Love story

You'll be the prince, and I'll be the princess.
It's a love story, baby just say yes.

(Nu ska jag återgå till The Duchess)

Everywhere you go - Perfection

Klockan är tio i fyra, och jag är knappt trött alls. Dessutom är jag i Skiftinge. Så tänker jag att det inte var såå smart att dricka den där koppen med kaffe, inte runt midnatt iaf... Hehe. Och världens sötaste hund (okej, en av dem sötaste) ligger några meter bort och drömmer, haha hon är så gullig! Anyways, imorn, eller ja, senare idag, så drar vi iväg till Sundbyholm, ska bli najs :) Lite mindre najs att en annan person ska vara där då....en person jag absolut inte vill träffa.. Men innan dess måste jag till Maxi för att tanka på mobilen, paniiiiiiik! Haha.

Och nu började en viss låt spelas, vilket får 
mig att tänka på världens finaste kille ♥
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe, without you it's lonely
Somebody's me

"Det står treeeee treee, vad händer?!?!?!?!?"

Det står mellan Sverige och England. Det är ett fullsatt Ullevi i Göteborg. Efter första halvlek står det 3-0. Till England. Det enda jag kunde tänka var att nu krävs ett mirakel för att vi ska hinna ikapp. Vad händer i andra halvlek? Vi kommer ikapp. Första målet gör Berg (som är min nya hjälte, hehe), det andra gör Toivonen. När det är ungefär 10 minuter kvar av andra halvlek så gör Berg mål igen! Så jävla nice, kommentatorerna skriker så att rösterna skär sig.
TREEEE TREEEEEEEEE!!!!!! VI ÄR IKAPP, VAD ÄR DET SOM HÄNDER? VAAAAAAAAAAAAAH.
Hahah, det var underbart! Så det blev tilläggstid, 2 x 15 min, och det står fortfarande 3-3. Då blir det alltså straffar. 5 chanser var, och båda lagen sätter 4 av 5. Då kör dem ju bara på, en från varje lag får köra, tills ett lag missar en. Det gjorde Sverige. Fyfan. Det var inte kul. Ja typ lackade världens här hemma hahaha. Det är inte bra att komma in i sånt här för mycket....

Sen kan jag meddela att jag kan typ inte gå in på Sveaplan längre, jag blir ju fan förföljd hahahaha ;p Lite jobbigt äre, haha. Förra gången jag var där hände det, och likaså idag.. Och så är det något med att jag ska träffa på lärare där, förra gången vare bästa Hazel, och idag vare Danne Allard, haha. Känns som om ja nästan träffar lärare oftare på loven än i skolan (y)


King of Pop

Så tragiskt att dö vid 50 års ålder.
De har spelat hans musik hela dagen på radion,
något jag gissar att hela världen gör idag....
En sån talang, han kommer bli riktigt saknad,
och hans musik kommer leva vidare i många år.
R.I.P



Sen så har jag bara en sak till att skriva om. Den här videon är så sjukt bra! Hittade den
twilightnews, och den är så mycket bättre än den officiella trailern.


That's deep, man.


Två år...

...och vad jag har längtat! Nu, äntligen så kommer den! Jag smörade för mami (eftersom jag lever på existensminimum den här sommaren) om att jag bara måste få gå på den, på premiären. Har man gjort det med de första fem så får man ju inte bryta traditionen.. Hehe ;) Det är ju bara den här och New Moon man verkligen ser fram emot under bioåret, och det är fortfarande ett halvår (okej, fem månader...) tills den sistnämnda har premiär. Så jag får nöja mig med den här under tiden!

Superstar! Where you from? How's it going?

Nu är jag inte rödhårig längre!

Att låtar kan beröra så

Nyss lyssnade jag på Ronan Keating - When you say nothing at all, och tårarna började bara rinna. Haha. Texten stämmer in så otroligt väl. Nu är det så att det var evigheter sen jag lyssnade på den här låten, och nu, ja...
Anyway, det här är det som stämmer in till 100%
 
Without saying a word,
You can light up the dark

Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me

You say it best
When you say
Nothing at all

Try as they may
They could never define
What's been said
Between your
Heart and mine


Allt är så jävla bra. Förutom Italiens försvar då...

Jag har nog aldrig varit såhär trött förut. Eller jo, det har jag nog. Men riktigt trött är jag, har varit det hela dagen. Så jag har mest tagit det lugnt hemma, gick ut på en promenad innan fotbollen började. Och vad Italien spelar dåligt, suck. Jag som hejade på dem. Med 40 minuter kvar av matchen så står det 3-0 till Brasilien, varav Italien gjorde ett självmål. Bra, skitbra. Jaja, nu ska jag återgå till matchen, sen ska jag se klart Supersugen. Haha.

