Jag känner mig så duktig just nu.

Åh, Bella... Hur börjar du ditt lov egentligen? Fan. Jag som sa att jag inte skulle slösa pengarna. Då råkar (seriöst - råkar!!) jag beställa hem lite grejer från ROS. Duktigt, verkligen. Tur att det flödar in lite cash om en vecka iaf. Aja, får se när paketet kommer, blir inte kul att betala kan jag påpeka.. Haha! Är man klantig så är man. Men ja, imorn är det balbetalning som gäller, och innan dess ska jag försöka boka tid för klippning.


Jason Mraz

And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me, if it kills me.

Lösenordsskyddat


Drömmer mig bort

Senaste tiden har jag varit så otroligt trött. Trött på att det aldrig blir mer än fem grader varmt, trött på skolan, trött på att bo hemma. Nu lockar en semester något enormt! Thailand, Grekland, Turkiet, mhm...! Men förhoppningsvis blir det en minisemester på lovet, skönt att komma ifrån Sverige ett tag :) För övrigt har det inte hänt speciellt mycket idag, en väldigt kort skoldag (PA = I stort sett klart, tidningen är hämtad från tryckeriet nu!), sen ett litet samtal med min frisör. Så har det också blivit en förändrig på håret (igen, haha...).


Milos


Älskade Santorini ♥


New

Igår blev det en ny mobil för min del, en liten Vivaz. Gillar den. Mycket. Bilden är skit då jag kände mig för lat för att få fram en bra, hoho. Aja, hursomhelst är jag nöjd. Tack pappa!


Papi

Idag fick jag ett väldigt chockerande besked, kan fortfarande inte förstå någonting... Vad är det som händer egentligen? En väldigt bra dag blev det.

New Moon

Först och främst skulle jag vilja tacka posten för att ni släppte gisslan. Tre dagar var lite väl lång tid att behålla ett paket..? Nejmen, skämt åsido, min film har äntligen kommit! Dagen blev bra trots allt.


Lösenordsskyddat


Favorit i repris

Haha, satt och kollade igenom lite klipp, så hittade jag den här från när vi firade Kevin, och var bara tvungen att lägga upp den här igen! Födelsedagsbarnet (till höger) och Simon hade lite kul på Harrys, hehe ;)


Watch, listen and learn


Kristen överraskar Dakota

"I'm such a huge fan...from everything, not just Twilight!"


I'm going through hell thinking about you with somebody else

Jag hatar verkligen att en låt kan tränga fram en massa gamla känslor. För jag vill inte tänka på dig. Alls. Du behandlade mig så jävla illa. Och nu kommer jag på mig själv att sitta och snyfta till vår låt. Fan. Fanfanfan.

Feel good lies

You think you're irresistable
So hot it's unbelievable
I'm thinking you're just predictable


PA

Dags att dra iväg till Vilsta för intervju och fotografering nu. Har fått väldigt mycket gjort idag, känns bra! Efter det här har jag bara ett samtal kvar att ringa, efter det jag klar för dagen. Nej, nu måste jag pysa!

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again


Stressad till tusen

Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Har så förbannat ont i huvudet, magen (läkarna är någorlunda säkra på vad det är nu - äntligen!) och halsen. Lägg till träningsvärk på det. Och imorgon måste jag hinna med hur mycket som helst, bl.a en intervju och fotografering samt massor av plugg. Men ja, det löser sig nog.

21.

A song about papa Cullen


Failbooking ftw!

Funny Facebook Fails

Dör av garv

En uppblåsbar Barbara är nog allt du kan få :)

Årets första grillkväll (dag)

Ja, som rubriken säger var det dags för årets första grilldag i Sundbyholm. Väldigt trevligt, men lite för kallt (i alla fall om man var klädd i skinnjacka och sneakers...) för min smak. Nästa gång ser jag gärna att snön är borta, haha. Man vill ju helst undvika att sitta och skaka för att det är så kallt.








