Ur so gay, and you don't even like boys

Det borde vara straff på att börja väsnas innan klockan 12 på en lördag. Och vem börjar baka redan klockan 8? Min mamma. Lussebullar. Visst, det är mums, men när någon står och hamrar mot saffranet (eller vad man nu ska säga) en jävla lång tid, då är det omöjligt att kunna somna om igen. Hur som helst så åkte vi ner på stan när klockan närmade sig halv 11, och nu har jag köpt alla julklappar! Skönt att ha det avklarat :D

För övrig så håller jag på att gå in mina inte så jättenya skor. Eftersom det är 12 cm klack så är det nog bäst att gå runt här hemma i dem innan jag går ut (; Annars blir det bara ajajaj, och det är inte bra, haha. Men nej, nu ska jag gå och göra något (inte så) nödvändigt.

xoxo

A HALLELUJAH MOMENT

YESYESYES!!
Kevin och Robin sitter säkert, WOHO!
OCH JOHAN PALM ÄR UTE.
Tänk så underbart!

Yää

"Varför står vi, en stockholmare, en skåning och en från Malta här och pratar norrländska?"
Jhide är bra han ;D


Hot'N Cold

Det går inte så bra med svenskan för tillfället. Och jag tror faktiskt ingen jobbar, haha. Kan bero på att det är skittråkigt, haha. Anyway, det är tio minuter kvar av svenskan, sen har vi rast i en halvtimme, sen är det genrep ett tag, och efter det är det adventskonsert i Fors kyrka kl 13.00. Kom, kom!

Nej, nu slutar vi snart, och jag har inget mer att skriva.
PEACE

Thursday

Badhuset på idrotten idag, massa bra. Älskar att simma :_ Annars har det varit rätt slappt, psykologin var ju inte så effektiv. Jag, Cattis och My satt bara och pratade, haha (a) Måste också säga att Cattis var riktigt snabb, innan vi skulle till Bauer så ville hon käka på donken. Tio minuter innan vi skulle vara där fick hon maten, och fem minuter senare var hon klar, haha. Duktigt (Y) Senare på eftermiddagen stod jag, Jimmy, Viktor och Gustav utanför Centrum och väntade på bussen. Så pratar Viktor och Gustav om massa tråkiga saker (eller vad säger du Jimmy? ;)) som man inte alls hängde med i, haha.
Vad är det för skillnad mellan en data och en dator?
- De stavas olika!
Hahaha, det stämmer ju (a)

Och imorn är det genrep hela dagen, och sen är det adventskonsert i Fors! Grejt, ska bli riktigt kul! Längtar ;D
Nu ska jag se Vänner och vila
PUSS


Ge mig helg!

Svenska. Medeltiden. Tråkigt.

Jag har ont i både huvudet och magen, jag vill bara hem. Men jag vill ju vara med på kören, så det är bara att stå ut. Har mått dåligt hela dagen, men var tvungen att gå på foto, sen är det ju inte bra att missa kören, måste få in alla låtar inför Luciatablån. Men det är kul! Bara det att jag knappt hör några altare sjunga. VÄLDIGT irriterande. Visst att man kan vara osäker, men ändå. Jag hör bara mig själv. Helg skulle sitta riktigt bra just nu. Eller typ, ett friår skulle sitta riktigt bra, hahah. Anywho, det gick rätt bra på genrepet igår. Låtarna sitter och allt är najs, haha. Men nej, nu ska jag sticka till bussen och åka hem. Äntligen!


kent <3

kent är bra, så är det bara.
kent är bäst, sådäså!
fick superfint armband av viktor idag, hahah.
tacktack!

SURPRICE

Hasse Aro ska vara med i Let's Dance. HAHAHA
Det kommer bli väldigt intressant. Om åtta veckor drar det igång.
Är det bara jag som längtar efter att se det här?

Bra journalistik?

