Om jag kunde drömma

Det var länge sen jag läste en så bra bok, ja.

23

Hejhopp, imorn är det julafton! Och den ska bara spenderas hemma, som det ser ut just nu. Var och firade hemma hos mormor och Johan i Kungsör idag, eftersom tågen går så pissigt på julafton. Men det var trevligt. Bara jag, mamma, Rosa och mormor och Johan. Och självklart så slutar aldrig Johan att prata, haha. Isabella, kan du någon rolig historia? är ju en fras man hör varje jul :P Lite klappar blidde det också, bla böcker (om jag kunde drömma och när jag hör din röst, plus en gossip girl-bok), parfym och kläder. Äntligen fick jag min nyårsklänning också! Lovely. Jag älskar den :_

Just nu sitter jag också och pratar med Gustav, och ser hip hip hora (H) Yeah.


Sunday,

Idag har jag bakat. Eller ja, bakat och bakat, har gjort marsipanbollar med chokladöverdrag x) Avancerat, haha ^^  Annars har det inte hänt så mycket, badat och läst. Håller på med Stephen Kings Jurtjyrkogården just nu. Får se om ja vågar läsa ut den, haha. Andra som försökt har inte vågat xD

Och svar till Jessica:
Det var inte Elin som signerade filmen, det är Björns. Det blev bara lite konstigt skrivet. Jag skyller på att jag var riktigt trött, haha.

Saturday Night Live

Efter en lång dag så ligger jag här och ser snl, lovely. Speciellt när det är Justin Timberlake som är värden. Det avsnittet är så bra, haha! Iaf så är jag grymt trött, har varit fullt upp idag. Först så åkte jag, Gustav, Veronica, Jasmin och Simon till Näshulta, där vi möttes upp av Tiffany :) Så vi red och umgicks, mycket trevligt :) Måste också säga att jag faktiskt galopperade idag, lite :D Anyway, sen åkte vi hem, och så var jag faktiskt effektiv och städade lite hemma, sen somnade jag x) Sen på kvällen så drog människorna hem till Veronica, då Elin och Sebastian också var där =) Så hade jag, Elin och Veronica klappbyte, fick fotoram av Verro och Björn Gustafssons dvd, som också var signerad, av Elin :D Tack till er båda :D <3
Men nej, nu ska jag byta från snl till greys!
Puss

19/12-08

Har nyss sett torkel i knipa, haha. Den är så härlig, haha. "Man vet aldrig när man kan behöva ett schysst järnrör".
Och nu sitter jag och kollar igenom bilder från avslutningen i nian. Typ hej nostalgi (:
Nejmen, imorn bär det av till Näshulta, ska bli kul :D
Och gissa om kamerabatterierna är på laddning? ;)


he he he

gissa vem som tappat både busskort  och skolleg idag?
första dagen på lovet har börjat bra, kan man säga xD


skööönt

Två lektioner idag, foto och mum.
Foto var slapp, ut och fota, leka i studion, sen frilägga.
Mum, hej jag gjorde ingenting, även om Dan trodde det, haha!
Dra fram ett worddokument och skriva låttexter, tjena. Det kallar jag bra lektioner x)
Plus så har jag skolkatalogen nu också, pilutta er! ;D Nejmen, det var kul, har längtat efter den :) Och jag är med på två bilder, woho.

Imorn är textlektionen inställd, så jag får sovmorgon till halv 12. Om vi inte haft klassråd hade det varit sovmorgon till typ.. Ja, 1 tror jag. Men jag ska inte klaga, halv 12 är bra det med! :) Och efter skolan ska jag med Gustav för han ska köpa julklappar :) Nu ska jag typ, se 2½ män!
Puss

Tredje advent!

