och fröken L, som vi mötte upp mot kvällen. Vi skulle på P3 musikguiden: Live Sessions som gästades utav min favorit Armand Mirpour ( :D ) och Erik Hassle. Otroligt kul! Av alla som var där var ca 5 st killar. Haha. A&E är tjejfavoriter, helt klart. Har en hel del filmer och bilder. Fotade så batteriet tog slut... Och ja, en annan sak. Varje gång jag är i Stockholm ser jag någon känd person. Men alltså... Först (inom loppet av 10-15 min) ser vi Pia Johansson från Parlamentet, en av Fares-bröderna, Federley (politiker) och Cimon från Paradise Hotel. När vi väntade på fröken L såg vi Rigo från Rigo & The Topaz Sound och när vi var på väg mot Östermalm för käk så cyklade en utav Kallur-systrarna förbi. Sen såg vi då Erik Hassle & the one and only - Armand Mirpour på spelningen (duh). Skulle inte förvåna mig om jag glömt någon nu heller. Bilder kommer imorgon.
Nu; Dags för min dejt med John Blund. Ska nog dra igång Titanic (tv-filmen) och somna till den. Om det nu är så smart. Somna till en film om ett skepp som går under..? Äh, jag tar risken!

Just det, blev vinst för Sverige mot Tyskland. YES!!

110501

482 st likes. Det var oväntat... COOLT. Typ. He he he.