Some day, when I'm awfully low, when the world is cold, I will feel a glow just thinking of you




Prom

It's prom night ladies and gents! Självklart ska man dit, ska hjälpa fotograferna och så. Ska bli så kul att se hur fina alla kommer vara! Passande att jag såg Prom Night igår också... Får ju hoppas att handlingen i filmen inte kommer utspela sig på balen ikväll, om man säger så ;) Amanda ringde mig igår och sa att vi skulle bli upphämtade i en svart skåpbil... Ska vi till balen eller ska vi bli kidnappade? Hahaha. Aja, nu ska jag fixa mig och sen dra mig mot tågstationen där vi ska bli upphämtade.

Kristen Stewart & Taylor Lautner till Stockholm i juni!

Alltså aaaah!!! :D Vem åker med mig till huvudstaden vavava?? :D :D :D


Onödigt inlägg

Ska börja med att säga att det här inlägget är så otroligt onödigt att ni inte ens behöver bry er om att fortsätta läsa, haha... Men de senaste veckorna har varit så hektiska att jag knappt sovit ordentligt alls. Är därav trött hela tiden. Någon fritid har man knappt heller. Det är bara plugg, plugg och sen lite mer plugg. Med tanke på att betygen ska vara satta den 2/6 är man sådär lagom stressad. Känns som om jag aldrig kommer bli klar. Har dessutom tre saker i naturkunskapen som tynger mig något otroligt. Och historian ska vi inte tala om. Böh, jag vill bara att skiten ska vara över nununu! Det är ju iaf positivt att det händer något roligt varje vecka. Idag (eller ja, tekniskt sett igår) fyller mami år, Eurovision semifinaler + final denna veckan. Nästa vecka är det Mediepriset (en gala på skolan för oss som är lite bättre än alla andra. Typ. Höhöhö) och på lördagen är det en vecka till Stu-freaking-denten!!!

Droppen som fick bägaren att rinna över

Varför göra en facebooksida om Greveholm och sedan bara göra reklam för Kosmos? Jag blev någorlunda irriterad och skrev inlägget nedan. När Emelie fick höra det jag skrivit blev det mycket skratt må jag lova, haha. Fast iofs så är det alltid mycket skratt i skolans bästa rum!


Just a small town girl, living in a lonely world


Why don't you take a picture? It'll last longer.

Åh, köpte världens finaste skor idag, är helt lyrisk över dem, hahaha! De ska då användas till studenten. Så tre veckor får jag allt hålla mig... Hehe. Gick runt med bankomaten idag (mami), vilket gjorde att jag bara behövde betala hälften. Score! Så nu är jag i stort sett klar med saker till dagen med stort D. Känns skönt. Då är det bara intensivplugg under veckan som kommer dårå, man känner sig ju sådär lagom stressad pga att betygen ska vara satta om lite mer än en vecka...

Äeh, nu ska jag somna framför ett avsnitt av Vänner, så man är pigg till imorn. Vi får nämligen finbesök :)



Oh we got 'em going crazy
Maybe cuz we're so amazing
You hate me cuz i'm everything you ever wanted to be
Prima J – Rockstar

Nelly

Mi lajki, me wanti.

New tattoo


Tatuering

Onsdag 19/5, 07:56

Jag var otroligt nervös när jag låste cykeln utanför Blue Lotus och ville bara cykla hem och sova, haha. På något sätt tog jag mig in och fick träffa Andreas, bestämma storlek på motivet och lite sånt. Sedan var det bara att sätta sig och se på när han fixade allt. Färg, vaselin, en nål... Trodde nästan att jag skulle svimma när jag såg hur fort nålen rörde sig. Men det var faktiskt inte så farligt, trodde det skulle kännas mer. Var över väldigt snabbt. Han berättade att en del vrider sig fram och tillbaka för att de har så ont. Hahaha. Tur att det inte var så för mig. Är hur som helst väldigt nöjd med resultatet! Men ja, eftersom min kamera inte ville samarbeta med mig idag har jag tagit en mobilbild, men har inte lagt in den än. Så det är bara att kika tillbaka lite senare, så ligger den nog uppe här! :)

Flickan med draktatueringen...?