Det är larvigt hur dåligt skriven den här artikeln är.
Bra att blanda två olika artiklar i en.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article3795989.ab

Text

Journalistik, vi ska göra en enkät. Tanken är att vi skulle ut på stan, en timme innan alla affärer öppnar. Det är ju skitbra, man hittar säkert jättemånga människor att intervjua, haha. Så vi får ta det lugnt, läsa tidningar och så tills typ kvar över tio. Sköönt, jag är alldeles för trött för att gå ut :P

Vid 13 ska jag iväg till NTI också, sen vid 15 måste jag och Matilda dra till Fors. Genrep inför fredag, ska bli najs. Egentligen skulle det på NTI hålla på tills 17, men vi måste vara med på genrepet. Vi hinner vara där ett tag iaf.
Nu ska jag kolla aftonbladet, puss.

Sjukmåndag

Idag blev det ingen skola, hade så jäkla ont i magen. Så jag har typ legat och sovit hela dagen. Nu är det iaf lite bättre, så har passat på att träna lite^^ Ikväll blir det nog att sova tidigt, väldigt trött. Ska nog se någon film, vet bara inte vilken:P

Anyway, imorn är det bara en lektion för mig, text. Skönt! På eftermiddagen ska jag vara på NTI, och efter det ska jag på genrep i Fors. Ska bli najs :D För övrigt så har jag inte så mycket att säga, såå..

Farväl

Idol

Idolidol. Kevin och Robin har varit superbra.
För övrigt så är jag extremt trött, har varit det hela dagen, galet.

- Vad ska du göra i helgen då?
- Sova! Vad ska du göra?
- Sova!
Jag och Kristian har alltid så givande konversationer med varann, haha ;)


Finally

Äntligen helg, äntligen få sova ut. Dagen har ändå gått rätt snabbt. Engelskaprov, litteratur. Gick nog rätt bra känns det som. Sen vare möte med Kristian från ABC-gruppen. Gick väldigt bra tycker jag :) Mycket skratt, minst sagt ;) Missade stor del av foto, men det gör inget. Hörde att det var många som gillade mina nonstop-kakor, synd att jag inte kunde vara där för att ta emot berömmet bara, hahah!
Grattis till Therese, som är 17 bast nu!
Och grattis till Lisa och Filip, som även dem är seventeen, fast de fyllde igår. Så grattis i efterskott!
Nu börjar scrubs, tjena.

Yeah, gött..

Underbart när två saker krockar in i varandra.
Speciellt när det är två viktiga saker.
Utbildning m styrelsen - genrep, samtidigt.
Äh, de löser sig, förhoppningsvis.

För övrigt kan jag säga att jag inte är ett dugg trött.
Kanske drar en uppesittarkväll?
Ciao.

Musik non stop

Yoyo. Snacka om att jag är uttråkad, jag sitter och kollar på du är vad du äter -.- Och satan vad jag irriterar mig på Anna Skipper, ful och jobbig är hon. Hon sitter säkert hemma och snaskar på ostbågar och chips hela tiden. Bläh.
Och vem har inte pluggat? Vem orkar inte? Jag! Men måste skriva analysen till foto, har ju redovisning imorn. Så har jag bakat nonstop-kakor, yummie! Therese mådde inte bra, så jag fixade det! Äe, nu måste jag faktiskt skriva den där jäkla analysen, hur tråkigt det än må vara.
Tja, liksom.

Thursday

Väldigt kort idrott idag. Biptest, och efter det fick man gå. Gick väl sådär för mig, fick 5,3 eller något. Det var 5 någonting iaf. Eftersom jag har ansträngningsastma så kunde ja typ inte andas ordentligt på flera minuter. Och nu hostar jag typ hur mycket som helst. Aja, avklarat är det iaf. Så har jag varit och handlat med mamma, och nu sitter jag här. Ska snart iväg till skolan igen för naturkunskap, och efter det kan jag åka hem, för att typ 2 timmar senare börja psykologin. Det är ett jäkla resande mellan skolan och hemmet för att man har evighetslånga håltimmar hela tiden. Anyway, ska baka med Therese idag, men tjejen är sjuk, så vi får se om hon orkar, annars fixar jag det själv :)
Resten av dagen kommer spenderas åt pluggande. Har prov och redovisning imorn, och jag kommer totalfaila. Men jag nöjer mig, typ. Finns inte mycket att göra åt saken, än att kanske plugga liite i förväg. Men lat som jag är så orkar jag inte.
Nu ska jag fixa mig, och sticka till bussen.
Püsss


