ovärt

Det blir ingen skola för min del idag. Har fått superont i magen, och jag vet vad det beror på, tyvärr. Tänker inte skriva om det här, men jag har gått runt och oroat mig väldigt mycket, och även så har jag varit riktigt förbannad! Det är jag ju fortfarande iofs, fattar inte hur patetisk man kan vara för att göra något sånt.

>.<

AAH FITTAAAAAA!!!!
Åh, förbannad.

Hemtenta ^

Okej, på torsdag ska den vara inlämnad. Min hemtenta i psykologi alltså. Den började jag med för kanske 15 minuter sen. Bra Bella! Kanonbra, yesyes. Men jag har haft annat att tänka på, har helt glömt bort den.
Nej, nu måste jag tillbaka till Freud, Piaget och Erikson!
BAJ.

Textkommunikation

Yesyes, sitter här och skriver på min intervju med G, och det går väl skapligt, har skrivit ingressen och ett halvt stycke. Jag är inte så på för att skriva idag bara. Men det måste göras! Det är en timme kvar av lektionen, sen har jag ju hela nästa 3timmars pass kvar. Det blir nog bra, kanske.
Nej, nu ska jag jobba vidare.
Peace.

Flightless bird, american mouth <3

Bästa soundtracket på länge måste jag säga. Twilights alltså. GRYMT BRA.
Muse, Iron & Wine, The Black Ghosts, Linkin Park, Collective Soul, Perry Farrell, Mutemath och Rob Pattinson är ju några av de bästa. Fyfasiken. Jag har lyssnat söönder just det soundtracket på min iPod, yesyes. Och det blir ju inte sämre heller, haha. Det är bra. Något som är mindre bra är att en av hörlurarna har gått sönder, så jag kan bara använda en, LIITE irri va. Så jag måste införskaffa mig ett par nya, men nu får det fan bli några ordentliga, som inte kan gå sönder på det sättet som mina gör. Problemet är att jag inte vet vad jag gör när de går sönder. De typ bara spricker på mitten :s hahah. Anyway, det blir antagligen i stil med de på bilden.
Nej, nu ska jag sluta, Let's Dance börjar igen!
Puussss

Bra låt

Muse - Supermassive Black Hole.
Lätt text, grym musik. Helskön!

Okej, det är helg, sköönt. Och imorn bär det av till G för att fira honom och R, ska nog bli trevligt. Snubben har ju blivit 18, grattis i efterskott! Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga, ska nog se film. Yeah.
Au revoir


Klockrent!

"Men åh, jag kan ju till och med hans namn. Är inte det lite gay?"
Kristian då ;)

Le son de votre cœur

Yes, på fredag köper mamma Ljudet av ditt hjärta, lycka! Om den inte är slut alltså, annars beställer jag den, muha. Men jag måste försöka läsa liite långsammare, för annars kommer jag få gå och vänta i evigheter på att den sista boken, Så länge vi båda andas, släpps. Annars kommer jag få abstinens och skit, men det lär jag väl få när jag läst ut alla ändå. Nej, jag känner att det blir mycket twilight-snack  här. Men det skiter jag i, haha. Och snart släpps filmen också, lyckalycka. 21 mars gäller iaf på amazon.com, blir antagligen en aning senare på typ cdon och butikerna i stan.

Vad mer hände idag då?
Ett lite oväntat mejl, haha x) Utöver det så har jag läst, varit ute och promenixat, och sen läst.
Men nu ska jag försöka sova, har ju knappt gjort det på en hel vecka, inte bra alls.
Inte för att jag är ett dugg trött, men jag måste försöka.
Sömnproblem? Jotack jag tror det.

Non riesco a messa a fuoco, i miei pensieri sono con lui.

