Så jävla kul!

Ron när han är som bäst:

Harry efter att ha druckit Liquid Luck:


Wtf?

Haha, jag sitter och nöter Lady Gaga, så plötsligt har nån addat mig, och en halv minut senare vare en till som addade mig. Båda från Turkiet, vafan (Ignorera Jasmins ruta, haha)?

På söndag smäller'e!


Spola fram tiden 12 timmar, tack.

Alltså, jag vill verkligen inte jobba imorn. Jag orkar inte, och det blir ju inte bättre av att det är den längsta dagen på hela veckan.. Det är riktigt jobbigt, däckar så fort jag kommer hem, varje dag. Så sover jag i några timmar, vilket resulterar i att jag har jättesvårt att sova på kvällen/natten, vilket inte är så bra, för när jag väl somnat så blir jag väckt ca 2 timmar senare, och då ska man iväg och jobba igen. Men jag ser ljuset i tunneln, har bara sex jobbdagar kvar, sen är det KLART! Men imorn är det som bekant fredag, då ska jag passa på att spana efter den söta hjälpredan jag träffade på förra veckan, hihi ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, sen försöka sova. Puss va.

Att en fråga kan vara så svår att besvara

Måste allt vara så komplicerat? Vad är det egentligen med mig? Hur ska jag kunna välja? Måste jag verkligen välja?

"Finns det ett fyra på morgonen också?!"

Uh, klockan är snart 22.15, alltså är det typ dags för mig att sova, ska man upp vid 4 så ska man... Och när jag fått för lite sömn blir jag väldigt seg, mamma sa att jag såg ut som en zombie första dagen.. Jag behöver minst 9 timmar sömn för att fungera, hehe. Det är hur som helst en kort dag iaf, bara 4 timmar. Det är dock nog, ni ska bara veta hur jobbigt det är att städa klassrum och kontor (Jag däckar så fort jag kommer hem, första dagen sov jag säkert 10 timmar, och det var på dagen, ni som känner mig vet att jag inte kan sova på dagarna, förutom om jag är sjuk, eller helt slutkörd, hehe.)... Speciellt när hissen har pajat, haha. Det är inte direkt roligt att vara tvungen att springa högst upp (Komvux - ni vet antagligen hur stort det är) med moppar, hinkar med vatten och i stort sett allt som finns i städvagnarna. Fast jag har träffat på en del trevliga människor där, en väldigt söt kille hjälpte mig till och med att städa ett klassrum, hahah! Och i fredags fick jag lära mig hur man avlarmar D-huset, just saying ;) Nej, nu ska jag kilerikila tror jag, somna till nån bra film. Püss och godnatt!

20 NOVEMBER NU VA?!

Jake utan tröja, Edward utan tröja. Mmmmh
 


Jobbet, dag 1

Då var första jobbdagen avklarad, om precis som förra året är jag helt slut. Jag har sovit i typ ända sen jag kom hem, och det är några timmar.. Jobbet i sig är rätt tråkigt, men pengarna som kommer är en hel del roligare. Jag jobbar ju rätt lite, bara några timmar om dagen, men några tusenlappar kommer in. Då ska denna köpas :]

iLike


Har fått jobb! :)

Yes, jag har fått sommarjobb. Och jag har inte ens sökt något. Att få ett jobb i slutet av juli, det är ganska bra gjort va? Haha. Blir skönt att få lite cash, även fast det inte blir så mycket. Dock kommer jag inte jobba speciellt mycket heller. Men att städa är faktiskt jävligt jobbigt, ni som inte gjort det förut. Sen så kommer pappas pengar in runt nästa vecka, ska bli skönt att ha lite pengar i sommar. Nu ska jag göra ingenting resten av dagen, typ sista lovdagen för mig. Lite bittersött är det. Puss!

Man kan bara älska Justin


Ellen
- Why are men such jerks, Justin?
Justin - Well.. Why are men.. Oh where do I start.. Well, uh, women are, women, you guys, uhm, ladies are, uhm.. You're just smarter than us.
Ellen - Good answer Justin, good answer.
Justin - See, I've accepted that. I've accepted being comfortable in my own stupidity. I just roll with it, you know.

Katter ber också till Gud

Okej, den här är riktigt rolig. Ta er tid och se hela, den är inte ens en minut lång.

Finare komplimang kan man inte få


Smarta Bella är framme

I förra inlägget skrev jag att det är en vecka tills skolan börjar, jag menade ju såklart en månad. Så trött var jag, haha! Bra att du märkte det, Verro ;)
Sen så kommer det nog bli ett riktigt oväder här snart, himlen ser väldigt arg ut.

20:e juli vavava

Om exakt en vecka börjar skolan, typ orka? 
Och här kommer en bild på snygge badboyen (Alltså bad = elak, inte bad = bada. Mitt försvar är att jag är trött, då blir jag såhär. Jag började genast tänka badpojke...) Draco. Hubba hubba(haha!).
(För övrigt hände världens mest random-iga (återigen, jag är trött.) sak.
Kom från ingenstans liksom. Aja, alltid kul med sånt mitt i natten.)