Onsdagskväll

Jag är verkligen äckligt trött. Hela kroppen är grymt seg. Och imorn är det biptest, på morgonen. Woho liksom. Har precis sett nya avsnittet av 90210, helt underbar serie. Sen så ska jag och Therese baka imorn, gott kommer det bli, tro mig ;) Alla på foto kommer bli så glada så! Föresten så kan jag meddela (för er som missade det) att det snöade idag, mycket! Underbart. Jag älskar den första snön, helt underbar är den.
Yeye, nu ska jag kila.
HEIPA

svenskalektion

Sitter och har svenska nu, ska jobba om medeltiden, och jag är ensam i min grupp här, underbart. ha ha ha. Eller kanske inte. Känner mig inte ett dugg motiverad till att plugga, orkar helt enkelt inte. Har 1½ timmes hål efter den här lektionen, så ska kila hem en snabbis, lämna böckerna och ta en macka, om jag hinner. Kan inte vara hemma mer än typ 20 min, eftersom bussen går som den gör ^^ Anywho, kan lämna av den extremt tunga väskan, det är galet hur tung en väska kan vara. Sen är det kör också, woho :D Jag älskar kören, så himla kul! Så fick jag usb-sladden av Jonna idag, tusen tack! :) Men nej, nu orkar jag inte skriva mer, hörs senare!
Eller jo, matsalen idag, woohoo :D

Tja,

skola+utvecklingssamtal+sjukhus

Äntligen hemma! Underbart skönt. Lång dag i skolan, naturkunskapen gick väldigt snabbt iaf, det gillar vi! Mediekommunikationen gick också rätt snabbt, kanske för att man satt och kollade youtube-klipp (; Parlamentet^13457 typ. Johan Glans är guld, jajemensan! Bra att man typ håller på att dö av skratt när man ska kolla klipp till skolarbetet, haha. Efter det vare utvecklingssamtal som gick väldigt bra, och sedan var det att sticka till sjukan för att hälsa på moster min. Hon mår bra nu, skönt att veta :) Hon ska kanske få åka hem imorn, det är bra nyheter! Så nu har jag nyss kommit hem och ätit, och nu sitter jag här. Ser 2½ män, bra serie ^^ Men nej, nu ska jag hoppa in i duschen, eller ja, badet. Bada är mycket skönare, så sjukt avslappnande!
Är uppe i 6 gånger på en dag nu ;>
PUSS TYP :*

Cause all my tears have gone dry (8)

Textkommunikation, journalistik. Det är min förmiddag, underbart att sitta i en supervarm (läs: iskall) sal. Med tjocktröja och vinterjacka på, så fryser jag fortfarande. Helt galet vad kallt det kan vara här inne. Tänkte bara skriva av mig lite, såg nivetvem på bussen, underbart. Verro, du förstår ;) Typ en meter bort bara! Artig också, jag fick gå ut först, haha. Så log han! Gah, liksom woho. Nej, nu måste jag börja jobba lite här.

Pussss


Ne-Yo - So Sick

Så var man hemma igen, sköönt. Efter skolan skulle jag träffa mamma, men tog en snabbis till hemköp med Emelie och Therese. Så såg jag Viktor påväg dit, och påväg ut såg ja Mattias, haha. Yeah. Så mötte jag upp mamma, och vi drog oss mot 3, och köpte mobilen, ye. Inte direkt en mobil jag jättegärna vill ha, men den får duga tills jag har råd med en annan. Eftersom den andra mobilen typ inte funkar var det dags för en ny. Anyway, den får funka.
Nu ska jag se how i met your mother, tjena.
PUSS


puss

Dear Diary,
Today I saw a boy and I wondered if he noticed me,
he took my breath away.

Dear Diary,
I can't get him off my mind
and it scares me 'cause I've never felt this way.
No one in this world knows me better than you do,
so diary I'll confide in you.

Dear Diary,
Today I saw that boy as he walked by I thought he smiled at me,
and I wondered
does he know what's in my heart?
I tried to smile, but I could hardly breathe.
Should I tell him how I feel
or would that scare him away?
Diary, tell me what to do,
please tell me what to say.

