Här ska det vara en rubrik

Hade sjukt mycket att göra idag, men allt får göras imorgon istället. Dagen har varit väldigt jobbig, spenderat flera timmar på akuten. Som tur är slutade allt bra. Och nej, det är inget som hänt med mig. Till lite roligare saker så ska jag fortsätta min nyårslista på Spotify. Lite bra musik måste man ju ha imorgon! Blir antagligen inga fler inlägg under året (he he he) eftersom jag har så mycket att göra imorgon, innan det blir att dra och käka på Ming Palace och sen fest! Hörs under 2011 ;)

Freezing christmas

Nog för att jag gillar vintern, men inte när det är såhar kallt. Just nu är det liksom 28 minusgrader ute!! Inte okej. Var nog ungefär lika kallt när jag gick ner på stan alldeles för tidigt i morse. Skulle möta Matilda och smita in på ettornas julavslutning på Eskil. Hon försov sig så jag väntade på henne, blev att titta på tvåorna och treornas istället. Mysigt! Avslutningarna på Eskil är alltid lika bra - eftersom vi har så mycket kreativa människor blir det alltid en hel del dans, teater och sång. Så fick man även träffa lite folk man träffar så sällan nu när man tagit studenten - väldigt trevligt! :)

Imorn bär det hur som helst av till en annan stad. En väldigt liten stad. Mår inte bra av att vara i extremt små städer. Det funkar helt enkelt inte. Men klart man måste fira jul med mormor! :) Blir en dag tidigare för tågen går extremt dåligt på julafton, tråkigt men sant. Så i år blir det julfirande tre gånger. Först hos mormor med en liten del av släkten (om man ens kommer fram, ehe. *Peppar peppar*), på själva julafton här hemma, sen på juldagen bär det av hem till familjen Lund. Herregud. Fullt upp den här helgen alltså.


Tidigare idag

Bad day

Dagen har inte varit den bästa för mig. Ingen sömn, tre koppar kaffe, gick till Ica i snöovädret för att köpa knäckformar och grädde. Kommer hem, knäcken blir perfekt. Det enda som gått bra idag. Både iPod+mobil är cp. iPod-en går inte att stänga av och mobilen stänger av sig själv. Och nu sitter jag och äter äckliga nudlar och tittar på Gilmore Girls och tjurar. Inte nog med att det är jul, utan nu har man tre saker att köpa, som alla kostar en hel del pengar. Plus pengar till körkortet dårå. Sen vill jag ju resa bort till min födelsedag. Peppen eller vad..?


Suck

Som alla andra i Eskilstuna fick man en inbjudan till ett evenemang på Harrys, som hette något i stil med "Party with the celebs". Men man fick ju inte veta vilka dessa så kallade kändisar var. Nu i efterhand är jag bara glad att jag inte gick dit. Kicken från the Poodles, Style, Sean Banan (som redan varit här en gång, träffade honom i samband med valet), Nemo & Jockiboi (som varit här två gånger - och ska hit på onsdag igen..?) och Nordman mfl. Alltså... Nej. Okej, det blir värsta draget när Tylösand-kungarna kommer - Men tjata för fan inte ut det. Fyra gånger på en höst? Kom igen nu...

SU

Jag har alltid vetat att jag ska plugga vidare, och sommaren '09 var jag med Emelie på Where the action is. På väg till festivalområdet går man igenom Stockholms universitet. Otroligt fint område! Det som gick genom mitt huvud då var att jag kanske skulle plugga där snart. Och ja, jag blev antagen. Men efter mycket eftertanke tackade jag nej. Jag älskar Stockholm, men utbildningen känns inte rätt. Får se vad som händer till det nya året :)

Rihanna till Sverige

Den första november nästa år kommer självaste Rihanna till Sverige på sin turné för LOUD. FAN VAD JAG VILL GÅ!!! Globen, om ca 11 månader. Någon som är på? :D


All nighter

Då var nya designen uppe, dock är ingen header gjord än, så skitkvalitén får vara tills jag tagit nya bilder :) Fasiken, man saknar att gå i skolan vid tillfällen som dessa - att kunna fota i studio när som helst var ju det bästa med att gå media, haha! Och ja, vad gör jag vaken runt sex på morgonen egentligen..? Har inte varit uppe såhär tidigt på månader. Men ja, jag har inte sovit. Alls. När man inte lyckas somna efter att ha legat i sängen i fyra timmar - ja, då kan man lika gärna gå upp.


Just nu

Update: Under dagen kan bloggen se lite konstig ut, det är lite småsaker som måste fixas.

Ny design på gång!

Yes, snart är det dags för en ny design här. Är väldigt trött på den jag har nu, och när en design är tråkig blir det inte kul att blogga, just därför har det blivit dåligt med inlägg. Får se när jag lägger upp den, behöver göra en ny header och fantasin är inte på topp idag direkt. Det är enda delen som inte är klar med designen. Skulle nog behöva lite nya bilder tror jag...

Och Jimmy, det är några småsaker kvar på din design, men måste kolla med dig innan jag kan fortsätta. In på msn eller något? :)

Exakt ett år sedan idag

Bläddrade bakåt i arkivet för att hitta något jag skrev för exakt ett år sedan idag. Bästa dagen på hela året, lätt!Alltså, jag är i extas. Har jag träffat Edi Gathegi? Seriöst? Jag kan inte beskriva känslan att träffa någon som honom, det var så sjukt coolt! Har ännu inte förstått att jag faktiskt pratat med honom (och skämtat, han är en väldigt rolig snubbe!). Man fick inte ta några bilder på honom, men jag har en autograf! Måste bara skaffa en ram, nu ligger den bara i en plastficka här hemma... Och det passar sig ju inte!


(Haha, när mamma först fick se bilden -hon har varken sett Twilight eller New Moon- trodde hon att det var jag som stod brevid Edi. Hahaha. Det var allt lite kul Fotot är ett A4.)

Edi: What's your name?
Jag: It's Bella.
Edi: You're joking?
(Han tittar på mig och ler, lite lurigt, hehe)
Jag: No, i'm not. My name is actually Isabella, although I prefer being called Bella.
Edi: Ah, I see. Bella....
(Säger han samtidigt som han börjar skriva på fotot. Sättet han sa 'Bella' på var så speciellt, han drog ut på det väldigt långt, haha. Ungefär som när han säger "You are so mouthwatering" i New Moon.)
Kände mig väldigt lugn när jag stod där, han var extremt trevlig och glad, tackade för att man kom, sa att det var trevligt att träffas och så. Men när jag väl gått bort en bit, då kom det här lyckoruset. Mina ben började skaka frenetiskt och jag fattade knappt vad som precis hänt. Hade jag precis pratat med Edi Gathegi aka Laurent aka rastavampyren?! Åh, ett minne för livet, verkligen! 091205 ♥Och tror ni inte att jag inte har skaffat en ram ÄN?! Den ligger fortfarande i plastfickan haha... Den är i alla fall uppsatt över datorn, så jag ser den hela tiden :D