George Bernard Shaw;

There are two tragedies in life. 
One is to lose your heart's desire. The other is to gain it.

Kvällens;

Jag älskar den här tröjan. 

Skrattfaktor 10

Hahaha jag dör! Jag har nog aldrig sett en roligare Twilight-parodi.


Filmtips, se hitåt!

Jag kan allt multitaska. Just nu gör jag fem saker samtidigt, liite svårt att hålla koll på allt haha. Och det är allvarligt någon/något som vill att jag ska skriva till ni-vet-nog-vem, för den msn-rutan har ploppat upp av sig själv säkert 4 gånger nu... Och det går ju bra att skriva till någon som är offline, haha. Hur som helst, nu letar jag efter någon bra skräckis, som faktiskt är läskig, inte sådär mesig som många nyinspelade är. Nån som har ett (eller flera) bra tips? :)

You're the only one that keeps me singing lalala

Är det bara jag, eller är allt bara sådär löjligt perfekt? Jag skulle kunna sitta och bara stirra på månen, och vara så otroligt nöjd med allt. Livet är allt underbart. Jag vandrar på rosa, fluffiga moln och uppträder säkert som om jag vore riktigt hög.

- Vilken klubb spelade du i?
- BK Sport..
(Hahahaa omg vad jag bara ville skratta när jag avslöjade vilken klubb jag spelade för förut. Det var så jävla komiskt.)

ÄNTLIGEN!

Jag är så nervös, om två timmar smäller det. Aah, jag kan inte tänka klart. Äntligen.

Först slutar hjärtat slå för ett ögonblick, sen rusar det

Ojojoj! Ganska nyligen fick jag reda på något som gör att jag ska syna Eskils del i skolkatalogen imorn. Herregud. Skit i rubriken nedanför. Det var verkligen det där ögonblicket som fick mitt hjärta att sluta slå för ett ögonblick. Hur som helst, än är det lite osäkert, men som det ser ut nu så har jag en dejt till imorn (Och nej nej, jag hoppar inte av glädje, inte alls...)!

Här ska det vara en rubrik

Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back. ♥

It's Robert Pattinson, bitch.

Okej, filmen var riktigt jävla bra! Dock fattades en del viktiga scener, vilket var synd. Men trots det var den super! Och har man inte läst boken så tänker man inte på det, allt hänger ihop trots det, men läslusar ( alltså HP-nördar...) kommer nog reagera på att vissa scener inte finns med. Aja, i brist på annat att göra sitter jag och kollar olika videos, och jag snubblade över den här, hehe. Enjoy!


PEPP!

Äntligeeeen! Ikväll blire bio, en av årets två efterlängtade filmer (Den som gissar rätt på den andra får en puss, hoho)!

London!

12 säsonger har Top Model gjorts nu, och den 13e börjar i höst. Långkörare eller vad? Hur som helst, så hejar jag på London, så jävla cool tjej! Sen irriterar jag mig som f*n på Celia, hon ser ut som värsta psykopaten. Skitläskig, hehe.
Allvarligt, hur scary ser hon inte ut? 

Det här var ju ett totalt onödigt inlägg, men jag känner, skitsamma typ. Justja! Det är en sak jag tänkt på, och det är att två-tre personer går in på bloggen vid midnatt, varje natt (ja, jag brukar gå in ungefär då, därför har jag märkt det.). Det var väl också lite onödigt, men tänkte bara få med det här, hähä. Nu ska jag läsa lite bloggar, bädda och alternativt se ännu ett till avsnitt av Top Model. Tjena.

Mitt hjärta slutade slå

Åh, igår blev jag så lycklig. Skulle gå och köpa juice (mmh, juiiiice) och lite grejs på Konsum. När jag närmar mig Skogsängen C så kommer två killar cyklande mot mig. Och vilka var det inte, om inte M och hans bror. Mitt hjärta slutade slå, och sen hade jag mitt fåniga leende kvar på läpparna ett bra tag. Och jag måste säga, han ser riktigt bra ut i sin nya frisyr. Jag kan inte beskriva hur jag känner mig !

På onsdag smäller det!

Harry Potter-nörd som jag är, så längtar jag som fan.


Fest och lektioner

Jag hade planerat att lägga mig och sova direkt när jag kommit hem, men promenaden med Therese gjorde mig piggare. Så ser jag att våra scheman nu finns (!) på hemsidan. WOHO! Har dock tydligen fått japanska, även fast jag inte valt det... Aja, det löser sig. Hur som helst blir det nog rätt skönt, har fått rätt bra tider. Däremot kommer nog C-kursen i foto kännas, har nämnligen en lektion varje dag måndag-torsdag. Hur som helst, kvällen var supertrevlig, tack allihopa! :)
Nu: sova.