Inhale, exhale

Hur var det nu man andades? Jag har nästan glömt bort det.
Frasen You take my breath away har fått en helt ny innebörd.
(Föresten, roligt ord, andades. Ser skitkul ut ju.)

Lady GaGa + Alexander Skarsgård

Den här låten har jag gått runt och trallat på hela dagen.
Diggar att Alex Skarsgård är med, och att de pratar svenska i början. Låter alltid hur kul som helst när en amerikan ska prata svenska, haha. Så fort jag ser herr Skarsgård börjar jag tänka på när jag cyklade förbi honom borta vid hydrotrim, och jag kollar väl liite för länge på honom, för när jag tittar framåt igen märker jag att jag är hur nära som helst till att köra rakt ner i ån, hahah. Ett roligt minne, iaf.


Clothes over Bro's

Klockan 08.30 blev jag väckt av mamma. Förbannad och morgontrött som jag är skriker om att jag vill sova, inte bli väckt så tidigt. När förslaget om att åka till Västerås uppkom blev jag genast lite piggare och gladare, haha. Så jag har införkaffat en studentklänning (om jag inte hittar några fler under året då, vilket jag lär göra. Hahah!), ett par chinos och en tröja, alla är från MQ. Sen köpte jag även med mig en bok som jag ska börja läsa på ikväll, tror jag. Jag var pank redan innan vi åkte, därför är det bra att ha med en plånbok i form av mamma, haha. Sen bar det av till sveaplan för att köpa lite balsam och grejs. Vad händer då?! Jo, en som jobbar där skrev sitt nummer på en lapp och gav mig den! Hahah, det värsta är ju att två av mina grannar jobbar där. Bara de inte berättar för honom var jag bor.. Jag får prata med W om det.


Ödet.

Hahahahah hur stor är chansen?!
Nyss skulle jag översätta en liten text.
Sen tryckte jag bara in några knappar och kollade vad det betydde.
Buss. Det är ödet.

Believe that dreams come true every day. Because they do.

Att humör kan skifta så otroligt mycket bara på en dag. Igår var jag hur glad som helst, gick runt och log hela tiden, haha. Även om allt inte gick som planerat *sadface* så blev dagen ganska lyckad ändå. Och idag har jag känt mig helt nere, av någon anledning. Men vissa dagar är ju så. Vissa dagar är allt grått, och vissa är allt rosa och fluffigt. Dagen var grå idag. Nu ska jag spela Sims 3 och drömma mig bort till en rosa och fluffig värld. Tjabba!


En bild säger mer än tusen ord

Braja. Fylla. För stark mat. Veronica Maggio.
Bra musik. Dåligt väder. Underhållning.
Härliga människor. Bra helg.
(Och hej jag behöver en ny kamera. Skärpan sucks.)


Lika seg som en sengångare

Jag är så ofattbart trött just nu. En viss persons söta sms höll mig uppe en aning för länge, hehe. Jag kommer sakna min favoritman hur mycket som helst! Nu ska jag iaf byta om, se till så allt är packat och sticka, blir nog frukost från pressbyrån eller något, haha. Hörs på söndag!

You had me at hello

Vilken bra dag jag har haft! Jag vaknar av telefonen, lite mindre bra, vilket har gjort att jag varit sjukt trött, men jag åker ner till stan och möter upp mami, så går vi till 3 för att köpa nytt kort. När det är gjort visar det sig att det var fel på kortet, så vi fick byta. Liiiiite synd, hade haft värsta enkla numret. 076-3112525, inte så svårt att komma ihåg, right? Men nej, det blir ett svårare nummer, hahah (och gissa vad det första jag gjorde när jag laddat på kortet var? ;)). Sen gick vi runt lite mer, och jag fick ett par nya jeans! Lycka! Dock får jag vänta med att använda dem, vita jeans på festival? Jag tror inte det. Jag och Emelie drar hur som helst imorn, och kommer hem natten till söndag. Kommer nog bli nice alltså!

You say hello - inside i'm screaming "I love you!"
Så jävla passande, så jävla rätt.

Twilight ftw

Hahah vad fan är grejen? Kollade precis msn, och ser att sju pers har som personligt meddelande "kollar på twilight". Så har jag precis sett halva filmen jag med x) Passande. Kommer nog bli en riktig uppesittarkväll nu, efter x antal koppar te. Jag kan säga såhär, för ungefär 12 timmar sen hade jag druckit 9 koppar... Men vad gör man inte för att lindra en förkylning, right?

JAG VILL JAG VILL JAG VILL!


Nån som är villig att sponsra med ungefär 3300 spänn? (a)


Sommarförkylning, puss

Jag har åkt på världens jobbigaste sak. Sommarförkylning. Sitter här med täppt näsa, jag hör typ ingenting och jag nyser konstant. Kul. Men det hindrar inte mig, imorn blir det (antagligen, annars får jag vänta tills på torsdag - suck...) till att åka ner på stan för att köpa ett kontantkort, jag kommer dö utan min mobil, om bara någon timme kommer den sluta funka. *Sadface* Nu hör jag introt till Sex and the city, så nu ska jag bänka mig framför tvn - TJABBA!