Varför är det så att helgerna går så fort, men vardagarna så långsamt? Bläsh. Anyway, just nu sitter jag och ser wallander - hemligheten. Grym film! Det jag ogillar med den är bara att Stefan tar livet av sig, det suger.
Gårdagen spenderades hemma hos Veronica tillsammans med henne (logiskt?), Simon, Sebbe och Gustav :) Såg She's the man, kärlek på den filmen, haha, och sen var det mest chill. Sådär mot slutet var jag på väldigt bra humör, eller vad säger ni? haha ;) Och ärligt, jag skrattade så att det bara kom pipljud ut, hahahah.
Men de va najs :) Och nu tror jag att jag ska nana kudden, är grymt trött!
Pusspusss

Fredag

Inga lektioner idag, underbart. Hade bara tre luciaframträdanden, sen var det bara att kila hem. Det jobbiga var att ta sig upp, eftersom jag var på Raw igår med en drös trevliga människor så kom jag inte i säng förräns klockan var runt halv ett, och sen ska man upp halv fem. Fyra timmars sömn är inte tillräckligt för mig, ja behöver minst tolv, hahah. Det var iaf najs där, Kodjo Akolor körde stand-up. Riktigt kul kan jag säga, haha :D

Och ikväll var jag, Veronica och Simon hemma hos Gustav och bastade lite (lite och lite, typ 1½-2 timmar hahah) och bara chillade! Såg även idol-finalen, och det var ju sådär lagom underbart att Kevin vann! Honom har jag hållt på hela tiden:) Honom och Yazmina. Anyway, nu sitter jag här och gäspar, är grymt trött! Så jag ska väl sova lite nu känns det som.
PUSS

Hot 'N Cold

Det har varit dåligt med uppdatering senaste dagarna, sorry! Men har inte mått så bra, och har inte setat vid någon dator så mycket. Anyway, lördagen spenderades hemma hos Gustav, vilket var mycket trevligt :D Vi hyrde All the boys love Mandy Lane, och jag trodde den skulle vara bra, men nej. Den var bara seg, och alla typ hackade på mig :( Haha! Men vi hade kul ändå ;) Och nu sitter jag uppe i fotosalen, håller på och fixar med lite bilder. Så är det buffertdag, så man kan åka hem om typ 1 timme, det är najs :) Får se om jag klarar att gå på genrepet i aulan idag, men jag tvivlar på't. När jag kommer hem ska jag också tjata lite på mamma om att få köpa Om jag kunde drömma, vill så gärna läsa den! Sen var det någon annan bok jag såg, typ Dödsscenen tror ja den hette. Verkade också jäkligt bra! Men just nu så har jag ju en bok som jag läser, bara det att det inte kommer vara långvarigt. När jag väl börjat läsa en bok så kan jag sitta i evigheter bara för att de är så bra! Men men, nu ska jag fortsätta frilägga lite bilder!

Jag tycker den här bilden är väldigt passande, för Therese älskar ju fåglar, haha ;)

PUSS


footoo

Det är en halvtimme tills vi slutar, och jag har absolut ingenting att göra. Jag är redan färdig med powerpoint-inlämningen, och jag har redan redigerat en massa fria bilder. Så nu sitter jag mest och, ja, sitter. Hahah. Men nej, nu ska jag sluta med att säga, HELG - WOHO!

Bra start, ja.

Dagen har börjat bra. Gick upp i tid och behövde inte stressa, underbart! Och nu är det svenska, yeah. Inte det roligaste ämnet som finns men det flyter på, typ. Snart slutar vi, och då ska jag åka hem och chilla, sen tillbaka till school.

Och gissa vilka som hade värsta moment i bussen i morse? :D

Foto

Sitter på foto nu, och har inte så mycket att göra. Har precis redigerat klart mina bilder och gjort färdigt allt i powerpoint, och nu har jag nada att göra. Och om 20 minuter äre lunch, sen är det segt ända fram till kören.

Om 3 veckor är det julafton! :D


Inte illa!

Dagen började ju sådär, feber och förkylning, då vill man inte gärna till skolan! Men när man måste gå till inriktningen så måste man^^ Den har iaf gått över någorlunda. Febern alltså. Förkyld är jag fortfarande, det var helt galet vad jag inte kunde prata när jag satt med Nina och Viktor. Hej täppt liksom. Underbart att man har genrep imorn då med xD Det finns ju inget bättre än att sjunga när man är förkyld, haha.

Och vem gick förbi mig typ 6 gånger i matsalen idag? Vem var det som kom i G-huset när jag satt och väntade på att mumen skulle börja? WOHOOOO :D Ja blidde glad, mycket glad :D
Och bussresan hem var inte fy skam heller;)

Naj, nu ska jag typ sova, ska upp tidigt imorn!
Puss!