The Gaga-story continues

Paparazzi


Telephone

You manage to disarm me, my soul is shining through

The Veronicas - Speechless ♥

Lösenordsskyddat


Salem borde ha vunnit.


Ångest

Det är den 12 mars idag. Det innebär att det är exakt tre (!!) månader kvar till studenten - och jag har en sån sjuk ångest. Hur ska man hinna allt under sån kort tid? Usch, jag orkar inte, vill inte. Pff. Skönt att ARL och PA blir klart till påsklovet iaf. Sen är det ju kursen från helvetet också; FblC. Det enda jag är pepp på just nu är min utställning, har en idé som kan bli väldigt intressant! Så kan jag passa på att efterlysa två modeller, en kille och en tjej (dock till olika sessions).

Lösenordsskyddat


Copyright, eller hur var det?

Ordet plagiat är allt man kan säga här, tyvärr. Den här tjejen har märkt en viss likhet mellan detta melodifestivalbidrag och denna, inte helt okända, låten.

Eclipse

!! :D


I can't wait

På fredag, då är det dags för något som jag får lov att nöja mig med fram tills 30:e juni. Längtar som en tok :D


Live.Love.Laugh.



Kan du lita på nyheterna?

I två (?) veckor har jag gått runt och varit livrädd över att stöta ihop med en person på skolan. Och jag lyckades. Fram tills idag. Vet inte om denne person såg mig eller inte, men ja. Jag fick lite smått panik blandat med en skrattattack, och tillslut kom tårarna. Ah, det var en minst sagt underhållande mediekunskapslektion.

Sleepless

Om någon timme har jag varit vaken i två hela dygn. Jag är helt slut, men det går ändå inte att sova. Hjärnan stänger liksom inte av. Det är en ond jäkla cirkel - Jag vet ju själv att jag behöver sova, blir ju helt knäpp annars. Och så vill jag gärna vara pigg när vi ska till MDH imorn. Och ja, som om mitt sömnproblem inte räcker så håller jag på att drabbas av en förkylning, trots att jag knarkar c-vitamin och halstabletter. Äh, får försöka sova igen. Tjarå.

I'm such a klutz

Ett tips för er som är lika klumpiga som mig: Träna inte hemma! Jag gjorde det, och resultatet blev två blåmärken. Hur är det egentligen möjligt att få blåmärken när man är på ett golv (snubblade inte)? Det är väl bara jag som kan lyckas med något sådant. Har länge misstänkt att jag är lika klumpig som Twilight-Bella, och nu har jag fått det bekräftat för femtioelfte gången.

(Och justja, det var 6 plusgrader idag :D Våren är påväg, woho!!)

Update: Efter bytet av designen har det blivit lite huller om buller i kategorierna då några extra behövdes för att det skulle se bra ut. Och jag är inte så pepp på att sitta och sortera varje inlägg i rätt kategori sen mitten av 2008.

Academy Awards 2010

Alltså, man är ju lite avis på att inte få gå. Årets händelse i filmvärlden, alla kläder.. Jag är helt förälskad i flera klänningar man sett på röda mattan. Men ja, prisklassen är nog liite över vad min plånbok kan hosta upp.

They do look amazing.

Gorgeous Kristen Stewart @ Elle Style Awards 2010


Tattoo soon..?

Åh, vad jag är glad just nu! Har länge sagt att om jag någonsin får en speciell autograf ska jag tatuera in den, någonstans på kroppen. Snart kommer det nog vara möjligt! Är faktiskt förvånad över att jag inte gjort detta än, men bättre sent än aldrig! Så om ett halvår, då kanske jag är märkt för livet med drömtatueringen ;)