Snubblade förbi den här bilden nyss. Och ja... Översättningen är ju lite halvmysko måste jag säga. Hur får man Män som hatar kvinnor till The girl with the dragon tattoo?


Rödvin, kattgymnast och polisbilar

Igår kväll gick jag till Grappa med några vänner, det var så obeskrivligt skönt att sitta på uteserveringen med en drink och massa sooool! Igår kändes det verkligen som sommar! Idag var det däremot mulet och typ +12... Svenskt väder! ♥ Men ja, Grappa var fullsmockat, och då blev man bokstavligt talat dränkt i vin, haha. Rödvin dessutom. Min första tanke var att mina kläder var förstörda, men eftersom de var relativt mörka syns det inte, tack och lov! Bara några droppar på min vita stickade tröja, men det var ju inget större :) Fick gå runt och lukta alkis en kväll ;) Sen blev det en långpromenad, hamnade tillslut borta vid Balsta. Sen hamnade vi vid Ica Ekängen, handlade lite gottis och gick. Ungefär fem minuter efter att vi gått ut därifrån kommer en polisbil med en jävla fart och hade blåljusen på och svängde in dit. Kort därefter kom ännu en polisbil med blåljus, som körde ännu snabbare. Efter det kom två ambulanser... Tur att vi gick därifrån när vi gjorde, känns det som :o När jag lämnat mina vänner och ska dra mig hemåt träffar jag på en übergullig katt (hej jag älskar djur) och självklart var jag tvungen att klappa den. Direkt efter att jag gjort det började den göra massa kullerbyttor, hur gulligt som helst! En kattgymnast, haha :D Sån obeskrivligt gullig liten sak. Synd att man inte hann fånga det hela på video, det hade varit något! Men nej, kanske dags att dejta herr John Blund snart?

I left my head and my heart on the dancefloor


Emma Watson














Music

Your Love's A Drug

Stolen

STARSTRUKK

Giving Up

Wisemen

100513

Kvällen igår var såå grym! Jäklar vilket drag det var. Körde på röda läppar trots allt, och det var nog ett bra val ;D Blev inga bilder, förutom de apbra från Verros mobil, haha! Kvällen kan summeras ungefär såhär: slagsmål, poliser, fyllecell, en strippande Peter Siepen och sist men inte minst: t-shirts & vita tröjan ;) Sjukt rolig kväll blev det. Idag har det inte hänt så mycket, var och handlade med mamma. Mer om det ska vi inte prata om....hjälp liksom. Haha. Annars händer nog inte så mycket mer idag. Ska iväg och sola med Verro när hon slutat jobbet, sen blir det väl att plugga.


Right now.

Tonight's gonna be a good, good night!

Ikväll blir det att parta loss med bästa Veronica! Ska snart dra mig till konsum för att införskaffa lite saker till drinkarna som ska göras ;) Sen blir det partyparty. Mhm, jag är på ett bra humör idag! Bilder kommer nog senare, är helt ofixad just nu. Funderar på röda läppar ikväll. Får se hur det blir. Mottot för ikväll: Borta bra, men helväck bäst. Höhöhöhöhö. Nej, skämt åsido. Laterz ladies and gents!