Dear Diary,
One touch of his hand,
now I can't wait to see that boy again.
He smiled,
and I thought my heart could fly.

Diary, do you think that we'll be more than friends?
I've got feeling we'll be so much more.. than friends.

3 är bra. Typ.

Yää, det är bra att 3 inte tar kontanter. Skitbra. Jag gick dit efter min fotolektion för att införskaffa en ny mobil, med tanke på att min egen håller på att dö. Men tjena, inga kontanter, trevligt. Så får jag vänta tills imorn med den.
Visst är det bra, tjoho.
Eller inte.

=(

Min moster har ramlat och hon tror att hon brytit lårbenshalsen :(
Om vi får reda på var hon har tagits ska vi iväg till sjukhuset.
Hoppas allt går bra moster <3

Dear Diary (8)

Yo! Igår var jag och en drös trevliga människor från foto i Stockholm på fotomässa, mycket trevligt om jag får säga så. Hittade en fräsig kamera jag vill ha, som två killar från Expert visade för mig och Linda första gången vi var där (ja, vi kom dit med Therese och Malin ännu en gång).  Smilegrejseffekt hade den. En sån där inställning när kameran inte tar kort förrän personen ler, och då med tänderna, haha. Det blev jag försökskanin till. "Titta så fint, en bild direkt från Hollywood", haha, trevliga killar detdär! Men det blev en lyckad dag hur som helst! Och den tur jag hade var ju att när vi satt på bussen ungefär vid kafe kaka så ser jag min buss komma. Yeah, då fick man vänta på nästa. Det som kändes värst var ju att jag inte fick åka på samma buss som nivetvem :( Men det var ögonkontakt iaf, haha :D Puss :* Anyway, träffade Javve på stan, så hade sällskap hela vägen hem :) Så glodde jag på Idol igår, och skit att Robin Eriksson åkte ut, Johan skulle åkt. Johan och Anna borde åka, alla andra tycker jag är grymt duktiga!
Och idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, sov ut ordentligt, vilket var underbart! Mamma hade varit på stan och tillbaka innan jag vaknat, haha. Så har hon köpt en julklapp till mig, så tänkte jag att jag skulle smita ut och kolla vad för påse den låg i, så man kunde tänka över vad man ville ha från den affären, men nej. Hon tänkte vara smart, och tog ingen påse därifrån. Otroligt. Hon brukar aldrig tänka smart, muaha xD
Äh, nu orkar jag inte skriva mer!

Puussss

Freakshow

Oj, 5 dagar sen senast. Förlåt.
Anyway, i söndags var jag i Näshulta, red och så, mycket trevligt :D Så har det varit lite olika saker som hänt under de senaste dagarna i skolan, inget big. Höjdpunkten på dagen var ju matsalen idag (WOHO). PUSS :*
Såå, har inte så mycket att säga, ska lägga upp en bild från i söndags, sen ska jag dejta kudden!
Puuusssss

Jag och Indian :D

Min tur det ^^

Jag hade varit duktig och skrivit ett väldigt långt inlägg, sen väljer internet att sluta fungera, så allt försvann, underbart va?
Kortfattat:
Igår:
Psykologiprov - Mattias lurades, finurliga människa.
Waynes med Liza och Emma. (Jag älskar deras kladdkaka, haha!)

Idag:
Segt.
Foto gick skitdåligt. Börjar med digitalt nästa vecka.
Idol - Lars åkte ut.

Imorn:
Öppet hus 11-13
Köra med kören kl.11 i Bossan, kom dit, kom dit.
MUM sen.
Vad händer på kvällen?

Najsnajs xD

Johanna kom på svenskan på en rubrik till min kommande bok;
Isabella Hellman - Life After Rehab
Hahah!