Flaggstång

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!!!
Mamma kan inte göra någonting rätt, tack vare henne så missade jag det där jävla samtalet från Djurens rätt. "Jag hör om telefonen ringer" Jovisst, skaffa hörapparat jävla kärring ! Sen kommer inte mobilen fungera efter idag heller. Kul. Skitkul. Where the action is - utan mobil. Jag är så arg att jag skakar. AAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!
Jävla fittdag.

090609

"the juice place where they're all happy"

Media is the shit

I tidigare blogginlägg nämnde jag killen som spelade Tsatsiki, Samuel Haus. Nu har jag fått reda på att han går media, sweet. Har man koll så har man, hahaha!

I taket lyser stjärnorna

- Den luktar typ som sån där äcklig fransk ost som smakar bajs.
Han som spelar Tsatsiki har även vuxit till sig och blivit snygg :o hahah!

SNYGGT!

Ara Guler


Serkan Gûnes

Bara jag som börjar tänka på Lejonkungen av den här bilden?





Serkan Gûnes och Ara Guler är nog mina två favoritfotografer.
Så talangfulla. Jag vill också kunna ta så snygga bilder, haha.


Änglalik

Det är konstigt att jag är så trött som jag är. Efter cirkus 16 timmars sömn (!) så är jag fortfarande trött! Mamma väckte mig vid halv 6, eftersom vi skulle iväg och rösta. Nu har jag varit vaken i snart 7 timmar, och jag är så otroligt trött.. Hur som helst, igår var det ju studenten, där man hade hand om studentfotograferingen. Och alla var så fina ! Jave gjorde ett bra val att vara nykter, snubben får ju en bil för det.. När allt var klart i skolan stack jag och Emelie för att käka (30 min i kö på donken, kul...) sen stack vi och kollade när alla åkte runt på flaken, och man var ju inte liiite avis.. Om ett år, om ett år... Sen hade jag tänkt åka hem, men då ringer mami och påminner om att min kära kusin skulle uppträda på stan om en timme, så det blev att stanna kvar tills han kört sitt. Åh, jag känner mig värsta stolt över honom, haha. Man hade ju sådär lagom ont i fötterna efter gårdagen, kan jag inflika.

- Borde du inte söka in till Idol? Då blir du verkligen uppmärksammad, haha.
- Haha, nej.
- Det blir väl kul, sjunga schlager. Vad sägs om det, Geff?
- FY FAN.


En dator som pratar

Jag sitter och pratar med Anders, har ingen musik igång för att tvn står på. Sen börjar datorn plötsligt låta, det är två människor som pratar med varann. Weird, tänker jag, och dubbelkollar så att jag inte har vlc eller något program öppet. Nada. Sen kommer världens skrik, och typ ett slafsljud. Hoppade till som fan. Nu vågar jag inte ha något ljud på datan alls. Fan läskigt, haha.
Sen så hade jag nyss världens konstigaste konversation.


Lovet har börjat bra !

Edward to Bella:
- Everything about me invites you in. My face, my voice - even my smell.

Att det kan stämma så bra, det är otroligt, haha. Damn, i'm hooked.


En veckas abstinens är lugnad.

Every time we meet
I skip a heartbeat ♥


Kanada vare, eller?

Ska snart sova, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan min dejt med kudden börjar! Har haft världens problem med val av kläder till imorn, det ska ju bli skitväder. Så för första gången i mitt liv kör jag på jeans till avslutningen. Känns lite sådär, men jag tänker mig en Peyton Sawyer-aktig klädsel, och självklart så lockar jag håret för att få den fullständiga looken, haha!

(Dagen bjöd på Oh hot damn x 2!)

Eminem & Aladdin


Diggarn!


Jag försöker, men hur fan ska jag lyckas att förstå detta?
För tillfället kan jag bara säga ursäkta och engelska.
Men lita på mig, jag SKA lära mig, hähä.

The big bang theory - TYP BÄST!


En av de bästa serierna jag någonsin sett (Och jag har sett måånga! Det vet Anders ;))!

Korta meningar <3

Idag ringde mobilen. Jag hann inte svara. Så jag ringde upp. Det var Benny Andersson. Nu ska jag till Where the action is 12-13 juni! Hoppas man hinner se Duffy!


..

God was there to pass me
You, my love


Ska jag?



Mitt hår behöver ju färgas, som jag tidigare nämnt.
Funderar över att färga det sådär. Puss eller fis?

OME(J)

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


GE MIG 20 NOVEMBER TYP NU?!
Robert utan tröja, Taylor utan tröja. Grr!