Skull


Helgen som varit

Den här helgen har gått så sjukt fort. I fredags spenderade jag kvällen i kära vänners sällskap, det blev årets första Slagsta-glass (eller räknas det ens om man tar något annat än en snäcka...?) och sedan film hos Jasmin. Avatar. Dock blev det bara halva filmen, var så sjukt trött. Så på lördagen blev det att se om den, och jag är kär. Så otroligt bra film! Var lite tveksam i början, dels för att det är James Cameron som regisserat, hur ska man kunna mäta sig med Titanic liksom? Och dels för att det handlade om gigantiska blå "människor", är inte så jätteförtjust i sci-fi och sånt, men denna var otroligt bra! Tidigare på dagen var jag på stan med mami också, hon skulle köpa en ny mobil. När vi väl var nere ångrade hon sig, och det slutade med att jag köpte ännu en studentklänning och två ringar. Klänningen kommer jag hålla för mig själv, men ringarna visar jag upp här senare! :) Ah, så snygga att jag nästan avlider. Sedan så har vi söndagen kvar. Har i stort sett bara legat i sängen, mått ganska asdåligt. Vet inte vad det är, känns som feber fast ändå inte... Masade mig iväg och solade med Verro iaf, och ja... Nog har man fått färg, haha. Nu har jag lite ångest över att jag inte förberett min presentation alls, så det kanske är bäst att sätta igång. Blir nog ingen sömn i natt heller. Så ja.. Later!

Vampire Diaries

Alltså, åh. Vilken fantastisk serie. De som känner mig vet att jag är lite av en seriejunkie, men denna är något speciellt. Jag är beroende, den är så otroligt bra! Såg precis senaste avsnittet och ja... L to the O to the V to the E to the ! Sedan är ju Damon sådär lagom dreamy också, mhm. Suger dock att säsongen är i stort sett slut... Hur ska jag klara en hel sommar innan tvåan kör igång?


100507

Har haft en helt okej dag. En lektion på 45 minuter, vilket är så jäkla värt en fredag! Ännu bättre med tanke på att jag är ledig två fredagar framöver också, mhm! Vet inte vad det är för sabla storm som kommit hit dock? Var och handlade med Emelie på Rimi när vi slutat, och vägen hem var ju minst sagt....blåsig. Det är illa om man inte kan ta sig framåt på en cykel (i nerförsbacke!) när det blåser. Och när jag stannade till och gick av cykeln höll jag på att blåsa omkull! Nog för att jag är rätt klantig och kan ramla på plana ytor, men att blåsa omkull? Vafan? Haha...

Och Verro, det blir inge DP på onsdag. Det blir fängelse istället. Hahahaha ;D


Redigering och födelsedag

Dagarna som gått har spenderats i skolböckerna och framför photoshop. Det är mycket nu i slutet. Det lär fortsätta så några dagar framöver, men snart lugnar det ner sig (tack och lov). Har blivit klar med utställningen nu i varje fall. Har grym prestationsångest, alla i fotoklassen är ju så otroligt duktiga! Annars då? Det har inte hänt så mycket, var och spelade basket på Tunafors igår, grymt kul! Turisten var även där ett tag ;) Och idag har man varit och solat samt cyklat till öb. Sedan får vi inte glömma att jag har pluggat, pluggat och sen pluggat lite mer. Ah, good times!

Och ja, märkte precis att det är fredag nu, vilket innebär att min käre vän Alexander fyller år, grattis pårej! :)

Domedagen?

Alltså, varför skrämmer jag upp mig själv genom att klicka mig fram till klipp som detta? Apläskigt är vad det är. Jag tror ju på domedagen och att se sånt här skrämmer skiten ur mig. Fy. Speciellt nu när vulkanen på Island har bråkat så mycket...


Mitt sociala liv är ett minne blott


Chain Letter


Berget av uppgifter bara växer och växer...

Igår var det exakt 6 veckor till dagen med stort D. Eller S om man ska vara korrekt. Studenten. Det känns jäkligt skönt att sluta gymnasiet, är sådär lagom skoltrött efter 12 år. Kollar jag sedan på min att göra-lista får jag en smärre panikattack. Jag har 13 olika uppgifter att göra i nuläget. Har än så länge betat av två...haha! Den tredje, utställningen, är i stort sett klar (Jimmy, jag hinner verkligen inte fota idag :( måste plugga tills sängen kallar... Hoppas du förstår. :)). Nej, bara att ta tummen ur röven och köra igång igen. Det är såå kul att gå i trean, mhm!