All we like sheep

Onsdag dårå.
Det gick inte så jättebra på foto, har inga bra negativ. Jag och Linda var ensamma i mörkrummet, och höll på att flummade runt, haha! Anyway, Linda gick ut ett tag, och jag stannade kvar. Sen hör jag något ljud, och tror att hon var påväg tillbaka. Så vänder jag mig om, och vad ser jag? Jo typ 20 15åringar som står i rummet, varav 5 av dem stod och kollade vad jag gjorde, haha. Åk9dagar. Så skulle jag gå och lägga i min bild till framkallningen, så säger "värden" att de skulle kolla vad jag gjorde. Det är ju alltid kul att se ett foto bli framkallat för första gången. Haha, yeah. När de gått så kom Linda tillbaka, så höjde vi ljudet på radion, så börjar Chris Daughtry - Over You. Och självklart, vi började flänga runt som tusan. Sen råkade vi krocka ihop, hahah! Min näsa är helt öm nu :( Sånt får man tåla, haha!
Kören va najs också. Gick jäkligt bra idag! Även om jag hostar lite ibland och inte kan ta de höga tonerna under förkylningen så gick det bra! Kan faktiskt alla låtar vi ska köra på lördag utantill! Bossan vid 11, kom, kom!

På lördag blir det till att åka till Näshulta, till Tiffany. Ska rida och grejs, mucho kul :D Har saknat det som tusan!
Och imorn har jag psykologiprov, så ska plugga lite till det!
Puuusssss

You've got my display of affection

Okej, dagen har varit väldigt slapp. För en gångs skull gillar jag faktiskt måndagar i skolan, lite i alla fall. Börjar vid 10, alltid skönt med sovmorgon. Efter 1½ timmes lektion är jag ledig till 14.50 då jag har min sista lektion och slutar vid 16. Däremot blir det lite längre dagar när vårterminen börjar. Då kommer körkortsteorin in, då slutar jag inte föns vid 19 ^^ Men det blir bra hur som helst, jag nöjer mig.

Och imorn är det sista reklamlektionen för den här terminen. Kommer antagligen ha det under våren också, men är inte helt säker. Ska bli rätt skönt, längtar till journalistiken! Det jag däremot inte längtar till är information. Det är så grymt tråkigt! Läraren är ju inte så mycket bättre heller..

Men nu ska jag fixa lite te, hoppas min hals blir bättre. Har så otroligt ont, hostar konstant! Underbart att man ska sjunga i nästan två timmar på onsdag då (y) Köpte hem ett paket med tabletter från apoteket idag, som tydligen skulle hjälpa. Så jag måste ta tre tabletter, tre gånger om dagen. Men de va goda, smakar typ grapefrukt!

Puuusssss

Gavin DeGraw

Min man spelar på Annexet idag. Gavin DeGraw. Och jag lär inte vara där.
KATASTROF.
Mannen är den bästa ju.

Nya jackan ^^


dagarna som gått

Tänkte dra en sammanfattning över vad som hänt de senaste dagarna. Har ju inte skrivit på några dagar.

I torsdags (tror jag) var jag på tuna park med viktor ett tag. Kollade runt, och hittade världens klänning på gina som jag VILL HA. Nästan identisk som Brooke har i nya avsnittet av One Tree Hill :D Bara att den är längre. Rosa/Svart, helt underbart fin.

I fredags var jag på stan med moder min, hämtade ut min mobil. Det var andra gången den var på lagning. Det är helt galet hur en mobil kan krångla så mycket som den här gör. Så har mitt minneskort gått sönder också. Misstänker att det är mobilens fel. Att chippet har bränts sönder eller något :S Köpte även en ny jacka, bild kommer! Så var det idol också, och fyfan vad Lars sabbade hela framträdandet. Han är inte, jag upprepar, INTE värd att vara med. Jag blir så himla irriterad på honom. Han vill bara vara med i 2-3 veckor till så han slipper åka på "loserturnen"
GAH. UT MED LARS!
KEVIN SKA VINNA.

Och igår, lördag, så var jag hemma hos Veronica en stund :) Hon skulle iväg på någon fest, så jag och Simon följde med henne till stan, så tog vi bussen till konsum och köpte dricka, haha. Sen stod vi och snackade ett tag, sen gick han hem till verro och jag gick hem till mig ^^

Idag, ja, då har jag sovit. Vaknade vid halv 2, så just nu har jag varit vaken i ungefär 5 timmar. Och jag är trött, haha! Nej nu får det vara nog för idag. Det sista jag skriver får bli att jag fortfarande har ont i halsen. Hostar som en galning.

Puuuusssssss