Jag har verkligen blivit besatt av twilight-böckerna. Igår läste jag i stort sett hela dagen, vilket jag gjort idag med. Sen, eftersom jag är rätt känslig när det gäller böcker och filmer, så börjar tårarna rinna väldigt lätt. Så snacka om att jag har bölat den här helgen, hahah. Måste införskaffa Ljudet av ditt hjärta väldigt snart också, för om jag känner mig själv så har jag läst ut När jag hör din röst om någon dag. Förhoppningsvis kan mamma betala den, annars måste jag vänta tills studiebidraget kommer, och det kommer jag inte klara. Anyway, nu sitter jag och lyssnar på Bella's Lullaby, den är så grymt vacker! Får gåshud varje gång jag hör den. Ska väl bara slå på repeat och lägga mig i sängen och vila, eller läsa. Får se om jag orkar läsa, mår inte så jättebra, misstänker att jag har lite feber, icke roligt.

R è splendida. Le più belle che io abbia mai l'uomo di cui gli occhi su.♥

Jag vill ha...

Jag vill ha en hund. Satt och kollade på blocket och hittade världens sötaste chihuahua. Men jag har inte pengar, mamma vill inte åka till Vadstena, och sen så har vi ju den trevliga katten Felix. Men jag vill iaf. Den är ju så grymt söt! Tänk att ha den hemma, åh. Sen är ju Felix säkert 5 gånger större än den lilla krabaten på bilden, haha.


Yää

Okej, torsdag. Idrott (JEEY), håltimme, naturkunskap, engelska och psykologi. Dagen har varit rätt lugn, har typ bara varit genomgångar. Men det är skönt. Hahah, värsta roliga grejen hände på psykologin. Vår lärare har precis öppnat dörren, och det strömmar in folk. Så kommer Mattias (tror jag (a)) och sätter sig brevid mig, sen hör man bara ett DUNK. Och vad hände? Jo, ett bord gick sönder. Anledningen? En kaffemugg, hahah. Kaffe på hela golvet, så började det ju lukta också, ganska logiskt. Efter lektionen så hade ju jag slutat för dagen, men jag och Cattis gick och mötte Matilda och Rebecca i styrelserummet. Så där chillade vi bara, riktigt skönt! Och nu är jag grymt trött, har ju knappt sovit alls på två dygn. Nu kanske man kan hoppas på EN natts sömn iaf. Nu ska jag typ kolla tv, 2½ män visas, och det är ju kul. Sen fick jag reda på att det är singalong om en kvart. Det avsnittet vi medieelever var på. Ska nog kolla på det :] Och jag syns i rutan typ 4 gånger, hahah. Om minnet är som det ska alltså.

First day of school.

Nu sitter jag här, första lektionen är över om 10 minuter. Kallt är det också, riktigt kallt. Och så somnade jag vid 5 inatt, inte bra att vända på dygnet. Men under den korta tiden sömn jag fick så drömde jag att jag skulle börja på Yale, hahaha xD Den var helt weird. Sen till råga på att så försov jag mig. Men jag hann! Tjoho. Och nu är jag riktigt hungrig, yeah. Tur att det är lunch snart x)

Sorry seems to be the hardest word

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Jag vill inte gå upp så jäkla tidigt varje morgon, jag vill inte få massa läxor. Jag vill helt enkelt inte. Jag vill bara ta studenten. Bara skippa tiden som är kvar. Är så förbannat skoltrött att det inte är sant. Jag har ingen som helst motivation till någonting. Så börjar körkortsteorin också, vilket jag inte heller ser fram emot. Blä. Men det är väl bara att ta en dag i taget antar jag. Men man får försöka se det positivt, foto blir ju kul iaf.

ALL THIS BEAUTY

Man är ju liite sugen på denhär klänningen från asos.com
Men bara lite (;

Vääärme tack.

-22 grader fick jag reda på att det är just nu. Så det var lagom skönt att få komma in, lagom kallt att stå och vänta på bussen i den kylan.
Nu längtar jag bara tills höstlovet, då det blir Turkiet, om allt går som det ska! Alanya. Liite skönt ska det bli.
Lång tid kvar, men den som väntar på något gott...

3e januari -09

Nyår spenderades hemma hos J med en drös trevliga människor, vilket var väldigt trevligt. Vissa fick bara i sig en aning mycket, haha (; Och nu sitter jag hemma, och väntar på att klockan ska bli ungefär halv så jag kan gå ut och möta upp V och S, sen ska vi bege oss mot G :]
Nej, nu ska jag plocka undan lite skräp, sen ska jag kila!