Pinsamt

Det finns verkligen inget roligare (sorgligare?) än de här patetiska tjejerna som slänger sig över killar som inte visar något som helst intresse tillbaka. Detta ser man sjukt mycket på exempelvis facebook. Sitter och skrattar för mig själv (vilket nästan är lika sorgligt som det jag skrattar åt) efter vad man faktiskt får läsa. Borde dem inte förstå? Att kommentera 99% av en killes statusuppdateringar med "flörtiga" meddelanden. För det första så är smartaste sättet att få en killes uppmärksamhet att vara rak på sak, säga precis det man vill att han ska veta. Inte att antyda, då ytterst få faktiskt förstår. Istället för att skriva de där "flörtiga" små meningarna kan de lika gärna byta ut till "kom och ligg med mig", eftersom det betyder i stort sett samma sak. Ah, pinsamma tjejer.. Ni är så otroligt underhållande!

Ny design...

Puh, fy vad jag är trött nu. Har setat med en ny design till bloggen sen 14, och den är 19 nu.. Men jag är nöjd hittils! Det är bara några småsaker som fattas (bl.a. header) så får se när den kommer upp här! Var egentligen meningen att jag skulle spendera kvällen med vänner, men det blev inte så. Istället blir det en lugn kväll hemma, se Melodifestivalen antagligen. Pain of Salvation är ju med ikväll, om jag minns rätt? GO ESKILSTUNA! Hoho.

Memories from '09 (OBS! Lååångt inlägg!)

Åh, snubblade förbi en video från när Shan Atci var här under antivåldskampanjen på kära tuben, och genast kom alla härliga (och en del hemska) minnen från dagen. Stressen man kände var ju helt galen. Ström som saknades till ena scenen, saker som skulle upp samtidigt som band började göra iordning med instrument, att springa genom stan och käka samtidigt, för att hämta upp ovan nämnd komiker på tågstationen, men känslan som toppar allt var helt klart att stå på scenen inför 5000 människor och faktiskt sakta men säkert inse hur coolt det faktiskt var! Den känslan kommer jag aldrig glömma!



Haha, här är det så kul när Natalie går fram till honom på scenen. Älskar't!









Och hahahaha, fick världens konstigaste komplimang precis. Snäll fotograf vare ju iaf ;)

Lösenordsskyddat


Bella & Tyra Show

Det här tror jag kan bli riktigt häftigt, två bloggerskor som startar en livesänd webb-tv talkshow. Den har premiär om en vecka (11/3) 21.00 här, här och här, och gästas då av Kenza.


Någon ångrar sig nog nu

“I had a boyfriend who told me I’d never succeed, never be nominated for a Grammy, never have a hit song, and that he hoped I’d fail. I said to him, ‘Someday, when we’re not together, you won’t be able to order a cup of coffee at the f***ing deli without hearing or seeing me.” - Lady Gaga


Ed Westwick-tröja



Tre ord: Jag vill ha! Snyggare tröja får man leta länge efter. Det här stället sålde den, dock i en limiterad utgåva, som (självklart) är slutsåld nu. Buhu.

Studentmössan har kommit!

Ja, rubriken säger väl det mesta. Fick ett sms idag där det stod att mitt paket från Estate Europe AB nu fanns att hämta ut. Min första tanke var 'Va? Vad f*n har jag beställt nu?!', och började bereda mig på en fet faktura att betala, haha. Men nej, det var my graduation cap! Nu börjar det sakta sjunka in att jag faktiskt tar studenten om tre månader. Med studentmössorna kom det även en biljett till Oxford, om man nu drar på språkresa. Behöver jag säga att jag är sjukt sugen? Det är ju Oxford för tusan!


Dagens vill ha;


Rederiet i stan

För några dagar sen satt jag och rensade plånboken från gamla kvitton, och hittade det här. Egentligen är det inget roligt med det om man inte är Rederiet-fanat, så det här inlägget tillägnas dig, Verro ;) Lite roligt är det väl? Vi har ett apotek som heter Freja. Haha!


R.I.P

Ta vara på varandra, man vet aldrig när tiden inte finns kvar längre.