Let's get this party started

Nu har jag precis gjort iordning mig, och sitter och småkollar på Power of 10 (Han som spelar kommer spendera 3 veckor på Disneyworld om han vinner. Är människan dum i huvet eller? Herregud, 3 veckor. Sen är han ju typ 50 också..), och om ungefär en timme ska jag möta upp Therese, innan dess ska jag springa iväg till Konsum för att köpa lite öl och cider, känner inte för något starkt ikväll, med tanke på vad som hände sist, hehe. Sen bär det av mot Helena!

Kvällens outfit:
Chinos - MQ
T-shirt - Gina
Gladiatorsandaler - Din Sko

Nattens ha-begär


Rajesh kan inte prata inför kvinnor...

...vilket gör det här klippet tusen gånger roligare än vad det annars skulle varit.
(Rajesh är han som sjunger, fast det märks nog ändå.)

It's raining men

Haha, tidigare ikväll hittade jag den här bilden, från Odlarskolan. Kommer ni ihåg hålet i väggen? Där är det numera en väldigt fin *host* smiley. Och efter att sett den här bilden har jag blivit helt nostalgisk, och tänkte tillbaka på tiden där. Snygga vikarier, Fredrik Reinfeldt som en ailien, Berit&Edith mfl och en hel del annat. Åh, om man ändå hade kvar alla bilder från de åren....men men, när datorer crashar så finns det inte så mycket att göra.

I min iPod

Michael Jackson - You are not alone

Sarah Williams - Watch her sleep at night

Taylor Swift - Love story

Dashboard Confessional - Stolen (♥)

(Av någon anledning lyssnar jag bara på kärlekslåtar för tillfället, ehe.)

*

"I dazzle you?"

Trötter, Toker & Glader - typ.

"Jag är lika mogen som en grön banan."

Tyler Hilton aka Chris Keller

Let's see now, I slept with you; I kissed you, and got slapped by you.

Puss på piraten


Letterman: "Have you seen the movie?" 
Johnny: "No, I have not" 
Letterman: "I'm sorry.. you've not seen the movie?" 
Johnny: "Not just yet". 
Letterman: "And you're to busy to see it, probably?" 
Johnny: "Uhm.. you know.. in a way.. once my job is done on the film it's really none of my business".

Hahaha, så jävla bra!

No one's ever had this part of me

Idag har jag haft en rejäl deppdag. Allt har verkligen bara gått dåligt och jag har bara tyckt synd om mig själv. Mot kvällen gick jag en runda ute, och fastnade sedan vid mitt egna lilla ställe och funderade lite, då på lite mindre roliga saker. Så där satt jag, i ett väder som nästan var regn, men ändå inte, och deppade. Nu vet jag inte hur mycket av detta som man faktiskt förstår, jag är helt utmattad efter dagen och behöver verkligen sova. Behövde bara skriva av mig. Det jag vill ha sagt med det här inlägget är att jag verkligen uppskattar att du finns hos mig, att du bryr dig om mig. Jag är så otroligt lyckligt lottad över att ha dig i mitt liv. Du får mig att må bra. Tack för att du finns! ♥

Fåniga leenden och fjärilar

Åh, nu sitter jag här med mitt fåniga leende och det pirrar i magen som aldrig förr. Och jag tror att det händer snart. Snart. S-N-A-R-T.
Det är du och jag.

Sweinflu

Rupert Grint har fått svininfluensan.
(Och oj vad mycket vi måste oroa oss över att den kommer hit. Han får ju för fan fortsätta filma. Bara media som ska skrämma upp, som jag sagt hela tiden. Larvigt. Och länken vägrar fungera, så det fick bli såhär.)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5471360.ab

Och på tal om ingenting, Felix åt en sån där stor mygga idag. Han fångade den i munnen, och den levde fortfarande, benen rörde sig, sprattlade och skit. Äckligt. Att katter kan tycka om sånt... Ni som har djur, tänk till innan du väljer att pussa den på nosen, den har oftast varit på väldigt äckliga ställen ;p

Så min humor

Nu: Sova

Rockabilly två på natten

Nyss stod en van utanför huset och totalpumpade rockabillymusik. Felix blev galen och jag blev irriterad. De spelade ju sjukt högt också, rutorna skakade fan här uppe haha. Nu ska jag sysselsätta mig med annat, vad vet jag dock inte än. Peace.

Nåt nytt, nåt gammalt, nåt blått...

Sådärja, nu har jag setat och knaprat ihop lite grejs här. Kände att det var dags för lite nytt. Tänkte även byta profilbild, men eftersom det absolut inte ska funka så får den gamla vara kvar. Den är typ ett år gammal, därför är jag rätt trött på den, haha.

Jag är kär

"Mamma, kan vi, kan vi, kan vi?????"

Guilty Pleasure

Idag har jag:
- Busat med två ursöta hundar.
- Varit ute i solen (även här med två ursöta hundar)
- Gått till ÖB.
- Käkat Mandy (Kärlek! ♥)
- Träffat Emelie & Therese.
- Druckit för mycket kaffe. Illa.
- Lyssnat sönder albumet Guilty Pleasure. Nice som fan.



Oh my GOD

Gissa om jag är i chocktillstånd.
BK har rakat sig!

Kärlek

Bättre låt finns inte.